3 bucuk aylik ehliyetimle tabiiki cok firin ekmek yemem lazim gelip de size ben usta soforum nasil yaptim bu hatalari demedim heralde. Boyle ufak hatalar yapamiycaksak hicyasamayalim dediğinize gore? 2 ciddi kazadansa 10 tane kucucuk dokunmayi tercih ederim kesinlikle. Cana gelecegine mala gelsin. Benim derdim kendimle zaten. Kimsenin hayatini tehlikeye attigim yok sadece daha iyi hatasiz kullanmak istiyorum ve bu iyi bir sey. Sizin bu gereksiz elestirilerinize maruz kalmak icin degil danismak icin yazdim buraya arac kullanmayin daha iyi demek size dusmez dilekce verin de ehliyetimi iptal ederler belki hahaha
Zaten böyle bi üslubu karşıma alıp cevap yazıyor olmam bile kendime haksızlık ama bak canım,
dikkat ettin mi bilmiyorum, verdiğim 2 kaza örneği de, karşı tarafın "Dikkatsizliği" ile meydana gelen kazalardı, size kazaya -bir başkası tarafından karıştırılmış- birinin ağzıyla yazdım, kendinizi biraz daha dikkatli olma konusunda geliştirin diye.
Ancak ne yazık ki örneklediğim kazaların yönünü dahi anlamamışsınız.
Sizin bu ufak hatalar dediğiniz hataları, yapmadım bile; burada usta ya da acemi sürücülükten bahsetmiyorum, "Amaan iki çizik, birkaç vurdu, ay oradan o küçücük değdi" vs. tavrınızı eleştiriyorum ve yineliyorum hata lüksünüz bir yere kadardır trafik içinde. Cana geleceğine mala gelsin filanmış ne münasebet... Milletin malına da getirmeyin mümkünse. Çok kalesizsiniz.
Buraya bir konu açıyorsanız, her yönüyle eleştiriye açık davranmalısınız. Yorumum sizin bakışınızla gereksiz olabilir, ama sizin konuya bakışınızın, karşımda bir ehemmiyeti yok bilginiz olsun.
Gayet gerekli bir yorum, isteyen alır kendini düzenleme yolunda hırs yapar, hatalarını en aza indirir ve ehliyetini kasaptan almadığını ispatlar,
isteyen de sizin gibi "Haha dilekçe ver" diyip, milletin arabasına arkadan çarpmaya devam ederek ne kadar şahane(!) bir sürücü olduğunu gösterir.
Kötü sürücüsünüz.
3 buçuk ayda ortalama 5-10 kaza...
En dikkatli olacağınız aylarda hem de.
Böyle giderse kullanmayın dedim, yine diyorum.