Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

meraba ben aranıza yeni katılıyorum. bugün acıbademe gidip bi görüşücez ama benim merak ettiğim şey ilaçların ne kadar tuttuğu. tedaviye ankarada başlamaya niyetliydik ama eğer acıbadem mantıklı bi rakam verirse oraya gitmeyi planlıyoruz . toplamda ilaçlara ne kadar ödediniz?

benimki geçti

Son düzenleme:
teşekkür ederim:) uamrım iki çizgi gerçek olur kan testiylede bebeğini alırsın kucağına görüşürüz

cnm ben acıbademde tedavi gördüm şuanda sonuç bekliyorum transferim oldu bence acıbademe git tavsiye ederim özellikle drumdan çok memnundum.cnm bak benim yaşım 23ün altında olduğu için sigorta karşılamadı ama biz acıbademe toplam 3.300 ödedik

ilaçlarıda sorarsan benimki 1 milyar felan tuttu eczane tanıdık olduğu için...

bizde durum dahada farklı bizm yaşlar tutuyo ama evlilik süresi tutmuyo. ankaradan bi hastaneden raporumuzu almak üzereyiz. gerçi çokta işe yaramıcaz heralde ilaların ödemesi için ama olsun.ilaçlara ne kadar verdin peki sen?

evlilik süresidemi varmış bu işte kıs bende yeni duydum walla ben ilaçlara toplam 1 milyar ödedik oda eczane tanıdık olduğu için cnm

aldığın raporum ilaçlara indirim sağlaması için 3 senelik evlilik şartı var ne yazıkki şimdilik ben kaçar. acıbademe doğru. görüşürüz

valla ben hepsini yemek istiyordum çünkü çok sevöiştim ama eşim fazlası zarardır diye ancak 3 te birini yedim tabi arada kaçırdım

bende öle hepsini yemek istedim ama benim eşimde fazla yeme dedi ben bi sabah 1-2 dilim yedim öğlende öle 1 dilim yedim fazla olmamıştır deimi?

ne biliyim ya çok korkuyorum olmassa hadi işi garantiye aldın yine allahım inş.pozitif sonuçlar alırsın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…