Kaza tutanağı yanlış yazılır mı?

eksper sizi ilgilendirmez canım. sigorta şirketine hasar ihbarında bulunun. devamında onlar yönlendirir zaten. eksperi şirketler atar. gerekiyorsa bilirkişilere verilir falan filan...
Sizin yapmanız gereken şu anda . dava açmadan önce arkadan çarpan aracın sigorta şirketine hasar ihbarında bulunmak.
Geçmiş olsun

eşim ihbarda bulunmuş onlarda ekper yollamış o da yapamıyoruz biz demiş eşimin söyledikleri bunlar şuan

eşim ihbarda bulunmuş onlarda ekper yollamış o da yapamıyoruz biz demiş eşimin söyledikleri bunlar şuan

bildiğim bir şey yok işte iyice strese girdim :/ kaza tutanağının görselini attım onu okudun mu belki ben anlatamıyorum konumun altında var görsel küçük olduğu için tekrar attım

bu arada tutanakta zaten 3 ünüde kusur vermiş. Öndeki araca karşı 3 üde %100 kusurlu. Yani daha farklı anlatma şekli yok.
Eşiniz çarpan aracın sigorta şirketine ihbarda bulunacak. ihbarda bulunmak bedava :) gitsin dosya açtırsın.

bu arada tutanakta zaten 3 ünüde kusur vermiş. Öndeki araca karşı 3 üde %100 kusurlu. Yani daha farklı anlatma şekli yok.
Eşiniz çarpan aracın sigorta şirketine ihbarda bulunacak. ihbarda bulunmak bedava :) gitsin dosya açtırsın.

ihbar süresi farklı mı? yazdıkalrınızı eşime söylüyorum o da bulunduk işte eksper geldi baktı olmuyormuş diyor bizi mi kandırıyolar

biz üç araçlı zincirleme kaza yaptık. en öndeydik. 3. sıradaki araç 2. sıradaki aracı sürükleyip bize çarptırdı. bizim hasarı yinede 2. sıradaki araç karşıladı. 3. sıradakide 2. sıradaki aracı...2. araç önü tamponunu kendi yaptırmıştır, 3. sıradaki araç ise hapı yuttu.

6 nolu arac sizin hasari siz 4 numarayi karsilacaksiniz.
Hasar trafik sigortasinin karsiladigindan fazlaysa cepten vericeksiniz.
Esinizin hatasiz olmasi icin bir arac kadar mesafede arkada dururken suruklenmesi lazimdi.
Ustelik tutanagi imzalamasaydi hatali bulduysa.
Itiraz edersede bir seneyi geciyo sonuclanmasi yani o para cepten gidecek.

6 nolu arac sizin hasari siz 4 numarayi karsilacaksiniz.
Hasar trafik sigortasinin karsiladigindan fazlaysa cepten vericeksiniz.
Esinizin hatasiz olmasi icin bir arac kadar mesafede arkada dururken suruklenmesi lazimdi.
Ustelik tutanagi imzalamasaydi hatali bulduysa.
Itiraz edersede bir seneyi geciyo sonuclanmasi yani o para cepten gidecek.

eşim ambulansla hastaneye götürüldü tutanağı hastanede verdiler o haliyle de incelemedi bile araç servise götürüldüğünde açıp bakmış orda okumuş

Resimlere bakamadım ancak polislerin yaptiginda bir yanlislik yok diye biliyorum. Ancak arkadan carpanda size odeyecektir.

eşim ambulansla hastaneye götürüldü tutanağı hastanede verdiler o haliyle de incelemedi bile araç servise götürüldüğünde açıp bakmış orda okumuş
Çok geçmiş olsun.
Siz 4 nolu aracın hasarını karşılayıp,kendi aracınızın ön kısmındaki hasarı yaptıracaksınız maalesef(kaskonuz olmadığı için,kasko olsaydı kaskodan halledebilirdiniz), 6 nolu araçta size arkadan çarptığı için oda sizin aracın arka kısmındaki hasarı karşılayacak.
Diğerleride yine aynı şekilde kim arkadan çarptiysa karşılayacak. En öndeki yırtıyor genelde böyle kazalarda ona arkadan çarpıldığı için.

Tutanağı okuyamadım ama eşiniz ve diğer araçlar takip mesafesini korusaydı, zincirleme kaza olmazdı.
Yanlış bilmiyorsam sigorta kusurlu olduğunuzda devreye girmiyor, bu sebeple yaptığım kazalarda kaskom bozuldu benim.
Tutanakta yanlışlık olsa dahi, böylesine bir zincirleme kazada herkese hata payı çıkarılır en öndeki araç hariç, eşinizin başına gelen bu.

Canim esin en arkada olsa tamam karsilamazdi sigorta ama esin 5.siradaymis bencede pesini birakmayin isin ama soyle bisey var.Esiniz asiri hizli gelip 4 numaraya carptiysa 6.yada direk sebep olduysa esin kusurlu sayilr

Canim esin en arkada olsa tamam karsilamazdi sigorta ama esin 5.siradaymis bencede pesini birakmayin isin ama soyle bisey var.Esiniz asiri hizli gelip 4 numaraya carptiysa 6.yada direk sebep olduysa esin kusurlu sayilr
Esim ben kusurlu bulundum derken acaba bunu mu kastediyordu hizli gidebilir yapar ama suan kabul etmiyoru bunu iste

Gerci tutanak yanlis yazilsada esiniz suclu arkadan carpmis aradaki mesafe korunsaydi arkadaki o kadar surukleyemezdi suruklesede cok hasar biraktirmazdi.

araba=masraf. sizin olay şaibeli. benim araca çarpıp kaçtılar ben ödedim. sigorta karşılamıyormuş. welcome to Turkey
Sizin durumun pek Turkiyeyle alakasi yok ama :) Nerden bilsinler sizin kapim bi boyansin diye kendiliginden hasar vermediginizi yada bir servisle anlasip kaza susuyle sigortalardan para goturmediginizi.

Esim ben kusurlu bulundum derken acaba bunu mu kastediyordu hizli gidebilir yapar ama suan kabul etmiyoru bunu iste

Evet olabilir itiraz etmekte hakli bir yandan cünkü esinizin kaza yapmasina da 4 numarali arac sebep olmus.Hiz sinirini gecmedigi surece tabi
Sizin 4 numarai aracin hasarini,sizin hasarinizida 6 numarali aracin odemesi gerekiyor.Yeni bir yasa cikiyor suan tam da bunla ilgili ama kasko mu sigorta mi hatirayamadim.Esiniz itiraz da bulunsun bence

Aracta frenlerin tutmamasi sizin sorununuz oncelikle. Sorun burdan kaynaklaniyor, esiniz araci durduramadigi icin arkadaki takip mesafesi yeterli olsa dahi ondeki kazayi göremediği icin duramamis. O yuzden 6 nolu arac sizin masrafinizi karsilamiyor. Arabanin bakim mesuliyeti size aittir

Back
X