kayserili arkadaşlar çocuk doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum

seydaogretmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
155
3
118
Kayseri
selam arkadaşlar ben oğlumu erciyes kartalda remzi beye götürüyorum;fakat her zaman beklediğim ilgiyi göremiyorum.bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum acıbademde özellikle var mı tavsiye edeceğiniz bir doktor...

canım hemşire arkadaşım avrupa hastanesinde mehmet medikoğluna gidiyor..çok memnun.her şeyine bakıyormuş..ben gemerkteyim, şarkışlada kezban hanım var. devlette. o da harika ama kayserideysen uzak kalır. mehmet beyi bir dene istersen..

KAyseri Acı Badem hastanesinde (Mahmut Baktır) isimli bi çocuk doktoru var gerçekten harika bir doktor çok kibar ve ilgili ve çocuklara karşda çok şevkatli tavsiye ederim.

mehmet beyi bende duydum ama avrupa hastanesi çok kalabalık randevu sistemi olmadığı için de beklemek zorunda kalınıyor.yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

KAyseri Acı Badem hastanesinde (Mahmut Baktır) isimli bi çocuk doktoru var gerçekten harika bir doktor çok kibar ve ilgili ve çocuklara karşda çok şevkatli tavsiye ederim.

bende ilgigli şevkatli bir doktor arıyorum zaten;aslında Mahmut Baktırın methini çok duydum ama erkek olduğu için tereddüt etmiştim madem sıcak bir insan mutlaka gidicem.teşekkürler

Kayseri Tekden Hastanesinde Op. Dr. Aytül Erdoğmuş kesinlikle tavsiye ederim.çok bilgili tecrübeli müthiş bir doktor. Tam bir ultrasyon uzmanı meslek hayatı boyunca cinsiyet tahmininde hiç yanılmamış. 13 haftalıkken kesin oğlum olucağını söylemişti ve öylede oldu cevremdeki bi çok insanda Aytül hanımı tavsiye etmişti o vesile ile tanışmıştık.. Gerçekten mesleğinin uzmanı bir doktor..

kayseri erciyes hastanesinde Çetin arık diye bir doktor var kadın doğum uzmanı .. ilk bebeğimi onun yüzünden kaybettim hastane zaten tam bir rezalet hemşireleri hiç konuşmayım günaha giricem şimdi ağzımı bozup.. lanet ediyorum o doktora o hastaneye ve hemşirelerine kesinlikle uzak durun

ben ilk önce tekdende gülcan hanıma gittim bekldeigim ilgiyi göremedim hümada cahit hocayı çok met ettiler faakaterkek oldugundan gitmek istemedim şu an hümadaki şeyme hocaya gidiyorum çok iyi biri beni iyi bilgilendiriyor tavsiye ederim

tavsiyeleriniz için teşekkürler.bende hümada doğum yaptım ama 2.de başka bir doktoramı gitsem diye düşünüyorum.aytül hanımı duymuştum ona gidebilirim,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…