canım kayda geldiğinde yurtları da araşıtırsın bildiğim kadarıyla merkezdeki yurtlardan daha memnun öğrenciler.kampüse yakın devlet yurdu dışında yurt var mı bilmiyorum.yurdu merkezde tutarsan onun için de okuldan aşağı inmen gerekicek.servisle gidip gelince esktra izmit-ist arasındaki o yol olucak.başta da dediğim gibi geldiğinde araştırırsın hangisi daha çok içine sinerse..sana biraz moral veriyim okulun bahar şenlikleri falan çok iyiydi sana sorun olucak ilk aklıma gelen şey soğuk hava ona da hazırlıklı gelirsin olur biterkaydirigubbakcemile2
Hem ilk sıraya Uludağ üniversitesini yazdım hemde pişmanlık duyuyorum sanki.Türk dili ve edebiyatını kazandım bende...Ama tüm arkadaşlarım şehir dışına gidince ben ailemin yanında kalınca bi kötü oldum...Kafam çok karışık.Arkadaşlarım sen ana kuzusu gibi annenin yanında kaldın biz hayatımızı yaşıcaz falan diyolar sinirim iyice bozuluyor.
Ne yapsam ki???
saol canım dün gidip baktık ztn yurtlara falan.zaten ılk yıl hzırlık mecburı oldugu ıcın merkezdeyım.yurtlar da ztn merkezde tamamen.
daha gıtmeden yurtları gezdım falan ya bı hüzün çöktü içime.tanımdagım bi şehir tanımdagım ınsanlar.napcam nasıl alışcam bılemıyorum.cok yanlızım çoookkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
..$€L!n..;14794194 .!.:Atatürk üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım zemuszemus
..$€L!n..;14794194 .!.:Atatürk üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım zemuszemus
Hayırlı olsun canım. Kardeş bölümüm benim. yerimseniben
Ama ben Ankara'da okuyorum. yerimseniben
Zordur. Allah kolaylık versin.
çok güzel bir üniversiteyi kazanmışsınvereliniortakvereliniortak
kocaman kampüsü var çok seversin erzurumu
Çok kısıtlayıcı değiller genelde çoğu yere gitmeme izin verirler...Ama yinede başka şehirde olduğum kadar serbest olamam.
..$€L!n..;14795133 .!.:az daha japoncaya gidiyordum orası daha fena kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim :ecrin_bebek:
tebrik ederim canım.yeni bi trakyalı olarak bunu söylemek bana pek düşmez belki ama aramıza hoşgeldin:)
amasya üniversitesi türkçe öğretmenliği.
kendi memleketimde istediğim bölüm geldi çok şükür hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?