Kayseri'deki Anne adayları ve doktor tavsiyeleriniz

merhebe kızlar bende kayserideyim kadın doğum hastanesine giden var mı nasıl ilgileniyolar . bilginz var mı

ben tekdene gidiyordum bazı sebeplerle doğume evine gidiyorum şimdi.doktorlar güzel ilgileniyorlar ben memnunum her yerinde iyi ilgileniyorlar nst filan vs. geçenlerdede görümcem doğum yaptı çok memnun kaldı çok güzel ilgileniyorlarmış.

saol canm ya hast konusunda bi türlü karar veremedm ya ücretsz olsn diyorum ama kimse biyer önermiyo . özelde de en az 500 istiyolar . napcm bilmiyrm

saol canm ya hast konusunda bi türlü karar veremedm ya ücretsz olsn diyorum ama kimse biyer önermiyo . özelde de en az 500 istiyolar . napcm bilmiyrm

ilk doğumunuz ve normal doğum istiyorsanız kesinlikle doğumevini öneririm.uyuduruktan bahane söyleyipte sezeryan yapıyorlar özeller genellikle

ilk doğumunuz ve normal doğum istiyorsanız kesinlikle doğumevini öneririm.uyuduruktan bahane söyleyipte sezeryan yapıyorlar özeller genellikle
bu defa oraya gideym bari ya fakülteye gittm çok kötü ilglendiler .bebeği zaten göstermiyolar bişy soryosn ters cevp veriyolar. söyleyemeyz faln diyolar ay çok sinir oldm ya nese saol canm inş. hayrlısıyla bi alsydk kucağmza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…