- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
Aynen ben de tikkam :) bakalım sunacak biri çıkacak mıBen yapardım lakin katılmayı istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de tikkam :) bakalım sunacak biri çıkacak mıBen yapardım lakin katılmayı istiyorum![]()
Eyvah yakalandım :)) katıl sende mia
Getirme ama ay çok tatlısın ya katıl katıl :)Ablalarııımmm ben hep giyim kuşam yarışmalarına aşortman tshirtle katılmak istiyordum. Tabii "Lale biz iki gecedir uykusuzuz kıyafet düşünmekten bu ne özverisizlik?" türevi tepkiler alınca geğirerek cevap vermek de vardı hayallerimde ama... Neyseşeey buraya aşortmanımla katılabilir miyim
söz veriyorum size terbiyesizlik yapmam
![]()
Miacım sende katıl :)ben izleyici olarak şurda durayım :)
Miacım sende katıl :)
Merak etmiyor değilimBenim tarzım biraz değişik :)
Paylasirim foto cekersem :)Merak etmiyor değilim
Hangi kitaplar var elinizde burdan yazar mısınız belki bizlerin okuyabileceği kitaplardır .Yazlığa götürülecek eşyaları ayırdım bunlardan bazıları çantalar , gözlükler , cüzdanlar , bazı terlik ayakkabı ve romanların hepsi ... amacım kitap rafımı bir rafa elemek
Kardeşime ayırdığım kıyafetler var dört elbise dört kemer verdim
Yine almayacaksa atıcam ..
Ev kıyafeti olarak ayırdıklarım giyip giyip atılacak :)
Bazı kitaplar var ihtiyacı Olan çıkmazsa geri dönüşüme gidecek
Hangi kitaplar var elinizde burdan yazar mısınız belki bizlerin okuyabileceği kitaplardır .
en kısa zamanda hatunlar insBende katılmak istiyorummmnasıl olacak ki bu yarışma acaba
A kitapları yazacaktım yüksek lisans lisans roman ... romanları dağıttım bi okumadıklarımı ayırdık klasikler... Kpss alan ve gk gyHangi kitaplar var elinizde burdan yazar mısınız belki bizlerin okuyabileceği kitaplardır .