- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anneler günün kutlu olsun gerçi yeni gün oldu ama![]()
canın sağolsun tatlım,rabbim hayırlısını versin,git bakalım ne olacak,bence sarafeminki tamamen tesadüf,çünkü saraçoğlu bu kürü sadece yumurta büyütmek için söylüyor,cuma dinledim daha yeni,adetle alakası yok,adet söktürücü olarak hayıt tohumu diyor,ben kullandım uzun zaman ilk ay kendiliğinden adet gördüm ama sonraki ay yine gelmedi,söktürücü kullandım,bu böyle geldi böylede gidecek
geldim doktordan sinirlerim iyice bozuldu
küçük küçük kistler oluşmuş kür bana ters etki yaptı
geçen ay adet olmama rağmen kistim yoktu bu ay dolmuşlar
kan testi istedi ama ben yaptırmadım çıktım geldim eve hiçbişey yapmıyacağım kendi ne zaman gelirse adet artık ozaman doğum kontrole başlıyacağım
hayır morelimi bozan belki gebelik vardır diye diş doktoru film istedi gitmedim hastayım öksürükten içim çıktı dahiliyeci ciğer filmi istedi çektirmedim kaldım böyle kistlerimle((((((
allah allah neden öyle olduki,moral bozulacak gibiymiş,önümüzdeki hafta bende gideyim bari,sende olan bende olmayacak yada olacak değilya ama iyiki yazdın,baktırmakta fayda var,geçmiş olsun neyse sinirlenme,
canım çok teşekkür ederim,allah en kısa zamanda sanada tattırsın,rabbim yolunu bekletmesin,böyle muallakta olmak çok zor,han, hastalığın olur tedavi görürsün geçer,iyileşirsin,bunda tedavi görsende fark etmiyorki,yıllarca tedavi gördüm zor zar 1tane doğurduk çok şükür,allah yardımcın olsun,inşallah sana anne dediği günüde görürsün,benim oğlum şimdi 3yaşında ve anneler gününde doğdu,gerçekten rabbimin bana hediyesi oldu,allahım sanada nasip etsin,yazıyorum ama çok içten dileklerimle yazıyorum
inşallah sende işe yarar canım
kaçıncı günündesin belirti var mıı
Amin bitanem amin.Rabbim tüm isteyenlere versin
soğan kürü yap diyorlar bana denedim bu akşam ama miydem bulandı içtikten sonra
bikaç gün içsem adetimi söktürür belki
Bende bitürlü hamile kalamayanlardanım en son klomenle menogon kullandım yumurtalarım çok şişti sonrasın da adet günümden önce akıntılar geldi adet tarihin 27 nisan dı 19 nisan da kahverengi akıntı gelmeye başladıayın 25 ne kadar sonrasıında adet başladı mayısın 15ne kadar adet oldum 14gün nönce prolaktinimde yüksekti her ay hayal kırıklıgı yaşıyorum artık ilaç iç mekten doktora gitmekten çok yoruldum
selam canım nasılsın nasıl gidiyor adet oldunmu
bende hala tık yok ilaçda almadım öylece bekliyorum
kendi ne zaman gelirse artık![]()
selam canım nasılsın nasıl gidiyor adet oldunmu
bende hala tık yok ilaçda almadım öylece bekliyorum
kendi ne zaman gelirse artık![]()
tabiki öncelik hamile kalmayı bekle
ama bebek yoksada umöarım adetin benim gibi olmaz canımm