Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Allah aşkına yanlısıyla hamile kalmak mı olur sen önlemini aldıktan sınraEvet arkadaşlar merhaba kaza ile 2.çocuğa hamile kalanlar var mı ? Çocuk varken hamilelik zor oluyor mu? Doğduktan sınra neler bekliyor mesela bizi
Kondom mağduruyum hanfendiYa Allah aşkına yanlısıyla hamile kalmak mı olur sen önlemini aldıktan sınra
Yıllarca geri çekilmeyle kaza kurbanı olmayan ben şaşırdımEvet arkadaşlar merhaba kaza ile 2.çocuğa hamile kalanlar var mı ? Çocuk varken hamilelik zor oluyor mu? Doğduktan sınra neler bekliyor mesela bizi
Geri çekilme ile hamile kalan daha fazla dikkat edinYıllarca geri çekilmeyle kaza kurbanı olmayan ben şaşırdım![]()
Şuan 1 yaşında çocuğum var küçük olduğu için korkularım varBizim birinciyi bulana kadar canımızdan can gitti.çocuk kazayla yapılıp mecbur kalınca bakılacak bir şey değildir sağlıkla gelsin allah bağışlasınayrıca tıp baya ilerledi korunmak için onlarca yöntem bulabilirsiniz
Şaka bir yana allahım vermiş hayırlısıyla kucağınıza alın 2. Çocuk çok güzel yeni doğum yaptım ben çok memnunumŞuan 1 yaşında çocuğum var küçük olduğu için korkularım var
Nasibi olunca hertürlü oluyormuş5 yıl tüp bebek tedavisiyle bile zorla hamile kalıp oğlumu kucağıma aldım. türlü zorluklarla karşılaştım 2 yılda 5 defa cinselliğe geri dönme denemelerinin birinde hamile kalmışımay anlatınca çok salakça geliyor ama oldu işte
![]()