Kayseride tüp bebek

Tüm tetkikler yapılıyor mu hastaneye ilk tüp bebek için başvurduğunuz da aceba? doktorunuz kimdi? Bu arada hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır
Evet. Doktor bey önce rahim filmi istiyor normal yollarla gebe gelme adına birkaç şey öneriyor ve tedavi veriyor ama ben istemedim daha önce denemiştim çünkü ben direk tüp bebek istiyorum dedim ve başladık.. hormon testleri yapılıyor ona yönelik tedavi ve yumurtalar hazırlanıyor.. aslında herşey güzel ama biraz iteklemek gerekiyor sanki.embriyologlardan hiç haber gelmedi mesela ne durumda olduğuna dair... Allahtan doktorum çok anlayışlıda ondan destek alıyorum.doktorum doç.dr.gökalp öner

Evet. Doktor bey önce rahim filmi istiyor normal yollarla gebe gelme adına birkaç şey öneriyor ve tedavi veriyor ama ben istemedim daha önce denemiştim çünkü ben direk tüp bebek istiyorum dedim ve başladık.. hormon testleri yapılıyor ona yönelik tedavi ve yumurtalar hazırlanıyor.. aslında herşey güzel ama biraz iteklemek gerekiyor sanki.embriyologlardan hiç haber gelmedi mesela ne durumda olduğuna dair... Allahtan doktorum çok anlayışlıda ondan destek alıyorum.doktorum doç.dr.gökalp öner
Anladım bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.peki mesela ben 3 yıl önce rahim filmi cektirmistim,aceba şimdi gittiğimde tekrar ister mi,yoksa önceden çektirdiğim için gerek duymaz mi? Bunda bir bilginiz var mı?

Sizin yada esinizin rahatsizligi nedir
Eşimde de bende de bir sıkıntı yok canım,sebepsiz infertilite bizim ki,
7 yıllık evliyiz ilk yıl kendiliğinden hamile kaldım ama düşük yaptım,o gün bugündür kalamiyorum, iste 3 aşılama yaptırdık bizde birinde tutmazsa öbüründe tutar diye, ama üçüde hüsranla sonuçlandı malesef.
Bizde artık tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüyoruz. Bakalim nasip

Tamda artık Tüp bebek düşünmeye başlamışken geçen ay 9 gün geciktim,niye hiç bilmiyorum. Yine bu ay geciktim,6.gunum bugün hala adet olmayi bekliyorum, sabah test yaptım negatif :KK43:
Rabbim tüm isteyenlerin içinde de benim kucaklarimizi boş bırakmasın kimseye imrendirmesin insallah🙏
Kadın olmak ne zorr..

Eşimde de bende de bir sıkıntı yok canım,sebepsiz infertilite bizim ki,
7 yıllık evliyiz ilk yıl kendiliğinden hamile kaldım ama düşük yaptım,o gün bugündür kalamiyorum, iste 3 aşılama yaptırdık bizde birinde tutmazsa öbüründe tutar diye, ama üçüde hüsranla sonuçlandı malesef.
Bizde artık tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüyoruz. Bakalim nasip
Tiroid degerleriniz kac cikiyor sayfada sizin ki gibi biri var asilama felan dolu sey yapmislar olmamis en son megerse sorun tiroid miş

Ben de kayseri acıbademde çağlar beye tedavi oluyorum.kendisini çok seviyorum çok memnunum.gece 12 bile olsa acil durumlarda dönüş yapıyor sağ olsun.ilk tüp bebek denememi şubatta yaptırdım ancak yumurtalarım kalitesiz çıktı ve transfere gidemedim.dün ikinci tedavime başladık umarım bu kez kaliteli yumurtalarım olur.

Ben de kayseri acıbademde çağlar beye tedavi oluyorum.kendisini çok seviyorum çok memnunum.gece 12 bile olsa acil durumlarda dönüş yapıyor sağ olsun.ilk tüp bebek denememi şubatta yaptırdım ancak yumurtalarım kalitesiz çıktı ve transfere gidemedim.dün ikinci tedavime başladık umarım bu kez kaliteli yumurtalarım olur.
Ne kadar ucreti acaba raporlu olursa

Ne kadar ucreti acaba raporlu olursa
Biz rapor çıkarmadık açıkçası çünkü vaktimiz yoktu.inşallah gerek kalmaz ama bu tadavi de olumsuz olursa diğer tedavi için çıkarırız ama bildiğim kadarıyla %30unu karşılıyormuş devlet sanırım çok emin değilim.muayane ücreti 200 tl.ama bunu tedavi parasından düşüyorlar en son ödemeyi yaptığınızda.yaklaşık 8 bini buluyor raporsuz.

Merhaba kızlar ben de 4. Tedavi için Kayseri düşünüyorum. Sanırım bende Acıbadem e gideceğim . Bu ay ki adetimi bekliyorum . Doktor konusunda kararsız kaldım Özge hanım mı çağlar bey mi diye .bayanı hiç düşünmemiştim . Oradaki doktorlardan biri Özge hanım ın iletişiminin daha iyi olduğunu söyledi kafam karıştı 🤔

Merhaba kızlar ben de 4. Tedavi için Kayseri düşünüyorum. Sanırım bende Acıbadem e gideceğim . Bu ay ki adetimi bekliyorum . Doktor konusunda kararsız kaldım Özge hanım mı çağlar bey mi diye .bayanı hiç düşünmemiştim . Oradaki doktorlardan biri Özge hanım ın iletişiminin daha iyi olduğunu söyledi kafam karıştı 🤔
Ben cuma günü başladım tedaviye.yarın kontrolüm var Çağlar beye güveniyorum.Eminim özge hanımda iyidir ama şöyle düşün hangisine gidersen git laboratuvar aynı embriyologlar aynı.o yüzden çok da fark yok.

Merhaba hanımlar. Memorial da Arzu hanımla bir ön görüşmemiz oldu ve hiç memnun kalmadım. Bir arayış içerisindeyim şimdi. Zeki Yılmaz var bir de. Bu ay onunla görüşmeyi düşünüyorum bakalım.

Merhaba hanımlar. Memorial da Arzu hanımla bir ön görüşmemiz oldu ve hiç memnun kalmadım. Bir arayış içerisindeyim şimdi. Zeki Yılmaz var bir de. Bu ay onunla görüşmeyi düşünüyorum bakalım.
Ben zeki yılmaz hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım hatta Bi tanıdığıma ölü embriyo transfer etmiş sağlık bakanlığı akrabaya şikayet et falan demişti o tarz Bi süreç geçti tabi yine de sen bilirsin

Ben zeki yılmaz hakkında hiç iyi şeyler duymadım canım hatta Bi tanıdığıma ölü embriyo transfer etmiş sağlık bakanlığı akrabaya şikayet et falan demişti o tarz Bi süreç geçti tabi yine de sen bilirsin
Hadi ya. Hiç duymadım. Çevremde Zeki Bey'e giden çok tanıdığım var memnunlar hep. Bende o yüzden onu tercih etmeyi düşünüyordum.

Back
X