Tamam canım :)Hadi bakalım hayırlı olsun
Açılacak kategori tarzıma uygun olursa katılabilirim.
Gel ama sende yarışKategori ne zaman belli olecek
Spor yaptın o kadar konuştur o fiziği :)peki sen sengüzeller güzeli yok musun
hiç enerji yokki dur bakalım
saol balım bekleriz :)
Canım eski üyeleri toplamak amaçlı etiket yaptımModa yarışması yazılmış isimler var fotoğraflar yok ne zaman başlıcaği nasıl olacağı ne kadar süreceği belli değil konu tam olarak ne onu anlayamadım yani
Peki ne zaman olacağı başlıcaği belli miCanım eski üyeleri toplamak amaçlı etiket yaptım
Yarışmaya istersen katılabilirsin
Belli bi konseptle yarışma düzenleniyor belirli zamanlarda
Genelde kot kazak tayt tarzı giyiniyorum:) kategori uyarsa katılırım kesin:)Gel ama sende yarış
Genelde kot kazak tayt tarzı giyiniyorum:) kategori uyarsa katılırım kesin:)
onerin ne canım benım @Margarikotin inle fikir olsun :)Kategoriyi kim belirleyecek? Bizim öneri sunma sansizmiz var mi?
canım yarısma duyurma asamasındayız bu ay konsept belli olur katılır mısınPeki ne zaman olacağı başlıcaği belli mi
lunem tatlı anne bebek nasılYaa tikka Bakalım konsepte göre gardrop yetecek mi? giyecek bir şeyim yok! Ne zaman oldu ki?
yakın zamanda kazen abi ile margayla gorusuyoruz , konsept belli olsun ay ne guzel isteyen cokmus bu yarısmayıKategori ne zaman belli olecek
Mesela yakın arkadaşın doğum günü olabilir.onerin ne canım benım @Margarikotin inle fikir olsun :)
İyi kuzum çok şükür. uyuyor şimdi. Pek bi ayaklandı şu sıra.lunem tatlı anne bebek nasıl
omru uzun olsun , guzel olsun insallah.Mesela yakın arkadaşın doğum günü olabilir.
İyi kuzum çok şükür. uyuyor şimdi. Pek bi ayaklandı şu sıra.
süslü hatunları şuraya çekelimUygun olursa katılabilirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?