Nerden bileceksin ki canım hastanenin bu konuda titizlik göstermesi gerekirdi.ayy canım şoklardayımm bende baktım biraz önce yaa kendısı valla benziyor demişsin de.bılseydım gıtmezdım bende
Canım valla bende çok arastiriyorum zaten Şeyma Fenercioglu anda bu araştırmayı yaparken rastladım. Ama bi arkadaşım Zerrin hanıma gidiyordu memnundu. Bir de internetten araştırma yaparken memorial hastanesinde Fatma hanımın iyi olduğunu öğrenmiştim.odasında fiyat olarak çok yüksek ben o yüzden tercih etmiyorum. İyi bi doktor bulduğunda burada paylasirsan çok sevinirim :)clemantin senin önerebileceğin bir hastane ve doktor var mı ?
aynen benim için de öyle, bu tarz ahlaki olaylar benim de çok kafamı bulandırır. ben erkek doktora bile gitmedim hiç gidemiyorum. ne kadar iyi olursa olsun, şu an burda gittiğim doktorun da bazı adli vakaları var. daha doğrusu hemen hemen tüm doktorların adli vakaları oluyor. kimisi deneyimsizliğinden kimisi hataen ama insanlar hata yapabilirler tabiki ama bu başka bir durum kesinlikle başka bir doktor araştırayım. maddi olarak pek sorunumuz yok ama çok da astronomik rakamlar ödeyemeyiz tabiki gerçi bu da sağlık kendimden önce de bebeğimin sağlığıCanım aynı kişi, çalıştığı hastanelere bakarsan 1997 ile 2013 yılları arasında Malatya'da çalıştığı hastaneleri gösteriyor. Malatya da gencecik bir kadının ölümüne yol açtıktan sonra olaylar ortaya çıkmıştı. Daha neler neler... O olaydan sonra Kayseri'ye gelmiş bende görünce şok olmuştum.Sanırım eşinden boşandığı için soyadı değişmiş. Malatya'dayken de (tabi olaylar patlak vermeden önce) memnun kalanlar vardı ama olmayanlarda vardı. Memnun kalmayanlarin bir tanesi benim yakın arkadaşımdı. Yanlış teşhis koymuştu. Ben olsam iyi bile olsa daha önceden gayri ahlaki vb. işlere bulaşmış birine kendimi ve bebeğimi emanet edemem.
tabiki paylaşırım canım benim şimdi bu haftasonu kontrolüm var.. büyük ihtimal önümüzdeki aya kayseride olacam yani eğer iyi bir doktor bulamazsam bundan sonrakine bulana kadar yine kendi doktoruma gelebilirm .Canım valla bende çok arastiriyorum zaten Şeyma Fenercioglu anda bu araştırmayı yaparken rastladım. Ama bi arkadaşım Zerrin hanıma gidiyordu memnundu. Bir de internetten araştırma yaparken memorial hastanesinde Fatma hanımın iyi olduğunu öğrenmiştim.odasında fiyat olarak çok yüksek ben o yüzden tercih etmiyorum. İyi bi doktor bulduğunda burada paylasirsan çok sevinirim :)
maddi olarak çok sıkıntı değil. eşim çok titiz sağlık konusunda. özellikle benim için bebekten çok, çocku yine olur ama sen önemlisin diyor ama ne kadar pahalı olabilir ki ben şu an gittiğim doktor özel ve 50TL ödüyorum her muayenede, tahlil ücretleri falan hariç. burası da pek ucuz değil yani, ama tabiki çok da astronomik rakamlar ödeyemeyiz, yine de bilemyorumCanım maddi durumunda sıkıntı yoksa acıbademe gıdebılırsın orası gerçekten süperdi.seyma hanımıda ben çok araştırmamıştım bi arkadaşım doğum yapmıştı onda sezeryan memnun kaldım deyınce gıtmıştım.normal ıstıyosan zaten sadece ıkınacagın zaman gelıyo Allah yardımcın olsun bende çok araştırmıştım zor bır sureç ama bebişin için değer.aslında doğum evinde hastanede yattık orasıda fena degıldı ılla özel olacak demezsen eğer araştır.on gün yattık hemşireler dr lar çok ilgililerdi.
