kayserride tüp bebek yaptıran arkadaşlar hadi bekliyorum sizi

hadi arkadaşlar bekliyorum yazılarınızı dertlerimizi paylaşalım...

dmtkysr hayırlı uğurlu olsun topiğin ..hoş sohbetler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
dmtkysr bu başlığı tüpbebek bölümünde açsan daha iyi olmazmıydı canım

Son düzenleme:
arkadaşlar hadi ama hiç mi kayseride tüp bebek yaptıran yok....

merhaba herkese arkadaşlar kimseler yok nerelere gittiniz tedavide olan varmı biligilerinizi paylaşın

Demet ciğim hayırlı olsun topiciğin sositososito cnm paramız olurolmaz yaptıracaz inşallah tüp bebek bize şimdilik uzak şu tüp bebek Rabbim herkesin kesesine bereket,gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

tşkr ederim cnm saolopuyorumnanaktan
inş. vnm rabbim gönlüne göre versin nerde yaptırmaya karar verdiniz?

tşkr ederim cnm saolopuyorumnanaktan
inş. vnm rabbim gönlüne göre versin nerde yaptırmaya karar verdiniz?
yerim-yurdum belli canımda işte hele beklemedeyiz acıbadem de Ercan bey de yaptıracam ama ne zaman? ALLAH bilir boshayallersmile :Saruboceq:

yerim-yurdum belli canımda işte hele beklemedeyiz acıbadem de Ercan bey de yaptıracam ama ne zaman? ALLAH bilir boshayallersmile :Saruboceq:

cnm rabbim gönlüne göre versin inş.hiç pişman olmassın ercan beye gitmekle cnm işin çok profesyonelce yapyıo rabbim gönlünün muradını versin işn.opuyorumnanaktan

cnm rabbim gönlüne göre versin inş.hiç pişman olmassın ercan beye gitmekle cnm işin çok profesyonelce yapyıo rabbim gönlünün muradını versin işn.opuyorumnanaktan
aminnnn canım bitanem aminnn hepimizin inşallah gönlünce olsun :Saruboceq: Ercan bey evet tavsiye üzerine gittim,tanıştım amaki işte zaman aşımına uğrayacağız işte

arkadaşlar heralde kayseride tüp bebek yaptıran yoooooooook...

anam yok baksana olsa gelirlerdi boşyere açmış oldum bu topğide sen nasılsın bitanem?opuyorumnanaktan
SAĞOL CANIM HAMDOLSUN İYİYİM SAĞOL SEN NASILSIN? İŞTE YOĞUN,HEYECANLI,SİTRESLİ,MERAKLI GÜNLERLE GEÇİRİYORUZ BAKALIMMM DUA ET BACIMMMM ÖPTÜMMMM olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…