Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

evet cnm bu bebeğe bayılıyorum amin cnm inş.allah seninde gönlüne göre versin iyi walla çık gez benim yerimede ya bugün hiç belirti yok ya korkuyorum

evet cnm bu bebeğe bayılıyorum amin cnm inş.allah seninde gönlüne göre versin iyi walla çık gez benim yerimede ya bugün hiç belirti yok ya korkuyorum

bendede öyleydi canım 2 gün yoktu bugün başladı kasıklarımda ayağa alkınca gerilme ve batma var

bendede öyleydi canım 2 gün yoktu bugün başladı kasıklarımda ayağa alkınca gerilme ve batma var

kıs bendede gaz sancısı var afedersin ama tuvaletimi yaparkende kassığım sanki patlıycak gibi oldu sabahda kayınvalidemle görümce burdaydı biraz oturduk onlar gittiler kayınvalidem saolsun mantı dolmuşta getirmiş sen yapamassan diye yani anlıycan akşama yemeğimde hazırkaydirigubbakcemile3

oh oh ne güzel benim kaynanada tık yok guclubacismile

oh oh ne güzel benim kaynanada tık yok guclubacismile

aman boşver cnm senin elinden nasıl olsa böle işler geliyo rabbim kimseye muhtaç etmesin he kıs saolsun benim kayınvalidem herzaman için benim yanımdadır heralde tek gelinleriyim ya ondan olsa gerekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende tek

Son düzenleme:
kız dışarı çıkmaya korkuyorum bişi olur diye

walla ben transferden sonra hiç dışarı çıkmamaya karar aldım çok korkuyorum bişe olursa die dierinden azım yandı sokak sokak gezdim düğünlere felan gittiydim topuklu ayakkabılar ney giymiştim onun için şidi dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum....

yaaa üffff çok sıkılmıştım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…