Kayseri'deki hamişler, kontrollere kime gidiyorsunuz?

ben de kayserıye yenı tasındım,
3 doktor belırledım üçüne de gidip muayene olacağım,

acıbadem hastanesi- mesut kayman
hüma hastanesi- cahit gözüakça
erciyes hastanesi- zeki yılmaz

acıbadem hastanesindeki mesut beyle görüştüm,
fakat cep tlfnunu vermedi acil durumlar için,
bir de hastanenin fiyat politikası konusunda şüphelerim var,
2010 yılı liste fiyatı 1000 TL dedi,
içinde 2 gün yatıs,anne babaya aksam yemegı (sankı dıgerlerı ızleyecek) lohusa serbetı ve hemsıre hızmetı varmıs. bebek kuvozde kalırsa o da fıyata dahıl dedı ama kac gun dahıl emın olamadım.
dıger doktorları da deneyecegım

canım hüma hastanesinde esad batmaz dı sanırım soyadını tam hatırlamıyorum ama ona gıtmenı tavsıye ederım.. bende kararsızım bu konuda ama ona ıyı dıyorlar ona gıdıcem bırde tekden hastanesınde zehra kalınlı var onuda tavsıye ederım.

kızlar,
hayatımın en harika doktoruna gittim.
avrupa hastanesinde zerrin özkeçeci.

kimse size içeri girer girmez "nasılsın, kendini nasıl hissediyorsun" dedi mi?
orta yaşlı bir hanım ve anne gibi davrandı bana.
sancıyla gitmiştim korkarak 6 haftada. ilk gidişimdi.
ultrasona aldı. bebişimi gösterdi. "bak keyfi yerinde, kalp atışı da başlamış" dedi:))

"şimdilik gelmene gerek yok, 6 hafta sonra gel, her şey yolunda görünüyor" dedi. hani özel ya, sık çağırabilirdi de...

neyse. keşke doğuma onunla girsem:97:

kızlar merhaba ben de kayserideyım 3 aylık hamıleyım
doktorum konusunda kararsızım zeki yılmaza bir kere gittim ilgili bi doktordu memnun kaldım aslında ama önermeyenler de var ayrıca sezeryan konusunda ısrarcı olduğu söyleniyor 10 haziranda hümadaki cahit gözüakcaya gideceğim mesut kaymana da çok iyi diyorlar ama acıbademin fiyat konusu kafamı karıştırıyor bilemiyorum ne yapsam...
siz hangi doktora gidiyorsunuz ?

dünya hastanesi aynur simur dene bak pişman olmazsın ben cok severim kendısını ah bende orda olabılsem yada burda onun gıbı doktor olabılse keşke oyle tatlı bilgili ilgili

benim fikrim değişti galiba...

geçen hafta kanamam oldu. avrupyı aradım. zerrin hanımı. kendi değil yanındaki hemşire konuştu. anlattım. kayıtlara baktı. "size iş yapmamanız dinlenmeniz söylenmiş" dedi. hayır söylenmedi. sadece hormonlu yeme dedi dedim. "buraya gelmeniz lazım" dedi. sinir oldum.. maden risk vardı, söylesene...güler yüz değil işini iyi yapması önemli demekki.
ben de şarkışla devlet hastanesine gittim. burak beye. gayet de iyiydi. her şeyi anlattı.

kayseri kadın doğumda gökhan açmaz var.. genelde sezeryanlara o giriyor. eltimde o vardı. kontrolde gördüm ben de ameliyatta da sürekli şakalaşıyormuş. benim gördüğümde de iyiydi. nette de hakkında başarılarıyla ilgili haberler buldum.. nasip. belki ona giderim ama o hastanenin yatış kısmı berbat yaaaa...koca koridorda tek tuvalet, o tuvalette tek alafranga...iğğğrençti..

şarkışla devlette yatan servis harikaymış. staj yapan arkadaş dedi. tek kişilikmiş tüm odalar. banyosu lavabosu içinde. her hastadan sonra yatak bile çamaşır suyuyla temizleniyormuş.sancını odanda çekiyorsun.gerçi benim sezeryan olacak..

ben zeki yılmaza gitmeyeceğim artık folık asıt gunde bı tane iç demişti bana ama dün gittiğim doktor bi tanenin az oldugunu söyledi neyse ki omuriliği tamamlanmış bi sıkıntısı yokmuş
artık acıbademde mesut kaymana gidiyorum dün kontrolüm vardı kesin bişey söylemedi ama erkek gibi görünüyomuş bebişim
ikili test için tahlil falan yaptırdık bakalım inşallah hersey yolundadır ..

dünya hastanesi aynur simur dene bak pişman olmazsın ben cok severim kendısını ah bende orda olabılsem yada burda onun gıbı doktor olabılse keşke oyle tatlı bilgili ilgili

Bende aynur hanıma gidiyorum ilgisinden memnunum ( aylık hamileyim şu anda.Tek korkum sezaryeni önermesi,
bu konuda bilginiz var mı yada nasıl doğum yaptınız?

