Kaza yaptim canim cok sıkkin biraz teselili

Bugun ilkkez yalniz ciktim tam bittiydi sukur kazasiz belasiz surdum derken bizm dukkandan gecerken saga bakinca arabada saga gitti vurdum malesf neye ugradigimi sasirdim ruyadayim samdim off cok uzuldum encokta dukkanin herkesin onunde olmasi canimı sıktı ilk gun olmasida aynen oyle sadeec biraz guzle teslli icin yazdim teskjurler yorum yapanlara
Canım olur öyle şeyler Allah canına vermesin

dün henüz 2 aylık arabamızla eşim 2. kazasını yaptı ona kalsa lastiklerin miadı nı doldurması bana kalsa dikkatsizliği yani diyeceğim o k,i takma kafaya vura vura öğrencen beterinden korusun rabbim araba düşük model osa ilk aşamalar için daha ii bence.....

dün henüz 2 aylık arabamızla eşim 2. kazasını yaptı ona kalsa lastiklerin miadı nı doldurması bana kalsa dikkatsizliği yani diyeceğim o k,i takma kafaya vura vura öğrencen beterinden korusun rabbim araba düşük model osa ilk aşamalar için daha ii bence.....
Evet herkes oyle diyo eski araba sur bir sure diye. uzuntum ilkgunumde birde tam park yapacakken geldim sukur derken neye ugradigimi sasirdim iste birde tam bizim dukkan onunde olmasi etkiledi beni tabiki sukur buyuk kaza olmadi ama iste takildim sacma seyekree malesf:confused:

Evet herkes oyle diyo eski araba sur bir sure diye. uzuntum ilkgunumde birde tam park yapacakken geldim sukur derken neye ugradigimi sasirdim iste birde tam bizim dukkan onunde olmasi etkiledi beni tabiki sukur buyuk kaza olmadi ama iste takildim sacma seyekree malesf:confused:

4 senedir araba kullanıyorum hala park olayını tam çözemedim kabul edelim park konusunda erkekler 1 adım öndeler:63:

iyiki birisine çarpmamışsınız. bu kadar acemiyseniz trafiğe çıkmayın. pazar yerinde falan sürün. tehlikeli işler.. açıkçası teselliden ziyade uyarıları dikkate alın.

iyiki birisine çarpmamışsınız. bu kadar acemiyseniz trafiğe çıkmayın. pazar yerinde falan sürün. tehlikeli işler.. açıkçası teselliden ziyade uyarıları dikkate alın.
Uyarilari artik oyle dikkate alcamki dilim yandi :cry:hala kendime kiziyorum nasil bukadr kolay kaza yaptim tam yolumu bitirmisken off

Back
X