• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserideki üvey anneden farkın yok dedim

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
annem kardeşime çok sinirlendi (10 yasında) ve dövmeye başladı. Ben de çocukluğumda çok dayak yedim. Annemin sinirsel sorunları var öfkesini kontrol altına alamıyor. Bunda en büyük etken koca kv sorunları. Normalde iyi bir annedir gercekten Neyse konum bu değil. Kardeşimi döverken elinden almaya çalışıyordum o sırada bana da vurdu bi yandan küfürler sayıyordu kayserideki üvey anneden ne farkın var dedim farkım yok dedi daha da sinirlendi ağza alınmayacak küfürler etti..ben ne yapmalıyım şuanda konuşmuyoruz. Seneye üniye gidecek yaştayım hala annemden küfürler yiyorum. Şiddete başvurmasından biktım artık. İnsan kendi kızına o....u der mi ya Ben mi haksızım ağır mı olmuş dediğim. Nasıl bi yol izlemeliyim şuan konuşmuyoruz

İnsan hasta olduğunu,psikolojisinin bozuk olduğunu anlamaz mı ya? Gidip tedavi olsun dövmesin artık yeter. Kendi canından Cana kıyılır mı?

Boyle kadinlar cocuk dogurmasin.
Kendine sinirlenince hakim olamiyosun madem kocanla sevisirken hakim ol baride dunyaya cocuk getirme.
Bunu sizin anneniz icin soylemiyorum siddete egilimi olan tum annelere sinirim.

Evet bence de yok farkı. Hatta daha kötü bile, kendi ÖZ çocuklarına kıyabiliyor. Hani öz olunca canından oluyor, karnında taşıyorsun, bir bağ oluşuyor ister istemez ya? Çok duygu aramamak lazım, içgüdüsel bir şey; bak valla hayvanlarda bile var.
Heh işte bu bile yoksa bir kadında, o zaman korkacaksın ondan. Vicdanı olmayan birisi her şeyi yapabilir.

Senin kurtulusun derslerin biliyorsunuz demi okursan meslek sahibi olursan kardesını de kendini de kurtarırsın hatta annenı tedavı olmasına bıle ikna edebilirsin.

arkadaşımı annesi tutmuş duvara fırlatmış kız kekeme tedavi görmüş ama geçmemiş hala takılıyor yazık ya böyle anneler çocuk büyütmesin çevrelerindeki insanlar bari müdahale etsin tedavi ettirsin

Valla biz kucukken bizim eve birileri kamera koysaydı bizimkiler müebbet yerdi kesin:(( çocuk bu insanlarin neyine ya once bozuk beyinlerini tedavi etmeleri gerek 31 yasindayim hala sogugum aileme karsi malesef.

O.....u da ne ki!Ben neler duydum..anne sonuçta ne yaparsa yapsın atılmaz satılmaz...Benim küçükken ödevimi yazmadım diye elimi kesmişti bıçakla....Öyle de olsa böyle de olsa başımıza birşey gelince "ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar"....

Kardeşini korumaya devam et ya annenin destek almak isteyeceğini sanmıyorum ya sosyal hizmetlere gidicen ya da yapacak başka bir şeyin yok açıkçası

arkadaşımı annesi tutmuş duvara fırlatmış kız kekeme tedavi görmüş ama geçmemiş hala takılıyor yazık ya böyle anneler çocuk büyütmesin çevrelerindeki insanlar bari müdahale etsin tedavi ettirsin
Annesi pişman mi

Olaylar işte tam böyle gelişiyor
Herkes gücünün yettiğine şiddet uyguluyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 81
hemde çok tedavi görüyor kadın yıllardır kaynanadan çekmiş psikolojisi bozulmuş hala kaynanasını görse yatak döşek hasta olurmuş
Yok kızına öyle bir şey yaptığı için diyorum .
Kendi yüzünden kızı kekeme kalmış ya vicdan azabı çekiyor mu

Back
X