- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Tarihim iyidir, coğrafyam biraz zayıf. Eğer bunun için de önerileriniz olursa çok mutlu olurum.Tarih coğrafya ne alemde. Onlar da önemli hukuk için.
hemide çalışırken:) bizi tanıdık bitirdi hukuğu, kız sabahlara kadar ders ezberliyordu...Hukuk okumak kolay mı
Hayır Hayır. Devamsızlık vs anlamında söyledimHukuk okumak kolay mı
Hayır yanlış anlaşıldım, devamsızlık anlamında demiştimhemide çalışırken:) bizi tanıdık bitirdi hukuğu, kız sabahlara kadar ders ezberliyordu...
DGS ile geçiş çok zor. Artık Hukukta da üniversite adı ve çevre önemli. Ankara İstanbul Hukuk gibi yerleri kazanmaya çalışın. Matematiğin önemi büyük AYT Matematiğe çalışın. Dershaneye gitmeyin youtubeda bir sürü ders kanalları varMerhabalar, ben kamuda çalışan bir sağlıkçıyım. İşimi sevsem de çalışma alanımı değiştirmek istiyorum.
Hukuk kazanmak istiyorum. Çalışırken de en rahat okuyabileceğim bölüm o.
Ayt ve tyt olmuş şimdi, ben ygs lysde kaldım. Yeni hukuk kazanan arkadaşlar vardır, nasıl bir yol izlemeliyim?
Matematiğim iyidir edebiyata daha önce hiç çalışmadım.
Erkek arkadaşım önce adalet kazanalım, daha sonra dgs ile geçiş yapalım diyor türkçe matematiğimiz iyi oldugu için ama bu bana daha zor geliyor..
Biliyorum, teşekkür ederimŞuan o kadar fazla hukuk mezunu varki eğer sağlam bir torpiliniz var ve devlete kapağı atarım diyorsanız okuyun. Yoksa yeni başlayan avukatlar asgari ücretle çalışıyor. En fazla kazanacağınız parada sağlık sektöründe kamuda çalışan bir hemşirenin kazandığı kadar olur. Nispeten eski avukatlar iyi kazanıyorlar isim yaptıkları için ama yenilerde malesef durum bu. Haberiniz olsun. Kolay gelsin. Gençler bir heves büro falan açıyorlar ama sonrası hüsran oluyor.
Dersaneye gidemem zaten, evde çalışacağım. Edebiyat,tarih,coğrafyaaya nasıl çalışırım?DGS ile geçiş çok zor. Artık Hukukta da üniversite adı ve çevre önemli. Ankara İstanbul Hukuk gibi yerleri kazanmaya çalışın. Matematiğin önemi büyük AYT Matematiğe çalışın. Dershaneye gitmeyin youtubeda bir sürü ders kanalları var
Ben dgs istemiyorum daha zormuş gibi geliyor :/Dgs ile geçiş yapacaksanız sınava girmeye gerek yok. Açıktan adalet okuyun ikinci üniversite olarak
Yani zorBen dgs istemiyorum daha zormuş gibi geliyor :/
Youtubedan izleyerek çalışın. Bir de bir konu anlatımı bir de test kitabı alsaniz yeterli. Osym sözelı zorlamiyor matematik daha önemli ona yoğunlaşınDersaneye gidemem zaten, evde çalışacağım. Edebiyat,tarih,coğrafyaaya nasıl çalışırım?
DGS çok zor hatta imkansız gibi bir seyYani zor
Emin ol daha kolayMerhabalar, ben kamuda çalışan bir sağlıkçıyım. İşimi sevsem de çalışma alanımı değiştirmek istiyorum.
Hukuk kazanmak istiyorum. Çalışırken de en rahat okuyabileceğim bölüm o.
Ayt ve tyt olmuş şimdi, ben ygs lysde kaldım. Yeni hukuk kazanan arkadaşlar vardır, nasıl bir yol izlemeliyim?
Matematiğim iyidir edebiyata daha önce hiç çalışmadım.
Erkek arkadaşım önce adalet kazanalım, daha sonra dgs ile geçiş yapalım diyor türkçe matematiğimiz iyi oldugu için ama bu bana daha zor geliyor..
Ayt ve tyt olmuş şimdi, ben ygs lysde kaldım.
Youtubedan izleyerek çalışın. Bir de bir konu anlatımı bir de test kitabı alsaniz yeterli. Osym sözelı zorlamiyor matematik daha önemli ona yoğunlaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?