Kaza Yaptım:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Sabah Yeni aldığım aracımla annemle birlikte kaza yaptık Allahtan ne bizde nede başka araçta can kaybı olmadı hala kendime gelemedim elim ayağım titriyor...

Arabanın kaskosu varsa hata sizde olsa dahi öder masrafları... Olan sadece hasarsızlık indirimine olur. Bir sonraki kasko yenileme döneminde daha yüksek ücretten ödersiniz. Yeni mi kullanmaya başladınız yoksa sadece arç mı yeni? Ehliyetiniz kaç yıllık. Bunlar da önemli kaskoda.

bıldıgım kadarıyla alkollu oladıgınız surece oduyor
ama ne buyuk korku oldugunu anlayabılıyorum
daha bır kac gun once altı ustu burnundan bıraz surtmusum esıme ne dıcem dıye kafam allak bullak oldu
gecmıs olsun canınız sagolsun

bıldıgım kadarıyla alkollu oladıgınız surece oduyor
ama ne buyuk korku oldugunu anlayabılıyorum
daha bır kac gun once altı ustu burnundan bıraz surtmusum esıme ne dıcem dıye kafam allak bullak oldu
gecmıs olsun canınız sagolsun

saoğ canım evet çok büyük korku elim ayağım kesildi

Arabanın kaskosu varsa hata sizde olsa dahi öder masrafları... Olan sadece hasarsızlık indirimine olur. Bir sonraki kasko yenileme döneminde daha yüksek ücretten ödersiniz. Yeni mi kullanmaya başladınız yoksa sadece arç mı yeni? Ehliyetiniz kaç yıllık. Bunlar da önemli kaskoda.

hata biraz bende biraz karşı tarafta diyebilirim yeni kullanmaya başladım ufak ufak çıkıyorum trafiğe ama yollarımız yeni yapılıyor daraltılmış kazanın sebebide o zaten.

geçer canım merak etme
kaza oldu diye de sakın bir daha kullanmamazlık yapma
ben de bu sene araba kullanmaya başladım ufak tefek kazalar oldu

kaskoya gelince öder her türlü masrafınızı karşı tarafın masrafını da trafik sigortası öder

seneye kasko ücretiniz artar sadece

Bende yeni başladım direksiyon derslerine. KAzasız belasız sürelim inşallah

kasko öder hasarınızı, eğer takla falan attıysanız araba gerçekten çok masraflıysa perte çıkarmayı da önerebilirler. kaza anında kaskoyu arasaydınız keşke tam prosedürü bilmiyorum da benim aracım da kaskolu sigortam kaza anında bizi arayın demişti. fotoğraf falan çekiliyor tutanak tutuluyor o yüzden hemen aramak gerekiyor diye biliyorum. geçmiş olsun bu arada.

Trafik, yollarımız, şoförler o kadar berbat ki kaza yapmadan geçirdiğiniz her güne dua edin. Hatanın birazı sizdeymiş. Ben hiç bir hatam olmadığı halde kaç kere kaza yapıyordum. Her gün gittiğim yol, bir bakıyorum yol çalışması yapılmış ve her yer çukur, yol değişmiş, trafik birbirine girmiş. Ucuz atlatıyorum yada Allah koruyor ne diyim.

Trafik, yollarımız, şoförler o kadar berbat ki kaza yapmadan geçirdiğiniz her güne dua edin. Hatanın birazı sizdeymiş. Ben hiç bir hatam olmadığı halde kaç kere kaza yapıyordum. Her gün gittiğim yol, bir bakıyorum yol çalışması yapılmış ve her yer çukur, yol değişmiş, trafik birbirine girmiş. Ucuz atlatıyorum yada Allah koruyor ne diyim.

evet öyle her yer yol çalışması kadın olmakta cabası erkekler çok kabalar kadın sürücülere karşı

evet öyle her yer yol çalışması kadın olmakta cabası erkekler çok kabalar kadın sürücülere karşı

Evet bu konu doğru malesef. Mesela bir erkeği soladığınızda hırs yapabiliyor :1: Sinyal vermeden direksiyonu çat diye önüme kırabiliyorken ışıklarda azıcık geç kalksan "kadın şoför ne olacak" oluyor. Sayemde kaç kere o "erkek" şoförler kazadan kurtuldu halbuki. Ehliyet kursunda trafik ve motor öğretmenimiz (erkek) şöyle birşey demişti. "Ben daha çok kadının trafiğe çıkmasını istiyorum. Mesela yolda kimi her gerektiğinde sinyal verirken, hız sınırını ihlal etmeyen, hatalı sollamaya yeltenmeyen, yayalara yol veren görürseniz o şoför kesin bayandır. Ne zaman kadınlar trafikte çoğalırsa işte o zaman trafik daha düzgün hale gelir." Doğru söze ne denir? :21:

Evet bu konu doğru malesef. Mesela bir erkeği soladığınızda hırs yapabiliyor :1: Sinyal vermeden direksiyonu çat diye önüme kırabiliyorken ışıklarda azıcık geç kalksan "kadın şoför ne olacak" oluyor. Sayemde kaç kere o "erkek" şoförler kazadan kurtuldu halbuki. Ehliyet kursunda trafik ve motor öğretmenimiz (erkek) şöyle birşey demişti. "Ben daha çok kadının trafiğe çıkmasını istiyorum. Mesela yolda kimi her gerektiğinde sinyal verirken, hız sınırını ihlal etmeyen, hatalı sollamaya yeltenmeyen, yayalara yol veren görürseniz o şoför kesin bayandır. Ne zaman kadınlar trafikte çoğalırsa işte o zaman trafik daha düzgün hale gelir." Doğru söze ne denir? :21:

hoca doğru söylemiş ne kadar çokişim olsada kurallara uyarım ama malesef erkeler öyle değil ayıp birde küfür ediyorlar trafiğe çıktığımdan beri erkekleri tanıdımdiyebilirim

Back
X