- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Kardelenin evi
-
İnsanın kafası o kadar çok karışıyor ki. Aynı doktordan memnun olan da olmayanda çıkıyor. Neye karar vereceğimizi şaştık valla.Ben de memnun olanları da duydum ama olumsuzları da duyunca vazgeçmiştim
Aynen öyle evet doğru söylüyorsunİnsanın kafası o kadar çok karışıyor ki. Aynı doktordan memnun olan da olmayanda çıkıyor. Neye karar vereceğimizi şaştık valla.
Durumunuz nedir aceba? transfer yapıldı mı?Kızlar çok gerginim yarın canlı transferim yapılacak.Beklemek tedavi sürecindeki iğnelerin acıların bile ötesinde fena ediyor insanı... Dua edin bana
İlk muayeneye adetli gidin doktor hikayenizi dinliyor muayene ediyor eğer yumurtalıkları rahimi uygun görürse ve sizde kabul ederseniz tedaviye başlamak istediğini söylüyor ondan sonra gerekli tahlilleri istiyırlar 200 tl ücreti alıyorlarAlyaliya sanırım haklısın . Sen Özge hanımla hiç görüşmüş müydün ? Bir de ilk muayene ye adetli mi gitsem yoksa öncesinde bir gitsem mi ? Direkt tedaviye başlar mı acaba bilemedim .benim rahim filmi filan 2017 de çekilmişti . Bir de ilk muayene ücretsiz diyen olmuştu sanki ,öyle mi ?
Evet dün transferim gerçekleşti 3 embriyom kalmış 5.güne 2olgun 1orta dediler olgun olanın 1 tanesini transfer ettiler.diğer ikisi donduruldu... artık bekleme sürecindeyim inşallah rabbim onun bana benim ona tutunmamı nasip etsin...Durumunuz nedir aceba? transfer yapıldı mı?
Zeki Yılmaz tam bir para doktoru paran varsa git git gel insana çok sıcak içten davranıp kendine bağlıyor sonra her fırsatta para,para,para haberin olsun benim ağzım yandı o Dr dan bikereMerhaba hanımlar. Memorial da Arzu hanımla bir ön görüşmemiz oldu ve hiç memnun kalmadım. Bir arayış içerisindeyim şimdi. Zeki Yılmaz var bir de. Bu ay onunla görüşmeyi düşünüyorum bakalım.
İnşallah şu mübarek günlerin hatrına rabbim yüzünüze baksın,hayırlı sonuçlar alın inşallahEvet dün transferim gerçekleşti 3 embriyom kalmış 5.güne 2olgun 1orta dediler olgun olanın 1 tanesini transfer ettiler.diğer ikisi donduruldu... artık bekleme sürecindeyim inşallah rabbim onun bana benim ona tutunmamı nasip etsin...
Bende 3. Tedavime özge hanımla başladım, inşaallah güzel sonuçlar alırım bu kez. çok yıprandım gerçekten yoruldumAlyaliya sanırım haklısın . Sen Özge hanımla hiç görüşmüş müydün ? Bir de ilk muayene ye adetli mi gitsem yoksa öncesinde bir gitsem mi ? Direkt tedaviye başlar mı acaba bilemedim .benim rahim filmi filan 2017 de çekilmişti . Bir de ilk muayene ücretsiz diyen olmuştu sanki ,öyle mi ?
Ne güzel kalbiniz var tanımadan dua edebilen...amin arkadaşım amin.. rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir bebekİnşallah şu mübarek günlerin hatrına rabbim yüzünüze baksın,hayırlı sonuçlar alın inşallah
Canım ben şuan ilaclari kaça aldigimizi hatırlamıyorum ama Erciyes kartal Hastanesi'nin karşısında eczaneler varya billur eczaneyi bul bize çok yardımcı olmuştu fiyat konusunda orda en uygunu o veriyorduKizlar hepimizin tedavisi hayirlisiyla yavrumuza kavusarak son bulur en kisa zamanda, benim size sormak istedigim, Kayseri de Gonal ve Menepur ilaclarini raporsuz kac a aldiniz ? ben bayramdan sonra tedaviye basliycam ilaclarimi almaliyim hangi eczaneyi tavsiye edersiniz
Sagolasin mutlaka sorucamCanım ben şuan ilaclari kaça aldigimizi hatırlamıyorum ama Erciyes kartal Hastanesi'nin karşısında eczaneler varya billur eczaneyi bul bize çok yardımcı olmuştu fiyat konusunda orda en uygunu o veriyordu
Gonal iğnesinin dozuna göre değişiyor fiyatlarida
Yaa böyle söylediniz beni çok etkilediniz ama şimdi yaaBiz de bu yılın başında Acıbadem’deki Gökalp Öner ‘e gittik, tüp bebek tedavisi gördük. Olumsuz sonuçlandı. Daha önce de iki aşılama yaptırmıştık kendisine. Onlar da olumsuz sonuçlanmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?