Kayseride tüp bebek

Saolun banada siz vesile olacaksınız galiba😊 eşimde bir hafta önce gitti acibademe fiyat aliyim diye,ilk muayene ücretsiz demişler tüp bebek toplam herşey 10 bini fln bulur,belki 12 bin falan en fazla demişler bakalim hayırlısı.
Sizin çağlar beydi dimi doktorunuz?bayramdan sonra kendisini bende bı ziyaret ediyim en iyisi oneriyorsaniz,nasip kısmet,hayırlısı neyse o olur inşallah hepimizin hakkinda🙏

Güzel bir olaya vesile olmayı çok isterim 😊 Hakkınızda hayırlısı olsun. Evet, Çağlar bey doktorum. Onunla da devam edeceğim inşallah doğuma kadar. İnşallah siz de güzel haberler paylaşırsınız burada. Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻

Güzel bir olaya vesile olmayı çok isterim 😊 Hakkınızda hayırlısı olsun. Evet, Çağlar bey doktorum. Onunla da devam edeceğim inşallah doğuma kadar. İnşallah siz de güzel haberler paylaşırsınız burada. Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻
Amiinn Allah razı olsun🙏 dilerim sizde hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu❤️bizede tattirsin rabbim🙏

Bunu bende merak ediyorum ama sanırım önce sorunu bulup,sonra tüp bebek tedavisine baslatiyorlardir diye düşündüm.tetkikler yeniden yapılır galiba ama bilemedim
Iste o tektikler daha da strese sokuyor beni hakkimizda hayirlisi bizim bu yil kismette tayinciyiz. Eşimde israrla kayseri acci badem diyo bi kac gundur hayitlosi olur insallah

Iste o tektikler daha da strese sokuyor beni hakkimizda hayirlisi bizim bu yil kismette tayinciyiz. Eşimde israrla kayseri acci badem diyo bi kac gundur hayitlosi olur insallah
Evet ama sakin olun lütfen stres yapmayın,ben tam bilmiyorum sadece fikir yürüttüm, ama testler yapılsa n'olacak ki? herşey olacağına varır şimdiden strese sokmayın kendinizi bence

Kız hemşehrilerim.. Ey gidi güzel kayserimin güzel insanları. Böyle kayseri adlı konu başlığı görünce dayanamayıp atladım ortaya ama kusuruma bakmayın artık.
Tüp bebek falan anlamıyorum ama Hüma hastahanesine de gitmenizi tavsiye ederim

Kız hemşehrilerim.. Ey gidi güzel kayserimin güzel insanları. Böyle kayseri adlı konu başlığı görünce dayanamayıp atladım ortaya ama kusuruma bakmayın artık.
Tüp bebek falan anlamıyorum ama Hüma hastahanesine de gitmenizi tavsiye ederim
Sende mi kayseriliydin yahu😅 valla bende anlamıyorum bu tüp bebek işlerinden ama, artık anliycam galiba araştırıyorum bakalım.huma Hastanesi'nde birçok kez muayene oldum,gittim geldim falan, jinekologum oradaydı ama aşırı ilgisiz biz hastane bence, nedense bı antipatim oluştu o hastaneye karşı ama bilemiyorum.acıbadem de karar kıldım bakalım nasip...

Ailem kayseride ben farklı bir şehire gelin geldim :) Inşallah çabalarınız olumlu sonuçlanır. Ben gayet memnundum ordan hülya hanımdı doktorum hala orda mi bilmiyorum ama

Anladim bende bugun gittim gorustum semih beyle bize mikro tüp bebek tedavisini onerdi
Semih bey yeni geçmiş galiba memorial'e, üniversite hastanesindeyken benim doktorumdu,malesef 3 başarısız asilamam mevcut kendisi yaptı 3ünüde,belki tüp bebekte başarılıdır hakkınızda hayırlısı olsun sizinde

Back
X