demetcim bu başlığı tüpbebek bölümünde açsan daha iyi olmazmıydı canım
hayırlı uğurlu olsun canım
Demet ciğim hayırlı olsun topiciğin sositososito cnm paramız olurolmaz yaptıracaz inşallah tüp bebek bize şimdilik uzak şu tüp bebek Rabbim herkesin kesesine bereket,gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
yerim-yurdum belli canımda işte hele beklemedeyiz acıbadem de Ercan bey de yaptıracam ama ne zaman? ALLAH bilir boshayallersmile :Saruboceq:tşkr ederim cnm saolopuyorumnanaktan
inş. vnm rabbim gönlüne göre versin nerde yaptırmaya karar verdiniz?
yerim-yurdum belli canımda işte hele beklemedeyiz acıbadem de Ercan bey de yaptıracam ama ne zaman? ALLAH bilir boshayallersmile :Saruboceq:
aminnnn canım bitanem aminnn hepimizin inşallah gönlünce olsun :Saruboceq: Ercan bey evet tavsiye üzerine gittim,tanıştım amaki işte zaman aşımına uğrayacağız iştecnm rabbim gönlüne göre versin inş.hiç pişman olmassın ercan beye gitmekle cnm işin çok profesyonelce yapyıo rabbim gönlünün muradını versin işn.opuyorumnanaktan
demetcim merhaba
bilmiyorumkismile ayyy vardır herhalde ama neredeler ki acep???? bilmiyorumkismilearkadaşlar heralde kayseride tüp bebek yaptıran yoooooooook...
bilmiyorumkismile ayyy vardır herhalde ama neredeler ki acep???? bilmiyorumkismile
SAĞOL CANIM HAMDOLSUN İYİYİM SAĞOL SEN NASILSIN? İŞTE YOĞUN,HEYECANLI,SİTRESLİ,MERAKLI GÜNLERLE GEÇİRİYORUZ BAKALIMMM DUA ET BACIMMMM ÖPTÜMMMM olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileanam yok baksana olsa gelirlerdi boşyere açmış oldum bu topğide sen nasılsın bitanem?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?