kazazade ile hamişlik yolunda paylaşımlar

ben bir adet görsem neler yapacağım ama yok işte

sen hiç mi adet olmuyorsun.benim bi tanıdığımın gelini hiç adet olmuyomuş dr tüp bebek bile olmaz demiş ama geçen hamile kalmış beraber evlenmiştik.gerçi benden sonra evlenenlerin hepsinin bebeği doğdu bile.bizim de olur inş

Başka bir başlıkta da paylaşmıştım burada da paylaşayım istedim.

3 sene önce Zeynep Kamil'e gitmiştim. Oradaki doktor bana PKO teşhisi koydu ve bu durumda çocuk sahibi olman çok zor dedi.
Fakat aslında baktıgında PKOnun belirtilerinin hiçbirini taşımıyordum. Ne kilo, ne tüylenme problemi, ne adet düzensizliği,vs.vs. tüp bebek tedavisine başlamak için rahim filmi çekilmesine karar verilerek işlemlere başladık. Fakat orada hsg cektiren var mı bilmiyorum ama o kadar acı veren bir işlemdi ki benim bütün psikoloji alt üst oldu. Sonuç olarak da tüplerden birinin tıkanık olduguna fakat diğerini göremediklerine ve işlemi tekrar etmek durumunda olduklarını söylediler. Fakat ben bu acıyı bir daha yaşamak istemedigim için hayır dedim ve hep bebek hayalimden hem de orada tedavi olma umudumdan vazgectim. Eşim müşterisiyle sohbet ederken kendi eşininde tedavi gördüğü merkezden bahsediyor ve bizim de oraya gitmemiz için ısrar ediyor. Ben de çok ümitsiz bir şekilde eşimle birlikte İstanbul Tüpbebek merkezine gidiyoruz.orada doktor Aret Kamar'la görüşüyoruz. başımdan geçenleri anlatıyorum. Kendisi beni etraaflıca muayene ettikten sonra bende PKO olmadıgı teşhisini koyuyor. Kendisinin yönlendirmesiyle de bir görüntüleme merkezinde hsg cektiriyorum. (acısız,sızısız bir yöntemle) hiç anlamadan hsg de cekilmiş oluyorum ve sonuclar cıktıgında şaşkınlıgım daha da artıyor. Tüplerimde tıkanıklık yok,ikisi de acık. Sonuc olarak yine tüp bebek yapıyoruz eşimden dolayı. Fakat ilk seferde tutuyor ve hamile kalıyorum. Aret Bey'e burdan bir kez daha teşekkür ediyorum.PKO teşhisi veya bunun gibi bence muallakta kalınan teşhislerde kesinlikle ikinci bir görüş alınmasından yanayım ben. Çok şanslıydım ki Aret Kamar'la tanıştım.
Bu kadar işte,ben de paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
arkadaşlar farlutal şimdiki adıyla tarlusal kullandığınızı yazmışsınız,benim bildiğim kadarıyla bu ilaç bebek düşünüyorsanız riskli bir ilaç,evlenmeden önce ben de kullanıyordum ama evlendikten sonra ezcacı vermedi riskli diye,doktora gittim yazdırmaya,o da bebek düşünüyosanız onu vermeyelim dedi,gittiğim iki ayrı doktorda aynı şeyi söyledi..yanlış olmasın ama sanırım bebeğin oluşmasını önlüyor..

arkadaşlar farlutal şimdiki adıyla tarlusal kullandığınızı yazmışsınız,benim bildiğim kadarıyla bu ilaç bebek düşünüyorsanız riskli bir ilaç,evlenmeden önce ben de kullanıyordum ama evlendikten sonra ezcacı vermedi riskli diye,doktora gittim yazdırmaya,o da bebek düşünüyosanız onu vermeyelim dedi,gittiğim iki ayrı doktorda aynı şeyi söyledi..yanlış olmasın ama sanırım bebeğin oluşmasını önlüyor..

canım tarlusal adet söktürücü gebelik olmadığı kesinleştiği anda adet gelsin diye kullanılıyor

sen hiç mi adet olmuyorsun.benim bi tanıdığımın gelini hiç adet olmuyomuş dr tüp bebek bile olmaz demiş ama geçen hamile kalmış beraber evlenmiştik.gerçi benden sonra evlenenlerin hepsinin bebeği doğdu bile.bizim de olur inş

ben ilaçla adet görüyorum çoğu kez,pkonun özelliği işte,her ay düzenli adet gören bir kadındada yılda bir kez yumurtlama olabiliyormuş,adet görmeyen kadınların yumurta takiplerinde onların yumurtalarınında olduğu orta çıktı,bende onlardanım,benim 1oğlum var,ben 2,5 yıldır kardeş için uğraşıyorum,1tane olduğu için sgk hiçbir masrafı karşılamıyor,o nedenle maddi açıdan zorluyor tabiki,o tanıdığının gelinide şanslı günündeymişki o yumurtanın çatladığı günü denk getirmiş,allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun,üzülme benden önce,sonra evlenenlerde peş peşe doğurmuşlardı seni çok iyi anlıyorum

