canımmmmmmmmm test yaptım 2. silik çizgi gördümmmmmmmm
hadi hayırlısı aleyna sen hamişsin öle 2 çizgi kolay kolay çıkmaz bence kesin hamilesin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
meraba ben aranıza yeni katılıyorum. bugün acıbademe gidip bi görüşücez ama benim merak ettiğim şey ilaçların ne kadar tuttuğu. tedaviye ankarada başlamaya niyetliydik ama eğer acıbadem mantıklı bi rakam verirse oraya gitmeyi planlıyoruz . toplamda ilaçlara ne kadar ödediniz?
meraba ben aranıza yeni katılıyorum. bugün acıbademe gidip bi görüşücez ama benim merak ettiğim şey ilaçların ne kadar tuttuğu. tedaviye ankarada başlamaya niyetliydik ama eğer acıbadem mantıklı bi rakam verirse oraya gitmeyi planlıyoruz . toplamda ilaçlara ne kadar ödediniz?
bizde durum dahada farklı bizm yaşlar tutuyo ama evlilik süresi tutmuyo. ankaradan bi hastaneden raporumuzu almak üzereyiz. gerçi çokta işe yaramıcaz heralde ilaların ödemesi için ama olsun.ilaçlara ne kadar verdin peki sen?
bende öle hepsini yemek istedim ama benim eşimde fazla yeme dedi ben bi sabah 1-2 dilim yedim öğlende öle 1 dilim yedim fazla olmamıştır deimi?
kıss akşama mantı yapıyorsun değilmi ben ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?