- 5 Aralık 2020
- 75
- 38
- 3
Merhabalar arkadaşlar bizde eşimle bugün Gokalp hocayla ongorusme yaptık negatif tüp bebek deneyimlerimizi anlattim muayene etti rahimde yumurtaliklarda hic problem yok daha onceki tüp bebek emriyo resimlerine baktı üç tüp bebekte sadece biri iyi derecedeymis ama onunda dondurulurup konulsa daha başarılı oluncani söyledi cunki 30 yumurta toplnmisti ilkinde ve rahim tabiki tasiyamadi soyledikleri anlattiklari bana okadar mantıklı geldiki herseyden once kendinden çok emin bize kisiye özel tedaviye baslatti esimin degerleri düşük buldu iki ay ön tedavi uygulanacak esime proxeed plus ovitrelle igne clomen hap yazdı bana sadece argifertil vitamin yazdı birde akdeniz usulu beslenme diyeti yazdı iki ay sonra degerlere gore dondurulmus tüp bebek tedavisi uygulayacak ondort yillik evliyim gittiğim hicbi doktor esime ilc yazmadı deger düşük oldugu halde ben Gokalp hocayla ongorusme yaptiktan sonra baska doktora gerek duymadım bizim sorunumuza gore tedavi cizdi daha onceki doktorlar ön tedavisiz tüp bebek yaptı ben once Allah a sonra Gokalp hocam a güveniyorum kesinlikle tavsiye ediyorum