Son düzenleme:
kızlar ben hamile olduğumu hümada arzu hanımda öğrendim ama hastaneye güvenmediğim için hamileliğimin başından beri acıbadem hastanesine mesut beye gidiyorum ve iyiki onu tercih etmişim.acil bi durum olduğunda gece gündüz yanınıza geliyo tecrübe ettim bizzat hiç şüpheniz olmasın.o kadar ilgili ve anlayışlı bi doktor ki bu süreçte içinizi çok rahatlatıyor.doğumuma çok az kaldı umarım herşey yolunda gider,kesinlikle hastaneyi de doktorumu da tavsiye ediyorum ben

bende bugün kayseri acıbadem emel hanımdan randevu aldım inşallah bende sizin gibi memnun kalırım. :)

ben 2kez düşük yaşadım ilkinde huma hastanesinde arzu hanıma gıttım kuretajımı o yaptı.ancak ben hemsirelerden memnun kalmadım.orada kanamam ve agrım varken benı en alt kata fotokopıye gonderdıler.odada saatın gelmesını beklerken uzanıyordum yıne hemsırenın bırı gelıp benım kalkmamı ıstedı yatak yokmus baska bı hastayı yatıracaklarmıs tabı ben kalkmadım cok agrım vardı moral zaten sıfır.ıkıncı hamılelıgımde acıbademe gıttım ahmet basaran vardı rısklı gebelık uzamanıydı uzun uzun benı dınledı psıkolojımı anlamaya benı rahatlatmaya calıstı ultrasondada her seyı tek tek gosterıp analttı haftaya yıne gelın dedı gıttık ama ahmet bey ayrılmıs neden nıye ayrıldıgını nereye gıttıgını solemedıler bıze(aranızda bılen varsa yazsın lutfen!!!!)kaak koca var yıne acıbademde ona gıttım o da bebegımın kalp atıslarının durdugunu soledı.sonra kurataj oldum.huma ıle kuretaj fıat farkı 35 tl fazlaydı ancak kesınlıkle deger.sterılbı dohumhanede uzman anestezı doktor ve kendı doktorunuz operasyonu yapıyor.yatak ıle gıdıp yatak ıle odanıza gelıosunuz herturlu ılgı alaka kontrol ıle sızı evınıze gonderıolar.acıbademı kesınlıkle tavsıye ederım ama doktorumu tavsıye edecek kadar henuz tanımıorum.ahmet bey olsaydı mutlaka tavsıye ederdım ama ayrılmıs malaese:84:f

bende başllarda düşük riski nedeniyle 2 gece acıbademde yattım,kesinlikle adım atmana bile izin vermiyorlar,doktorum,hemşireler,tüm personel güler yüzle destek oldular,odalar tertemiz kesinlikle ödediğin farka değer umarım doğumumda da bu kadar memnunkalırım

benim doktorum acı bademde kaan koca.kendısının uzmanlık alanı tup bebek.alanında emınım cok ııdır ama benım durumum rısklı gebelık idi oyuzden pek memnun kalmadım ahmet basran mukemmel bı doktordu yana yana arıyorum nerde oldugunu ama yok.neyse bende doktorumu degıstırıp mesut beye gecmek ıstıyorum bayagı ovgu alıyor forumlarda.kaan bey cok hızlı konusuyor ve tıbbı terımler kullanıyor hıcbırsey anlayamıyosunuz ayrıca cok katı psıkolojınızı anlyamıyor yanı dıger doktorlarımla aramda bır bag vardı sıcaklık vardı kaan beyde onu yakalayamadım.amacım karalamak degıl hıssettıklerımı yazdım arkadaslar hoscakalın

diğerleri 12 tl alıyor muayne ucreti olarak acıbadem 36 tl alıyor bende emeklı sandıgıyım.bırde dunya hastanesı var sanırım o da pahalıymıs ben hıc gıtmedım ama.bırde acıbademde bazı kan testleri yaptırdım doktorum ıstemıstı ucret alınmadı ama huma da almıslardı bunu da ıleteyım dedım.

acıbadem e 36 tl ödüyosunuz ama bunun dışında ekstra hiç ücret ödemedim ben kii ne tahliller yaptırdım.hümada başta 12 lira veriyosunuz sonra her tahlile ayrı ücret.aynı paraya denk geliyo bence kalabalıkta beklemekte cabası...

merhaba arkadaslar.ben suan hamile değilim gecen ay dış gebelik gecirdim.bende zeki beye gidiyordum.korunma sürecim bittikten sonra sorun varmı diye tekrar gitmem gerekiyor .zeki bey için 35 tl ücret ödeniyor.cok iyi bir doktor.etraftan cok övdüklerinden dolayı gebelik isteği için kendisinden randevu almıştım, 25 gün sonraya ancak sıra bulabildim fakat kanama gecirip gebe olduğumu öğrenince aradım seninki acil diye ertesi güne cağırmıştı.yalnız cok hastası oluyo ve bu yüzden biraz hızlı hareket ediyo.bana göre dezavantaj.sezeryan konusundada ısrarcı olmayan bir doktormuş arkadaslarımın bi çoğu normal doğum yaptı.
acıbademde aynı fiyatmış bilmiyodum mesut beyide cok övüyorlar.sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hamile arkadaslarımıza

eewt canım zekı beyın adını bende cok duydum ama coktutulan doktorların kapısının onu cok kalabalık oluo randevu aldıgınız saatte bıle muayne olamıosun ve doktor senınle en fazla 5 dak. ilgilenio bende mesut beye gecıcem kaan beye ısınamadım allah bızı hayırlı doktorlarla karsılastırsın ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…