Kaza yaptim canim cok sıkkin biraz teselili

bu arada önce size geçmiş olsun ama çarptığınız arabaya daha çok üzüldüm,suçu günahı yokken,biri gelip çarptı,gitti kasko ve hasarsızlık...
Tesekkur ilk onc.Yok kacmadim canim polis geldi sikorta halletcek kagit biraktik almanyada oyle kacmak kolay degil hem benim vicdanima sigmaz zaten ulu ortada oldu

Canın sağ olsun, düşünki daha büyük bir kaza olabilirdi.böyle şeyler herkesin başına geliyor. bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Cana gelmesin üzülme
Evet oyle tabi ama iste ilkgunum oyle bitmeseydi keske diyirum ama bos yani birde bizim tanidiklarin onunde olmasi gicik oldu:mad:

birincisi geçmiş olsun, hiç kafanıza takmayın, herkes böyle böyle öğreniyor. kimse şöförlük becerileri çipi takılmış şekilde doğmuyor.

ikincisi, nacizane tavsiyem, madem arabayı kullanıyorsunuz, hiç bir soruya eşim bilir diye yanıt evrmeyin, arabanın teknik özelliklerinden tutunda, kasko sigortasına kadar hakim olun, bilgili olun, sorun soruşturun öğrenin her şeyi. diğer türlüsü çok acizce görünüyor dışardan bakınca bana.

Daha yeni aldim ehliyetimi canim dediklerini tam bilmiyorum esim ancak bilir o aldi ustune zaten mecburdu yeniydim cunku sikortam
birincisi geçmiş olsun, hiç kafanıza takmayın, herkes böyle böyle öğreniyor. kimse şöförlük becerileri çipi takılmış şekilde doğmuyor.

ikincisi, nacizane tavsiyem, madem arabayı kullanıyorsunuz, hiç bir soruya eşim bilir diye yanıt evrmeyin, arabanın teknik özelliklerinden tutunda, kasko sigortasına kadar hakim olun, bilgili olun, sorun soruşturun öğrenin her şeyi. diğer türlüsü çok acizce görünüyor dışardan bakınca bana.
Cok tesekur canim haklisin herseyi ogrencem iste bende tek basima ogrenim diye ciktim tam parka giderken olanlar oldu malesf kagit islerinide sorup hep ogrenmeye caliscam isnlaalh biraz gec kapan bir insanim oz elestirimi yaparim kendime birazda cok istedigin seyi ogrenir insan ehliyet hayalimdi cok istedim oldu ama baslangic kotu oldu ama:KK12:

Sağa sola bakınca arabayıda sağa sola kaydırıyorsanız lütfen biraz daha direksiyon dersi aldıktan sonra çıkın trafiğe..
Ne kendi canınızı nede başkalarının canını böyle bi tehlikeye atmayın.
Geçmiş olsun..

Hayırlı olsun,yine söylüyorum canınıza acıyorsanız tam öğrenmeden çıkmayın.
İsviçreye gittim bir kaza görmedim,ehliyeti türkiyedeki gibi kolayca vermedikleri için. Okadar hoşuma gitti ki anlatamam.
İnsanlar trafik kazası yüzünden hayatlarını kaybetmiyorlar en azından,başımı camdan çıkardım diye bile ceza yazmıştı trafik polisi.
Keşke türkiyede böyle olsaydı.
Almanyada olmus olay. Orda kolay verilmedigini duymustum ama bilemedim simdi...

İlk zamanlar bende çarpardım heryere,ağlayıp ben yine çarptım derdim eşime. O da sarılıp senin canın sağolsun güzelim benim derdi gülmeye başlardık :)
Naptın,niye çarptın diyenler varsa etrafında kötü hissedersin kendini. İnsana çarpma,sana bişey olmasın gerisine gül geç..

herkes yapabilir . :) uzulme . esim de bana oyle sur boyle sur der ama kendi de gecen sag aynayi carpti :KK70:

Ilk yalnız trafiğe cikmalarda sanirim nazar boncuğu oluyor :) benimde olmuştu 18 yaşındayım ehliyeti yeni almışım korkup aglamistim halbuki kaldırıma vurmustum şimdi düşünüp gülüyorum

İlk zamanlar bende çarpardım heryere,ağlayıp ben yine çarptım derdim eşime. O da sarılıp senin canın sağolsun güzelim benim derdi gülmeye başlardık :)
Naptın,niye çarptın diyenler varsa etrafında kötü hissedersin kendini. İnsana çarpma,sana bişey olmasın gerisine gül geç..
Dimi ya iyi geldi yorumunuz cok saul ilk günümun kotu bitmesine uzuldum iste birkackez surseydim bukadr uzulmezdim

Ilk yalnız trafiğe cikmalarda sanirim nazar boncuğu oluyor :) benimde olmuştu 18 yaşındayım ehliyeti yeni almışım korkup aglamistim halbuki kaldırıma vurmustum şimdi düşünüp gülüyorum
Hic sorma ya tam parka girecektim sukur kazasiz belasiz gekdim derken baktim birsey otuyo ruyadayim sandim off:mad:hatam buyuktu ama ya off neguzel havali geliyodum havam sondu yani:ıslık::KK70:

Gözünü yoldan anlık ayırabilirsin. Uzun uzun aynaya bakmak yerine bir anlık bakışlar atmak lazım. Yoksa direksiyon hakimiyeti gidiyor. Tecrübeyle sabit :) ufak tefek kazalar olur. Allah beterinden korusun.

Back
X