Kayseri'deki hamişler, kontrollere kime gidiyorsunuz?

bende bugün kayseri acıbadem emel hanımdan randevu aldım inşallah bende sizin gibi memnun kalırım. :)

gecen haftalarda mesut bey rahatsızlanmıstı,
4lü test sonuclarıma emel hanım baktı o sayede kendısını gormus oldum,
acıkcası ne bana ne de esıme guven vermedı
yanı mesut bey konusurken gozlerınızın ıcıne bakar ve guven verır,
guleryuzle sohbet eder cok anlayıslıdır,
dogumum kurban bayramına denk gelecek dıye tatıle gıdecekmısınız dıye sordugumda sok gecırdı ama doguma da mesut beyle gıtmek ıstıyorum
bu arada acıbademde dogum yapan var mı arkadaslar bana lıste fıyatı 1000 Tl dendı ama,
gecen gun yıne gıdıp sordugumda 500 TL epıdural ya da spınal ıcın fark odenıyor dıye bısey daha soyledıler.
tabı bunlar 2010 lıste fıyatıymıs benım dogumum kasıma gelecegınden o fıyat aratabılır.
orda dogum yapan bırı eklemelerle ne kadar ucret odedı ogrenebılırmıyım

Ben aralarındaki fiyat farkını daha fazla diye duymuştum.Az olmasına sevindim.Bu arada birkaç aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. Hormon testleri flan yapılmadı.İyi bir doktora gitmek istiyorum.Kimi önerirsiniz?

ben ilk defa cuma günü gideceğim doktora. tekden de gülcan hanıma.. inşallah iyi geçer ilk randevum. internet sitesi var çok beğendim

Kayseri'den pek kimse yok sanırım.

canım bi önceki sayfada yazmıştım.zeki bey o konuda cok iyi bir doktor.zeki beye muayene oldukları ay hamile kalan 2 arkadasım var.bende gebelik isteği için gidecektim ona ama kısmetimde dış gebelik yaşayarak gitmek varmış.tabiki rabbim veriyor herseyin hayırlısını.doktorlar gebelik oluşumunda sadece aracı oluyor, vücutta tedaviyi gerektirip süreci uzatacak bir durum yoksa tabi.
erciyes hastanesi sanırım 12 tl ama zeki bey için 35tl alıyorlar.2 ay sonra tekrardan gitmem gerekecek rahim filmi çektirme ihtimalim var.bakalım zeki beyle devam etmek istiyorum ama kısmet.bi sorun cıkarsa mesut beyide düşünebilirim.bu kadar övdüklerine göre mutlaka vardır artı tarafı.zeki beyin dezavantajı cok fazla hastasının olması,kendiside biraz hızlı konusan bir doktor.hersey hızlı yani:) ama kendimi rahat hissettiğim ve herseyi rahatlıkla sorabildiğim bir doktor

kayseride prof.yılmaz sahın varmıs arkadaslar fakultede. kendı muaynehanesi de varmıs onu cok oven oldu.tekden dekı gulcan hanımı ercıyestekı zekı bey de cok tutuluyor.bende yarın fakultede olucam arkadaslar hamılelıkten once yapılması gereken testlerım var.bı de hısteroskopı var cok korkuyorum.histeroskopi yaptıran varsa bana bı anlatsın lutfen.ınsallah kotu bır sey cıkmaz rabbım ısteyen herkese saglıklı bebişler versin insallah

kızlar merhaba arzu hanıma gittiğimde muayenede hiç memnun kalmadım,bir arkadaşımı da bekletip uğramamış yanına,ama başka bir arkadaşın doğumunu sorunsuza gerçekleştirdi,gülcan hanım yara var dedi fitil verdi gönderdi ama çok ilgileniyor odadan rahatlayarak çıkıyorsunuz, 2 ay sonra zeki bey i çok övdüler bir de onda baktırayım dedim rahim ağzımın komple yara olduğunu fitilin bu sorunu halledemeyeceğini,yoğun ilaç ve iğne tedavisi göreceğimi söyledi,ha birde yumurtalığımın birinde kist te varmış.bakalım ilaçları içmeye başladım sonra iğne tedvisi olucak ama iki doktorun söylediği şeyler arasında resmen uçurum var,zeki beye güvenmek istiyorum,çok yoğunmuş tel randevuları aylar sonrasına veriyormuş ama sabah 7 de gittiğinizde sırayı alabiliyorsunuz,bakalım hayırlısı sonuçları yazarım

