Kazen mune sizden ve burdaki arkadaşlardan ÖZÜR DİLİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün değil yaa epeydir karıştırıyor. Kaç kişi ban yedi bu kadın yüzünden. Bu 6. Üyeliği falan
Dün gelmeyeceğini söylememiş miydi?
Önce ben kovulmadan gideyim diyip ertesi sabah yeni üyelik almak nasıl bir düşünce yapısı çözemedim.

Canım çocuk var bebekndaha.beni bebek 8 aylıkken boşamasını kabullenemiyorum.
Yahu demek ki vicdansızmış boşanmış, boşanan boşanır yani vicdan meselesi. Valla bence bir de eşini dinlemek lazım, adama da böyle saplantılı davrandıysan işi zor.

Kuzum dün bu konuyu açmıştı.
Sonradan farklı üyeliklerine farklı farklı konular anlattığı ortaya çıkmıştı. Evli olmadığı halde evliymiş gibi anlatıyor, hala eşini suçluyor. Kısaca hayal dünyasında yaşayıp buraya konular açıp ortalığı karıştırıp gidiyor.

ay hatırladım :( bir konusunda çıldırıp bir daha bakmamıştım. zaten yazılarından aynı kişi olduğu belli.
keşke bir terapi falan alsa. obsesyonun sanırım en üst boyutunda.

Yahu demek ki vicdansızmış boşanmış, boşanan boşanır yani vicdan meselesi. Valla bence bir de eşini dinlemek lazım, adama da böyle saplantılı davrandıysan işi zor.
Canım ben çabalardım bir yerde kusur bulurdu kızardım yahu yaptığım o kadar iyi şeyi görmüyor musun derdim.sevmeden evlendiğim için her hareketin batıyor derdi.

Canım çocuk var bebekndaha.beni bebek 8 aylıkken boşamasını kabullenemiyorum.
Zaten şikayetçi olduğun bir adammış. Her şey güllük gülistanlıkken ayrılmamış ki.
Senin yapamadığını yapmış, senin ondan kurtulmanı sağlamış, o sebeple kendini suçlamamalısın.
Kaybettiğin rüya gibi bir hayat, çok seven bir koca mıydı ki sanki
Maddi gelirin nasıl, çalışıyor musun? Nafaka alıyor musun? Ailenle aran nasıl?

ay hatırladım :KK43: bir konusunda çıldırıp bir daha bakmamıştım. zaten yazılarından aynı kişi olduğu belli.
keşke bir terapi falan alsa. obsesyonun sanırım en üst boyutunda.
Yok ne terapisi, tek yaptığı burada konu açıp insanları çizgisinden çıkarmak. Başka birşey yaptığı yok yani.

Gerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.

Canım ben çabalardım bir yerde kusur bulurdu kızardım yahu yaptığım o kadar iyi şeyi görmüyor musun derdim.sevmeden evlendiğim için her hareketin batıyor derdi.
E tamam seni sevmeyen bir adamdan kurtulduğun için mutlu olman gerekmiyor mu?

Bence konu sahibi banlanmasin artık . Belliki böyle rahatlıyor belliki psikolojik problemleri var .ama sabit bir üyelik alıp onunla devam etsin .mune ve kazen ile net bir sekilde konusup .bence tek bir sans verilebilir yazik kadina ya dolu ici belliki . Mune Mune K Kazem Mune Mune
Dün gece hüngür hüngür ağladım şimdi de ağlıyorum.ben ona çok güvenmiştim sevmiştim.8 aylık bebekle beni bırakmamalıydı sevmiyorum diye

Gerçekten vicdansız olduğu için mi boşandı sence?psikologum kendini suçlama sen şizofren de olsan bebeğin büyümesini beklerdi braz dedi.
Yahu adam boşanmak istemiş boşanmış, haklı ya da haksız beni ilgilendirmez. Evet beklemesi gerekirdi ama belki de çocuk daha farkına varmadan boşanmak istedi senden. Nedenlerini bilemeyiz yani.

Çocuk bebek falan yok arkadaşlar. Kendisi psikolojik olarak da rahatsız değil. Akıl hastası hatta belki kadın bile değil. Yalan söylüyor sürekli. Eşim 35-40 yaşlarında demişti Şimdi de prof diyor Türkiye’deki en genç Prof 42 yasında. Bunun yalanları, düşük zekası ile uydurduğu konular artık çok sıktı. Bebeği de kullanıyor yalandan. Bebeğim vaaar bebeğim var yav he he kesin vardır. Aynen.

Zaten şikayetçi olduğun bir adammış. Her şey güllük gülistanlıkken ayrılmamış ki.
Senin yapamadığını yapmış, senin ondan kurtulmanı sağlamış, o sebeple kendini suçlamamalısın.
Kaybettiğin rüya gibi bir hayat, çok seven bir koca mıydı ki sanki
Maddi gelirin nasıl, çalışıyor musun? Nafaka alıyor musun? Ailenle aran nasıl?
Ailemle aram yok.üvey babayla büyüdüm.2 side öldü öz baba da üvey baba da.
Bebek için sabit nafaka vermek istemedi bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisşni katşılarım dedi.ama bir oyuncak alsam onun parasını ben vermem kendine yaz diyor.bebeğe aldığı bişeyi yazıyor parasını benden alıyor

Bugüne kadar anlattıklarım hep gerçekti.ergen değilim senaryo da değildi hiçbiri.sadece yaşadıklarımı atlatamıyorum.ciddi bir yardıma ihtiyacım var.bursa yazmak beni ferahlatıyor.boşandım eşim profesördü.2.evliliğiydim.ilk evliliğinden de bir kızı var.yani adam geride 2 enkaz ve 2 çocuk bıraktı.gerçi ilk karısını çok sevmiş ama kadın bunu istememiş.bu da beni bıraktı.neyse beni de aranıza alır mısınız?
@Bloss. @benneyanginlargordum
O adam bir de profesör müydü 🙄

Dün gelmeyeceğini söylememiş miydi?
Önce ben kovulmadan gideyim diyip ertesi sabah yeni üyelik almak nasıl bir düşünce yapısı çözemedim.
Düşünce yapısına sahip olması için düşünecek organ lazım 😬 neyse ban yemek istemiyorum. Tedavi olması laızm ama çareyi burda arıyor

Dün gece hüngür hüngür ağladım şimdi de ağlıyorum.ben ona çok güvenmiştim sevmiştim.8 aylık bebekle beni bırakmamalıydı sevmiyorum diye
Iyide sevmeyen bir insanı zorla tutamazsınız malesef .evet çok üzücü ama baştan belli değil miydi bu adamın böyle olduğu neyine evlendiniz bununla . Lütfen artık önünuze bakın umarım sevdiğiniz sevildiginiz bir hayatınız olur. Aileniz falan var mı onlar neredeler ?onlarla vakit geçirseniz biraz kardeş falan yada . Kendinize eziyet yeter bence çocuğada yazık böyle

Ailemle aram yok.üvey babayla büyüdüm.2 side öldü öz baba da üvey baba da.
Bebek için sabit nafaka vermek istemedi bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisşni katşılarım dedi.ama bir oyuncak alsam onun parasını ben vermem kendine yaz diyor.bebeğe aldığı bişeyi yazıyor parasını benden alıyor
Neden bebeğin masrafları için nafaka talep etmediniz?
Hala talep edebilirsiniz.
Sizin geliriniz nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X