öyleyse Gülcan hanıma gidebilirsin canım. ben birilerinden duyduğum kadarıyla reglken gittim o halde bile muayene etti. hatta küçük bi fırça çekti etraftan duyup adetli adetli geliyorsunuz diyeİlk etapta erkek doktor dusunmuyorum...peki alttan muayne kesin oluyormu yoksa duruma gore mi yapiliyor biraz cekiniyorum acikcasi
canım bebeğin hayırlı olsun ben bır buçuk ay oldu humada normal doğum yaptım.seyma fenercıogluydu dr um.ıyı bır dr doçent zaten bilgili alakalıydı.ben sorun yaşamadım duşunebılırsın.ama benden tavdıye 24saatte taburcu ediyolar en az 48 saat kal zaten kanunende boyleymiş bız 24 saatte çıktık sarılık ve enfeksıyon oldu on gün hast yattık.merhaba hanımlar. ben kayseri de değilim ama birkaç ay içinde kayseride olacağım, doğumum da kayseri de olacak, şimdiden araştırmak istiyorum. huma hastanesini önerdiler bana tüm doktorları için çok iyi dediler. nasıl bir hastane, gerçekten öyle mi bilenler yardımcı olsa
Teşekkür ederim canım başka birkaç kişiden de bu Dr û duymuştum galiba ona gidicem canımcanım bebeğin hayırlı olsun ben bır buçuk ay oldu humada normal doğum yaptım.seyma fenercıogluydu dr um.ıyı bır dr doçent zaten bilgili alakalıydı.ben sorun yaşamadım duşunebılırsın.ama benden tavdıye 24saatte taburcu ediyolar en az 48 saat kal zaten kanunende boyleymiş bız 24 saatte çıktık sarılık ve enfeksıyon oldu on gün hast yattık.
Hayırlısı olsun inşallah bu arada ksınlılle normal doğum yap sakın sezeryana koşma hemen benden tavsiye tabi sağlık sorunun falan yoksa ınan yırmı Dakka surdu toplam ki ben normalden çok korkuyordum sezeryana gün almıştım son anda vazge tım itikide geçmişim.Teşekkür ederim canım başka birkaç kişiden de bu Dr û duymuştum galiba ona gidicem canım
Evet canım haklısın ben de normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa şey sorucam bu hastanede doğumu ebeler mi yaptırıyor yoksa doktor giriyom doğuma.Hayırlısı olsun inşallah bu arada ksınlılle normal doğum yap sakın sezeryana koşma hemen benden tavsiye tabi sağlık sorunun falan yoksa ınan yırmı Dakka surdu toplam ki ben normalden çok korkuyordum sezeryana gün almıştım son anda vazge tım itikide geçmişim.
ebeler ilgileniyor acılman belli bir noktaya geldığınde dogumhaneye alınacagın zaman doktor gelıyor sanırım hepsınde öyle.ama dr la sürekli. Irtıbat halındeler .Evet canım haklısın ben de normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa şey sorucam bu hastanede doğumu ebeler mi yaptırıyor yoksa doktor giriyom doğuma.
ben etrafımdakilerden hep doktorun doğumda bulunmamasının daha iyi olduğunu duyuyorum , ebeler normal doğum konusunda daha deneyimli oldukları için doktor olunca karışmıyorlarmış. ama sadece ebeler olduğunda daha rahat doğum yapıyormuşsun öyle dediler hep bana normal doğum istiyorsan doktoru hiç çağırma dedilerebeler ilgileniyor acılman belli bir noktaya geldığınde dogumhaneye alınacagın zaman doktor gelıyor sanırım hepsınde öyle.ama dr la sürekli. Irtıbat halındeler .
Canım ben bir kere hüma hastanesine kontrol amaçlı gitmistim ama o kadar kalabalık ve ilgisiz bir hastaneydi ki anlatamam. İçerideki hasta henüz giyinmeden beni aldılar doktor hiçbir şey sormadi sıkıntı nedir evli misin vs. karnimdan şöyle bir ultrason bakıp direkt tahlile gönderip adetinin 2. günü gel dedi. Tabi biz esimle tahlil falan yaptirmadan bir daha o hastaneye uğramamak üzere kaçtık. Bi arkadaş o hastanede Şeyma Fenercioglunu tavsiye etmiş. Eski soyadı Hasçalık daha önce Malatya da çalışmıştı ve baya bi vukuati var benim bi arkadaşıma da yanlış teşhis koymuştu. Googleden Hasçalık soy ismi ile bi araştırıp geçmişine bi göz atmanı öneririm.merhaba hanımlar. ben kayseri de değilim ama birkaç ay içinde kayseride olacağım, doğumum da kayseri de olacak, şimdiden araştırmak istiyorum. huma hastanesini önerdiler bana tüm doktorları için çok iyi dediler. nasıl bir hastane, gerçekten öyle mi bilenler yardımcı olsa
ya evet netten baktım da biraz bayağı bir şey var, ama aynı kişi mi eminmisiniz?Canım ben bir kere hüma hastanesine kontrol amaçlı gitmistim ama o kadar kalabalık ve ilgisiz bir hastaneydi ki anlatamam. İçerideki hasta henüz giyinmeden beni aldılar doktor hiçbir şey sormadi sıkıntı nedir evli misin vs. karnimdan şöyle bir ultrason bakıp direkt tahlile gönderip adetinin 2. günü gel dedi. Tabi biz esimle tahlil falan yaptirmadan bir daha o hastaneye uğramamak üzere kaçtık. Bi arkadaş o hastanede Şeyma Fenercioglunu tavsiye etmiş. Eski soyadı Hasçalık daha önce Malatya da çalışmıştı ve baya bi vukuati var benim bi arkadaşıma da yanlış teşhis koymuştu. Googleden Hasçalık soy ismi ile bi araştırıp geçmişine bi göz atmanı öneririm.