merhabalar ben ilk bebeğimde hümadaki alper taştana gittim gayet sakin bi adamdı ama samimi değildi adamın hiç güldüğünü görmedim doğumumuda o yaptırdı neyse 2 bebeğime hamile kaldığımda yine ona gittim bebek gelişmedi kalbi atmadı kürtaj oldum o kadar ağladım ama bir tek teselli edici kelime çıkmadı ağzından kürtajı felan yaptı hiç konuşmadı benimle 3. hamileliğimde yine hümadaki arzu hanıma gittim çok övgü alan bi doktordu keşke hiç gitmeseydim herşeyden önce çok sıra bekliyosun inanın en son gittiğimde sabah 8 bucukta gittim doğumda dediler sonra ameliyata geçti dediler ordaki hemşirelerin ne dedidği belli değil zaten bi diyolar 15 dakkadan gelir bi diyo yarım saatten en sonunda 11 buckta geldi tabi benden önce 15 kişi vardı kalabalık olduğu için hemen hemen bakıp savuyo bu bebeğiminde kalbi durdu yine kürtaj oldum bana neden olduğu konusunda detaylı bi bilgi verilmedi fakülteye gönderecem kanın felan incelenecek dedi kürtajdan 15 gün sonra gel usg kontrolün var dedi bide potoloji sonucum vardı aldım gittim okadar kalabalıkki kadın naapsın sonuca baktı temiz çıkmış bi problem yok dedi muayene etmicekmisiniz dedim bi sorun yok dedi soracağım hiç bişeyi soramadım bişey yok dedi savdı başından şimdi benim ne yapmam gerek ne gibi testler yaptırcam dedim 3 korun sonra gel dedi ay neye uğradığımı şaşırdım şaşkın şakın çıktım geldim bi daha hümaya gitmem herşeyden ziyade çok kalabalık iki kürtajdan sonra iyi bi doktor arıyorum ben araştırırken bu topiği gördüm acı badem mesut beyi ve erciyeseki çetin beyi övüyolar bakalım hangisine gidersem deneyecen

Son düzenleme:
bende gebe olduğumu öğrendiğimde dünya hastanesi aynur simurdan randevu almak istedik(evime daha yakın olduğu için).o gün aynur hanım yokmuş.bertan bey var dedi bizde iyi tamam dedik.zaten yeni bi hastane.doktor daha da yeni ama ilgili.söylediği şeyleri bir kaç kez tekrarlıyor,eşim odaya geç girdi duymadı diye(duyduğunu söylediği halde)2_3 sefer daha dinletti kalp atışlarını.tek tük hastası var bu da beni memnun ediyor aslında daha fazla ilgileniyor ve hatırlıyor.doğuma daha çok var kararsızım hastaneyi beğendim.o zamana kadar biraz sezeryan olanlarla fikir alışverişinde bulunmam lazım...

32. haftaya kadar hümadaki çiğdem hanıma gittim, muayenelerimiz sorunsuz geçti, bebeğimin gelişimi normaldi, 32. haftada bana suyumun azaldığını erken doğuma alınabileceğimi, ayrıca gece sancılanırsam hastaneye gelemeyeceğini söyledi,hastanedeki nöbetçi doktor yaptıracakmış doğumumu, biz de aynı hastanedeki cahit beye gitmeye karar verdik, 2 seferdir ona gidiyoruz,şimdilik memnunuz,ama bebeğim 32. haftadan beri gelişimi geriden geliyor,cahit bey de erken doğuma alabileceğini söyledi..bakalım hayırlısı,cahit beyi öneririm ama ilgili bir doktor,hastasını kapıda karşılıyor ve herşeyi açıklamaya çalışıyor..

kanda pıhtılaşma problemı olup saglıklı doum yapan varmı arkadaslar...kayserde kıme gıtsem bu konuyla alakalı.doktorlar pıhtılaşma konusunda ıkıye ayrılmıs durumda

bende mesut kaymana gittim hic tavsiye etmem yanlis tehsis koydu vede ilgisiz bir dr ben begenmedim

sizze sidddetle tavsiyem kadin dogum dr modern dunya hastanesi ibrahim demir bey geercekten beyefendi cok iyi bilgi veren cok yardimci olan harika bir drdur bu zamana kadar gordugum en iyi isini yapan doktor gibi doktor

arkadaşlar sezeryan ve diğer hastalıklarda hümada erşad beyin üstüne kimseyi tanımam.kaç ameliyatını sezeryanını bilirim en ufak bir sorun bile olmamıştır.Allah nasip ederde bir gün çocuğum olursa ona sezeryana hiç düşünmeden giderim

bu arada infertilite için aynı şeyleri söyleyemem çünkü mümkün mertebe bu hastalara bakmıyor

walla ben çok doktorla tanıştım. şimdi 38 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri hep hümada cahit beye gidiyorum çokkk memnunum.
kesinlikle tavsiye ederim...

bende henüz hamile değilim ama hamile kalırsam dünya hastanesinde aynur hanıma gitmeyi düşünüyorum sezeryan olcak benim mecburen ilkim sezeryan çünkü bide dünya hastanesinde epidural anestezi uyguluyolar mı bilenler varsa öğrenebilir miyim?

kızlar hep özele takılıyoruz. doğumevinde de gökhan bey var. hiç denediniz mi?eltimin sezeryanını yaptı ve çok ilgiliydi. hiç sorun da yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…