Kaza yaptım, hiç iyi değilim..

Çok geçmiş olsun..Sizin için konuşmuyorum ama gerçekten Türkiyede kadın şoförler yayalara yol vermiyorlar trafikte de geçiş üstünlüğü sanki her halukarda kadınlaraymışçasına bir gaza basmalar bir afralar tafralar.O yüzden benim trafikte kuralım bayan görünce direk yol verme şeklinde oluyor..

Yokuş aşaaa fren yapsanız ne olurdu ben onu anlamadım .
Öyle yazmışsınız.

Gecmıs olsun, soldakı aracın sıkıstırmasıyla saga gectım dıyorsunuz ya, ben burada anladm kılıt noktayı, yaya nasıl olsa çarpmaz dedı sanırım, bellıkı bayagı yavas gıdıyomussunuz. Bazen ınsanın basıretıde baglanabılıyor. Burada bayan sofor olmanın sıkıntısı nu bırazda, oyoe bı sıkıstırıyolarkı, sıkısmayın, ya gerıde kalın ya öne gecın bırde karşı soforu gormemezlıge verın, ben boyle yapıyorum, geçiş üstünlüğü oldugu yerlerde bile, cok önume kıranlar oluyodu. Bırde bu guzel tecrube can kaybı yok, araba kullanmak kolay degıl, dıkkat gerektıren ve bır sonrakı hamleyı kestirmen gereken bırsey. Bu sana guzel tecrube. Hıc arabadan sorguma, olacak bunlar. Can kaybı olmasın yeterkı

Geçmiş olsun.
Olacağı varmış üzmeyin kendinizi.
Ayrıca ben müdüre hanıma çok kızdım. Sizin üzerinizden fırsat bu fırsat egosunu tatmin etmiş anlaşılan.Enn sevmediğim insan türü.

yani cocuk da olabilirdi. araci durdurmaniz lazimdi. iyi ki daha kotusu olmamis.

kesinlikle. cocuklar da fırlayabiliyor o yoldan. ve evet durdurabilmeliydim ama dikkatsizlikten öte bir şey oldu yani anlatamam bir kaç saniyede her şey bitti.
çok teşekkür ederim. yani soldaki araca da yükümlülüğü atmak istemem ama gerçekten öyle bir denk geldi ki, boş olsaydı yolum hafif sola kayıp geçebilecekken hiç tahmin edemediğim şeyler oldu. ne yol verebilmek ne fren yapabilmek, tüm seceneklere kapandım o yolun darlığı sebebiyle. arac da bayağı uzun, o an önümdeki mesafeyi mi kestiremedim yayayla olan bilmiyorum, resmen elim ayağım birbirine bağlandı. 2gündür erken gelip gidiyorum işyerine, yol boş olduğu için. ilk gün anahtar bile görmek istemiyordum ama olayları hatırlayıp çarptığım kısmı falan netleştirince, kadına da bişey olmadığı için cesaretimi yeniden toplayabildim, daha dikkatli kullanmaya çalışıyorum. neden başıma geldi diye ağlayıp durdum o gün geceye kadar, ama sanırım şanslı olduğumu düşünmem gerek. Anlattığım herkes iyi ki ciddi bir şey olmamış yoksa kurtaramazdın, kan parası vs. vs diye korkutsa da.

Geçmiş olsun.
Olacağı varmış üzmeyin kendinizi.
Ayrıca ben müdüre hanıma çok kızdım. Sizin üzerinizden fırsat bu fırsat egosunu tatmin etmiş anlaşılan.Enn sevmediğim insan türü.
dün geldi konuştuk işte o an suriyelilerin toplanıp saldıracağını falan düşündüğü için o sekilde davrandıgını söylüyor

Geçmiş olsun ,trafik niyet okuma yeri değil,kornaya bastım çekilir hiç değil duracaksınız ,aceleniz neydi ki ?
şuan bu soruyu sormanızda herhangi bir mantık göremiyorum, bu konuyla ilgili yazabileceğim her şeyi yazdım

Müdüre ne oluyorda sinirleniyor filan.Hadsiz.Müdür olmuş ama insan olamamis..insan bir iyimisniz der onca kalabalığın arasında en yakın olarak.Zaten orda şok geçiriyorsunuz.Neyse ki yaya iyiymiş buna sevindim.Gecmis olsun

Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın,neyseki kimseye birşey olmamış ama söylemeden geçemeyeceğim trafikte asla karşı tarafa (yaya sürücü farketmeksizin)güvenmeyin,kornaya bastım çekilir yada sellektör yaptım yol verir diye düşünerek atmayın bir sonraki adımı zira o yaya dalgın olabilir yada beni görüyor ne de olsa duracak mantığında olabilir sizin korna çaldım cekilir mantığınız gibi. Her zaman emin olun,emin olamadıysanız,frene basamadınız araba durmadı vb durumlarda gerekiyorsa el frenini çekip öyle durun.

bunu çok iyi öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…