bilemezsin ki hayatım, bu kadarı biraz uçuk bir durum. tamam hemen hemen mbütün doktorların bazı davalar adli olayları oluyo ama bu başka bir şey çok uç bir sınırayy canım şoklardayımm bende baktım biraz önce yaa kendısı valla benziyor demişsin de.bılseydım gıtmezdım bende
Canım benim, ne kadar olabilir ki en fazla demişsin de burada (kayseride) Dr. Erşad batmaz bir muayenesinde 150 tl alıyor haberin olsun.maddi olarak çok sıkıntı değil. eşim çok titiz sağlık konusunda. özellikle benim için bebekten çok, çocku yine olur ama sen önemlisin diyor ama ne kadar pahalı olabilir ki ben şu an gittiğim doktor özel ve 50TL ödüyorum her muayenede, tahlil ücretleri falan hariç. burası da pek ucuz değil yani, ama tabiki çok da astronomik rakamlar ödeyemeyiz, yine de bilemyorum
öyle tabiki de ne bileyim iyi bir doktor olsun ben razıyım yani, ben neredeyse iki yıldır evliyim ve hiç korunmadık. evlendiğim gün çocuk demeye başladım. bu yüzden canı sağ olsun nelere para harcıyorum valla, veririm ayda bir 150-200 lira da çocuğuma harcayım. iyi bir doktor olsun yeterkiCanım benim, ne kadar olabilir ki en fazla demişsin de burada (kayseride) Dr. Erşad batmaz bir muayenesinde 150 tl alıyor haberin olsun.Burası zengini bol bi memleket. Başka iç anadolu kentlerinde bu kadar zengin insan yoktur heralde kayseri kadar. O yüzden piyasa yüksek. Acıyan allah bize acısın.
öyle tabiki de ne bileyim iyi bir doktor olsun ben razıyım yani, ben neredeyse iki yıldır evliyim ve hiç korunmadık. evlendiğim gün çocuk demeye başladım. bu yüzden canı sağ olsun nelere para harcıyorum valla, veririm ayda bir 150-200 lira da çocuğuma harcayım. iyi bir doktor olsun yeterki
Canım fatma hanım in muayene ücreti ne kadarmış ne kadar ödediniz bugün gittiginde? Bir de doğum ücretini ogrendin mi?ya da öğrenince yazabilir misin buraya? İnş sonuna kadar herşeyin yolunda gider ve memnun kalirsinDoktor secimi olarak fatma hanimi sectim kizlar bugun gittim ve cok memnun kaldim cok ilgili tek tek herseyi anlatiyor ben sevdim insallah hep boyle gider
Canim sagluk guvencemiz yok 140 odedik saglik guvencen varsada 100 mus sanirim ben sormadim dogumi arkadasim sordmus onceden onun uc ayi var 2300 civari birsey soylemis sanirim .insallah herkes icin ayni sey olurCanım fatma hanım in muayene ücreti ne kadarmış ne kadar ödediniz bugün gittiginde? Bir de doğum ücretini ogrendin mi?ya da öğrenince yazabilir misin buraya? İnş sonuna kadar herşeyin yolunda gider ve memnun kalirsin
Anladım canım cok saol cevap verdigin icin allah bebeğine güle güle kavuştursunCanim sagluk guvencemiz yok 140 odedik saglik guvencen varsada 100 mus sanirim ben sormadim dogumi arkadasim sordmus onceden onun uc ayi var 2300 civari birsey soylemis sanirim .insallah herkes icin ayni sey olur
Rica ederim canim senide insallahAnladım canım cok saol cevap verdigin icin allah bebeğine güle güle kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?