- 8 Ocak 2012
- 75
- 5
- 48
- Konu Sahibi mavilale_sh
-
İkiz bebek bekleyen yokmu hic :)
ben de kayseri de HÜMA da Erşad Batmaz a gidiyorum.çok da menmunum doktorumdan.ayrıca cinsiyeti tam demedi bu nedenle alışverişe başlayamadık tam.Civilden alışveriş yapmayı düşünüyoruz.
hayırlı günler bende tekdende zehra hanıma gidiyorum.benimde henüz cinsiyeti belli olmadı 13 haftalıkken gitmiştim kız olursa bişi almayı düşünmüyorum herşeyden çok çok var çünkü erkek olursa meysu outletin lcw de bebek reyonlarında çok güzel ürünler var ordan bir kaç bişey almayı düşünüyorum fiyatlarıda uygun ve banada çok yakın :)
hamilelik zor gidiyor ya.ağız acılığı mide bulantısı hiç geçmedi bende.ilk hamileliğim ama çok zorladı beniinşallah en kısa zamanda öğrenirsin canım beklemek zornasıl gidiyor hamilelik bana fatma hanım hemen söyledi bol çikolata yiyip gitmiştim yüzde 80 erkek dedi tabi inşallah değişmez
bende pek bişey almadım daha araştırmadayım butikbebeden bikaç kıyafet aldım ama daha elime geçmedi memnun kalırsam yazarım buarada civil nerde :)
hamilelik zor gidiyor ya.ağız acılığı mide bulantısı hiç geçmedi bende.ilk hamileliğim ama çok zorladı benineyse bebiş sağlıklı olsun önemli olan bu.doktor bize de kıza benziyor dedi inşallah değişmez.civil düvenönünde var.ama ben de meysu outlet in çocuk bölümünden de alıcam.geçen gün gittim.içim gitti ama cinsiyeti tam belli olmadığı için alamadım.biraz aldım ama hep ara renk oldu.pembiş pembiş doldurucam belli olsun da
markafonide disney in ürünleri indirime giriyor.hatta şu anda da indirimde.bayılıyorum yenidoğan setlerine.bakarsan orada da güzel şeyler var.belli olsun oradan da set alıcam.çooook güzel ama
İyi akşamlar. Bende BElediye durmaz iş hanımda Mustafa BAşbuğ 'a gidiyorum. Kızımda da Dr o idi ve çok memnundum. Tavsiye edebilirim.
Merhaba pinarde. Bende mustafa basbuga gidiyorum doktorumdan memnunum gercekten. Onceki dogumda sezaryan mi normal mi oldu dogumun ?
İlk doğumum sezeryan oldu.
Biz çok bekledik normal doğumu.hATTA 2 KERE ÇATI MUAYENESİ YAPILDI.Göbek kordonu kısa olduğu için bebeğimizin aşağı inip sancı başlatmamış.
En sonunda 41+5'de doğum yptım.
Hayırlısı.Senin ilk doğumun sanırım
Kızlar ben de kayseride yasiyorum bi oglum olucak ins :) 17.haftadayiz.
Alisveris konusunda cok arastirmalar yaptim jokerde her 300 tlye 100 tl hediye ceki var onu degerlendiricem bebek arabasini alip park yatagini hediye cekiyle alicam vs..
Bide carter's gelmisti markafoniye ordan 4 takim aldim bebegime bekliyorum gelince paylasirim..
Bu arada doktorum memorial da tolga atakul cok memnunum simdilik hersey yolunda..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhebe kızlar bende kayserideyim kadın doğum hastanesine giden var mı nasıl ilgileniyolar . bilginz var mıO dr gitcekmiş kısa bir sürede..bir sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?