• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kazen sponsorluğunda moda yarışması

Ablalarııımmm ben hep giyim kuşam yarışmalarına aşortman tshirtle katılmak istiyordum. Tabii "Lale biz iki gecedir uykusuzuz kıyafet düşünmekten bu ne özverisizlik?" türevi tepkiler alınca geğirerek cevap vermek de vardı hayallerimde ama... Neyse :KK70: şeey buraya aşortmanımla katılabilir miyim :KK70: söz veriyorum size terbiyesizlik yapmam :KK70:

Ablalarııımmm ben hep giyim kuşam yarışmalarına aşortman tshirtle katılmak istiyordum. Tabii "Lale biz iki gecedir uykusuzuz kıyafet düşünmekten bu ne özverisizlik?" türevi tepkiler alınca geğirerek cevap vermek de vardı hayallerimde ama... Neyse :KK70: şeey buraya aşortmanımla katılabilir miyim :KK70: söz veriyorum size terbiyesizlik yapmam :KK70:
Getirme ama ay çok tatlısın ya katıl katıl :)

Yazlığa götürülecek eşyaları ayırdım bunlardan bazıları çantalar , gözlükler , cüzdanlar , bazı terlik ayakkabı ve romanların hepsi ... amacım kitap rafımı bir rafa elemek

Kardeşime ayırdığım kıyafetler var dört elbise dört kemer verdim
Yine almayacaksa atıcam ..

Ev kıyafeti olarak ayırdıklarım giyip giyip atılacak :)

Bazı kitaplar var ihtiyacı Olan çıkmazsa geri dönüşüme gidecek

Yazlığa götürülecek eşyaları ayırdım bunlardan bazıları çantalar , gözlükler , cüzdanlar , bazı terlik ayakkabı ve romanların hepsi ... amacım kitap rafımı bir rafa elemek

Kardeşime ayırdığım kıyafetler var dört elbise dört kemer verdim
Yine almayacaksa atıcam ..

Ev kıyafeti olarak ayırdıklarım giyip giyip atılacak :)

Bazı kitaplar var ihtiyacı Olan çıkmazsa geri dönüşüme gidecek
Hangi kitaplar var elinizde burdan yazar mısınız belki bizlerin okuyabileceği kitaplardır .

Bende katılmak istiyorummm :halay:nasıl olacak ki bu yarışma acaba

Hangi kitaplar var elinizde burdan yazar mısınız belki bizlerin okuyabileceği kitaplardır .
A kitapları yazacaktım yüksek lisans lisans roman ... romanları dağıttım bi okumadıklarımı ayırdık klasikler... Kpss alan ve gk gy

Marga yoğun işlerinden dolayı sunamayacak sanırım. Sunmak isteyen çıkmadı herhalde.

Back
X