- 15 Mayıs 2020
- 20
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi serineylulruzgari
Evet ben 34 o 44 yaşıdnaO adam bir de profesör müydü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben 34 o 44 yaşıdnaO adam bir de profesör müydü![]()
Tam çıldırtmalık abla zaten. Sarımanolya2ay hatırladım, ben de yazmıştım birkaç tanesine. sonra çıldırıp bırakmıştım..
Bizim bile psikolojimizi bu kadar bozduysa, kocasını düşünemiyorum.covid e gerek yok, bu konularla kansere ramak kalıyor. töbe estağfurullah.
Vermeyin sizde bi alemsiniz bu manyak adama niye uyuyorsunuz. Madem prof acın şu davaları ödesin gereken tüm masraflarıAilemle aram yok.üvey babayla büyüdüm.2 side öldü öz baba da üvey baba da.
Bebek için sabit nafaka vermek istemedi bebeğin ihtiyaçlarının üçte ikisşni katşılarım dedi.ama bir oyuncak alsam onun parasını ben vermem kendine yaz diyor.bebeğe aldığı bişeyi yazıyor parasını benden alıyor
Haklısın benim beynim yok.Düşünce yapısına sahip olması için düşünecek organ lazımneyse ban yemek istemiyorum. Tedavi olması laızm ama çareyi burda arıyor
dün ne oldu dünü kaçırdım ?Dün ortalığı karıştırırken düşünecektiniz bunu.
Ben 4300 alıyorum o 15binNeden bebeğin masrafları için nafaka talep etmediniz?
Hala talep edebilirsiniz.
Sizin geliriniz nasıl?
dün ne oldu dünü kaçırdım ?
Tam çıldırtmalık abla zaten. Sarımanolya2![]()
Yo görüşürüz dedi ama haftaya.Dün gelmeyeceğini söylememiş miydi?
Önce ben kovulmadan gideyim diyip ertesi sabah yeni üyelik almak nasıl bir düşünce yapısı çözemedim.
Bizim bile psikolojimizi bu kadar bozduysa, kocasını düşünemiyorum.
Yazan arkadaşlar su kadınla dalga geçmeyin lütfen psikolojik olarak zor durumda olduğu çok belli .yapilacak en iyi şey belki hiç cvp yazmamak olur ama dalga geçmek değil.
Boşandığı eşiyle olan problemleriyle ilgili değil de sürekli yalan söylemesiyle ilgili bir uzmana gidebilir belki. Zira şu yorum herşeyi açıklıyor.bazı konularda forum ortamları çözüm değil zaten. ama ısrarla burada fikir almayı işi toparlamaya yeter sananlar var. belli ki bu iş boyları aşmış, profesyonel destek alınması lazım..
Çocuk bebek falan yok arkadaşlar. Kendisi psikolojik olarak da rahatsız değil. Akıl hastası hatta belki kadın bile değil. Yalan söylüyor sürekli. Eşim 35-40 yaşlarında demişti Şimdi de prof diyor Türkiye’deki en genç Prof 42 yasında. Bunun yalanları, düşük zekası ile uydurduğu konular artık çok sıktı. Bebeği de kullanıyor yalandan. Bebeğim vaaar bebeğim var yav he he kesin vardır. Aynen.
Haftaya kadar bekleyemedi zaar.Yo görüşürüz dedi ama haftaya.
Ablacım kadın yalan söylüyor yalan.Yazan arkadaşlar su kadınla dalga geçmeyin lütfen psikolojik olarak zor durumda olduğu çok belli .yapilacak en iyi şey belki hiç cvp yazmamak olur ama dalga geçmek değil.
Boşandığı eşiyle olan problemleriyle ilgili değil de sürekli yalan söylemesiyle ilgili bir uzmana gidebilir belki. Zira şu yorum herşeyi açıklıyor.
Neden her mesajınızda çok agresifsiniz ?estağfurullah karışmak değil ama ben konu sahibinin normal ve iyi bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belliki hayatın birçok noktasından ötelenmiş ( aile ,evlilik sevme sevilme gibi ) burda rahatlamaya çalışıyor fakat dediğim gibi psikolojisi normal değil. Ve muhakkak bilirsiniz sizde sosyal medya tacizi , alayı denen birşey var bu bazı insanları intihara kadar götürüyor. Ben bu hanımında dalga gecildikce dışlandikca daha kötü bir psikojiye gireceğini düşünüyorum . Yani aslında sizlerin , benim , onun yaptığı eğlence dalga ile hayatında derin yaralar alabileceğimizi düşündüm sadece . Genel bir mesajdı yazdığım uyarıda diyebilirsiniz uymak uymamak sizin özgür iradenize kalmış. Ama cidden sizinle ilgili şunu merak ediyorum her konu her üye icin mesajlarınız sert bir üslupla neden ?siz istediğiniz şekilde yorum yapın, insanlaraniye karışıyorsunuz?
Oyy nasıl bir işsizlikAblacım kadın yalan söylüyor yalan.
O bizim aklımızla dalga geçerken sorun yok ama biz geçince nasıl geçtik oluyor. Haklısın püü bize.