kremin ismini bende isterim birde ne kadar zamandır kullanıyonmerhaba kızlar... kaz ayakları için bir krem keşfettim ama burdan krem ismi yazabiliyor muyuz bilemiyorum...
isteyen olursa özelden yazarım artık... ürünle uzaktan yakından alakam yok tamamen benim gibi kaz ayaklarından rahatsız olan arkadaşlara yardımcı olmak için açtım konuyu
kremin ismini bende isterim birde ne kadar zamandır kullanıyon
organik tsubaki yağlı göz çevresi kremi olarak bakarsan netten bulursun..bende istiyorum kremin adını
nerden aldın bu kremi.fiyat nemerhaba kızlar... kaz ayakları için bir krem keşfettim ama burdan krem ismi yazabiliyor muyuz bilemiyorum...
isteyen olursa özelden yazarım artık... ürünle uzaktan yakından alakam yok tamamen benim gibi kaz ayaklarından rahatsız olan arkadaşlara yardımcı olmak için açtım konuyu
dene bence ben olumlu sonuç aldım umarım sende de işe yarar :)Fiyati uygun görünüyor ve yüzde yüz doğaldır diyor. Bir de bunu mu denesem
Bende işe yaramadı. 3 haftadır kullanıyorum hiçbir değişiklik olmadı.[/QUOT
bitene kadar kullan istersen bir faydası muhakkak olur...
merhaba kızlar... kaz ayakları için bir krem keşfettim ama burdan krem ismi yazabiliyor muyuz bilemiyorum...
Ben 19 yasindayim ve mimik cizgilerim var kaz ayagi yok goz altlarimda cizgilenme oluyor 2 tane brlirgin cizgim var acaba bendede ise yararmi yada zararli olurmu dersiniz . Göz çevrem çok hassas. Suan sebamed goz kremi kullanıyorum birsey degismedimerhaba kızlar... kaz ayakları için bir krem keşfettim ama burdan krem ismi yazabiliyor muyuz bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?