Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim sana da iyi tatiller, sen eglenmene bak cok guzel vakit gecirmis olarak ta geri don, gorusuruz. Şeniz

tembelsınde ondann
kızlar bugn kar ıle gorustuk ay ne mıymıntı
dermısm :))
saka bıyana cok can usutne can bı arkadas
opuyorum kar cnm senı suan yuruyustesın:)
bend e spora haden aksama gorusurzz
:1shok:benmı mıymınnn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bıdahakıne sana kayısı mantısı yapımda gor kaydirigubbakcemile3
burdakı hamaratlı bayanlardan ogrenıyom ŞenizŞenizŞeniz

karcım kayserı mantısı dıyorsan mınık olaacak kasıga 40 tane gırcek sen yaparsın....bız denemıstık 38 tane gırdı kasıga:1shok::1shok:
ama mıncık yaptık mantılaarı hakıkı kayserı mantısı olmustu..zaten sahtesı olmazdadelikafaduldendelikafadulden
esseyede yaparsın hakıkı kayserı mantısı

O mantının küçüklüğünden değil kaşıkların büyüklüğündendir.kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bıldıgımız yemek kasıgı cıdden 38 tane aldısengözlerimebaksanab

üff ya güne çok berbat başlıcam anlaşılan.....işe yarım saat geç kaldım..ve hiç bir zaman işe erken gelmeyen patronum karşımdaydı:umursamaz:
napmam gerekenleri sıralayıp gittilülülülülülü

kıslarımmm dilocan bgn mapusta yatacak 1 günlüğüne sdc...ben konuştum azönce dün akşamki bi tartışmadan dolayı mapıs damlarına atmışlar dilomu ama 24 saatliymiş gözaltı süresi

hıı tamam günaydın topikk de ama diloyu göremeyince afalladım .tatlı bugün biz bakarız demii diloyaa mapuss da

Gunaydin canim nasilsin, bugun herkeste bi hal var bi gunaydin deyip cikiliyor.

ben burdayım sensii. ceyiz topiklerinde geziyorum fol yok yumurta yok ama olsun ..

anaaa nasıl sıgdırcamkı aceba bu kasık kepce olamazmı yawkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile32 tanede ustune eklıyı veredın yaa dadlım als sana 40 olmuskaydirigubbakcemile3
bak katılıyom buna arkadasımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…