canım belkı haklısın bılemıyorum ama ben kayserıde 5ozel hast.gıttım en ıyısı acıbademdi özge hanıma gıdoyordum ama butcem doguma uyvun değildi. 3bın lıra istedıler.dıger hastanwlerın hepsı tıklım tıklımdı hatta en kalabalığı ercıyes kartaldı bana göre ordada zerrın hanıma gıttım ama en son tavsiye uzerıne seyma hanıma gıttım ve memnun kaldım.birazda kısıye göre değişiyor galiba.Canım ben bir kere hüma hastanesine kontrol amaçlı gitmistim ama o kadar kalabalık ve ilgisiz bir hastaneydi ki anlatamam. İçerideki hasta henüz giyinmeden beni aldılar doktor hiçbir şey sormadi sıkıntı nedir evli misin vs. karnimdan şöyle bir ultrason bakıp direkt tahlile gönderip adetinin 2. günü gel dedi. Tabi biz esimle tahlil falan yaptirmadan bir daha o hastaneye uğramamak üzere kaçtık. Bi arkadaş o hastanede Şeyma Fenercioglunu tavsiye etmiş. Eski soyadı Hasçalık daha önce Malatya da çalışmıştı ve baya bi vukuati var benim bi arkadaşıma da yanlış teşhis koymuştu. Googleden Hasçalık soy ismi ile bi araştırıp geçmişine bi göz atmanı öneririm.
ya birde şu var, ben adliyede çalışıyorum. hakkında bu kadar çok iddia ve dava olan birisini hiçbir hastane kabul etmez, hele de kayseri de bu kadar ahlaki bir konuda birde internetten baktım biraz bu şeyma hasçalık 2014 yılında tahliye edilmiş davalardan dolayı, o hastanede ne zaman başlamış onu da araştırmak lazım. resimerde çok benziyor netteki ama bilemiyorum şimdi kafam karıştıcanım belkı haklısın bılemıyorum ama ben kayserıde 5ozel hast.gıttım en ıyısı acıbademdi özge hanıma gıdoyordum ama butcem doguma uyvun değildi. 3bın lıra istedıler.dıger hastanwlerın hepsı tıklım tıklımdı hatta en kalabalığı ercıyes kartaldı bana göre ordada zerrın hanıma gıttım ama en son tavsiye uzerıne seyma hanıma gıttım ve memnun kaldım.birazda kısıye göre değişiyor galiba.
ayy canım şoklardayımm bende baktım biraz önce yaa kendısı valla benziyor demişsin de.bılseydım gıtmezdım bendeya birde şu var, ben adliyede çalışıyorum. hakkında bu kadar çok iddia ve dava olan birisini hiçbir hastane kabul etmez, hele de kayseri de bu kadar ahlaki bir konuda birde internetten baktım biraz bu şeyma hasçalık 2014 yılında tahliye edilmiş davalardan dolayı, o hastanede ne zaman başlamış onu da araştırmak lazım. resimerde çok benziyor netteki ama bilemiyorum şimdi kafam karıştı
Canım aynı kişi, çalıştığı hastanelere bakarsan 1997 ile 2013 yılları arasında Malatya'da çalıştığı hastaneleri gösteriyor. Malatya da gencecik bir kadının ölümüne yol açtıktan sonra olaylar ortaya çıkmıştı. Daha neler neler... O olaydan sonra Kayseri'ye gelmiş bende görünce şok olmuştum.Sanırım eşinden boşandığı için soyadı değişmiş. Malatya'dayken de (tabi olaylar patlak vermeden önce) memnun kalanlar vardı ama olmayanlarda vardı. Memnun kalmayanlarin bir tanesi benim yakın arkadaşımdı. Yanlış teşhis koymuştu. Ben olsam iyi bile olsa daha önceden gayri ahlaki vb. işlere bulaşmış birine kendimi ve bebeğimi emanet edemem.ya birde şu var, ben adliyede çalışıyorum. hakkında bu kadar çok iddia ve dava olan birisini hiçbir hastane kabul etmez, hele de kayseri de bu kadar ahlaki bir konuda birde internetten baktım biraz bu şeyma hasçalık 2014 yılında tahliye edilmiş davalardan dolayı, o hastanede ne zaman başlamış onu da araştırmak lazım. resimerde çok benziyor netteki ama bilemiyorum şimdi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?