bu incir küründe ilk ay hamile kalma olasılığı çok az değil mi

bilmiyorumki şekerim,ben hala adet göremedimki,bugün 9gün oldu ilaç biteli,hamilede değilim,ne istiyor anlamadımki,incir nekadar işe yarar nezaman işe yarar bilemiyorum,kullanan hiç yok galiba,kimse bu konuda birşey yazmıyor,işte ben bir arkadaşı buldum sadece incir kürüyle 7.yılında hamile kalan birisini,oda 2.ayda hamile kalmış

alakası yok,2-3ay adet göremeyip artık rahatsızlık yaşayan herkes kullanır bu ilacı,pkoluların neredeyse tamamı bu ialçla adet görür,ilk kez senden duyuyorum böyle birşeyi,zaten öyle olsaydı hemen adet sonrasında tedavi görmeye başlıyoruz ozaman zaten yumurta oluşmazdı,ama bunu araştıracağım,sağol

biz deniyoruz bakalım 2 ay yapılıcak değilmi bu kür
ben çok merak ediyorum bakalım bu ay kaçıncı günde gelicek adetim düzenliyecekmi

biz deniyoruz bakalım 2 ay yapılıcak değilmi bu kür
ben çok merak ediyorum bakalım bu ay kaçıncı günde gelicek adetim düzenliyecekmi

tatlım bu kürün adet düzenlediğinden emin değilim pek aslında ama yumurtalara iyi geliyor,sen kullan bakalım,ben bugünde adet göremedim.başlayacağım ama,bene çok merak ediyorum,hadi hayırlısı olsun

tatlım bu kürün adet düzenlediğinden emin değilim pek aslında ama yumurtalara iyi geliyor,sen kullan bakalım,ben bugünde adet göremedim.başlayacağım ama,bene çok merak ediyorum,hadi hayırlısı olsun

yaa yani hamile kalamazsam yine söktürücüylemi adet olucam:26::26:

ben ilk aydan hamile kalıcağımı sanmıyorum
şimdi 21 gün yapıp 7 gün ara verilicek ya
benim 21 gün 30 nisanda bitiyor ayın 7 sine kadar ara verdim desem
bu ayın 8 adet olduğuma göre 8 mayısı adet günüm diye hasplıyorum
hadi 3-4 gün uzasın diyelim ama ya yine hiç adet göremezsem ozaman ne yapıcam incir kürünün
2ci ayına başlayabilicekmiyim

ben ilk aydan hamile kalıcağımı sanmıyorum
şimdi 21 gün yapıp 7 gün ara verilicek ya
benim 21 gün 30 nisanda bitiyor ayın 7 sine kadar ara verdim desem
bu ayın 8 adet olduğuma göre 8 mayısı adet günüm diye hasplıyorum
hadi 3-4 gün uzasın diyelim ama ya yine hiç adet göremezsem ozaman ne yapıcam incir kürünün
2ci ayına başlayabilicekmiyim

bende bilmiyorum,aynı durumdayım,o yapan kişi adet görmüş ama bir değilizki

ah şekercim oğlum çok hastalandı,4gün hastanede yattık,bekle bekle gelmedide hastanede geldi,bugün adetimin 3.günü ama incire başlayacağım,hayırlısı olsun,çokta kasmamak lazım,sen neler yaptın nasıl gidiyor

geçmiş olsun canım ben devam ediyorum küre
30 nisanda bitecek bende kasmıyorum canım düşünmüyorum bile
stres yapmak istemiyorum tek istediğiim adetimin bu ay gecikmeden gelmesi
söktürücü kullanmak istemiyorum tekrar

geçmiş olsun canım ben devam ediyorum küre
30 nisanda bitecek bende kasmıyorum canım düşünmüyorum bile
stres yapmak istemiyorum tek istediğiim adetimin bu ay gecikmeden gelmesi
söktürücü kullanmak istemiyorum tekrar

haklısın bende 3.günü olmasına rağmen başlayacağım bakalım gazamız mübarek olsun,inşallah söktürücü kullanmadan adet görürüz

olsun başla zaten bunun bir günü yokmuşki
inşallah canım ya adet gecikmesi çok kötü oluyor

günü şöyledir,iğneye ilaca nasıl başlıyorsak öyle başlayacağız,adet görümünden sonra yumurtalıklar çalışmaya başlıyorya,zaten ya adetin 1. günü yada 3.günü başlanıyor ilaçlara buda öyle işte hadi hayırlısı hamile olduğumuz günleride konuşuruz inşallah

Back
X