Kaza ile 2.çocuğa hamile kalanlar

efteliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
46
63
3
27
Evet arkadaşlar merhaba kaza ile 2.çocuğa hamile kalanlar var mı ? Çocuk varken hamilelik zor oluyor mu? Doğduktan sınra neler bekliyor mesela bizi

Evet arkadaşlar merhaba kaza ile 2.çocuğa hamile kalanlar var mı ? Çocuk varken hamilelik zor oluyor mu? Doğduktan sınra neler bekliyor mesela bizi
Ya Allah aşkına yanlısıyla hamile kalmak mı olur sen önlemini aldıktan sınra

Destek olabilecek birileri varsa geri çevirmeyin süreç zor güzel mi tabi ki güzel ama çokk zor bu bir gerçek.

Ben 3 sene kondom kullandım bir kere bile hamile kalmadım bıraktıktan sonra istedim ve o şekilde kaldım, hiç kaza kurşununa kurban gitmedim. Gidenlere de pek şaşırıyorum. Ne güzel Allah size bir evlat daha göndermiş. Zor olur ama güzel olur. İyi ki doğurdum dersiniz. Ne kolay ki o da kolay olsun. Burada çoğu insan bebeğe hasret ben de aynı şekilde. O yüzden şükredin kaygılanmayın derim. Sevgiler.

Bizim birinciyi bulana kadar canımızdan can gitti.çocuk kazayla yapılıp mecbur kalınca bakılacak bir şey değildir sağlıkla gelsin allah bağışlasın ☺️ ayrıca tıp baya ilerledi korunmak için onlarca yöntem bulabilirsiniz

Bizim birinciyi bulana kadar canımızdan can gitti.çocuk kazayla yapılıp mecbur kalınca bakılacak bir şey değildir sağlıkla gelsin allah bağışlasın ☺️ ayrıca tıp baya ilerledi korunmak için onlarca yöntem bulabilirsiniz
Şuan 1 yaşında çocuğum var küçük olduğu için korkularım var

5 yıl tüp bebek tedavisiyle bile zorla hamile kalıp oğlumu kucağıma aldım. türlü zorluklarla karşılaştım 2 yılda 5 defa cinselliğe geri dönme denemelerinin birinde hamile kalmışım 🤣🤣 ay anlatınca çok salakça geliyor ama oldu işte 😕

5 yıl tüp bebek tedavisiyle bile zorla hamile kalıp oğlumu kucağıma aldım. türlü zorluklarla karşılaştım 2 yılda 5 defa cinselliğe geri dönme denemelerinin birinde hamile kalmışım 🤣🤣 ay anlatınca çok salakça geliyor ama oldu işte 😕
Nasibi olunca hertürlü oluyormuş

Back
X