Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offff ya bugünde evdeyim galiba. zaten artık akşam 5 ten önce gezilemiyo güneş fena çarpıyo:smiley-cool:

kimsecikler yokmu yaa emir uyumşken gelem dedim herkesler nirde:sm_confused::sm_confused:

bendenizzzz gezmeciii bide bana diyonuz ne gezmesi kıs otur oturduğun yerde nereler gidecen alışverişmi yoksam:))

dur yaaaaa ne çekion saçımııııı:mymeka::mymeka:bekledim ama senii sonram kociş geldi hadi gidoz dedi eve gittim:))

bendenizzzz gezmeciii bide bana diyonuz ne gezmesi kıs otur oturduğun yerde nereler gidecen alışverişmi yoksam:))

bu yaşımda gezmeyecem de bi daha ne zaman gezecem. bu fırsatlar bi daha elime geçecek mi bakalım. gerçi kaç gündür evdeyim. topike uğrayanlar bilir:1closedeyes:

ayy bendeniz yazıp yazıp kaçma beeee:mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
bu yaşımda gezmeyecem de bi daha ne zaman gezecem. bu fırsatlar bi daha elime geçecek mi bakalım. gerçi kaç gündür evdeyim. topike uğrayanlar bilir:1closedeyes:

amaaaaaaaaaaaan sende sankinm evlenince gezilmiyomuuu öyle daha güsell eşinle birlikteeevereliniortakvereliniortakvereliniortak evde dur işte n güsell bi dahda evinde nerde duracannnnnlülülülülülülülülülülülü

bendenız oyle bısey demedı zatenn solundan kalktın sanırımm

iyi ya bişe demedik.........şaka yaptık heralde ne dediğini bende çok i biliyorum

laelaelaelaelae

:1closedeyes::1closedeyes:-tatlicadiarzu-:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bende bısey yapııym dedımsırnaşık şey

lütfen rica ediyorum yazılarımı alıntı etmeyin banada bişe demeyin rica falan ediyorum küser küs baaneeeeeee küle bas hahahahahahahha hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…