- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Süper bir yöntem çok zekice ama maalesef o mağaza da iki bin TL yi dolduracak kadar ürün beğenemem gibi görünüyor genel olarak gezdim deHiç olmadı o 2 binlik seti magazaya verin ve yerine 2 binlik başka ihtiyaçlarınızı alın. Tabi bunu yaparken de yine piyasanın üstünde bir fiyata almayın, araştırın. Sonra da diger magazadan 1500lük seti alın.
Bayan derken küfür etmedim ya bune tepki anlamadım. Öyle bir yazısınız varki sanki erkek siniz de bayan demişim yapmayın gözünuzu seveyım konuyu saptırmayın.
Gercekten ben kasıtlı bir şekilde başka birşey ima eder gibi demedim bayan kelimesini öyle anlamışsaniz kusura bakmayın tekrardan . Demek istediğinizi anladım . Sorun yok.İnanın saptırmak için demedim ama hani vardır ya bazı insanlar karşısındakiyle kavga ederken bayağn bayağnnn diye bağırarak konuşan direk o izlenimi yarattı bende o yüzden bu tepkiyi verdim dediğim gibi benimkisi size sadece bir fikir vermek amacıyla yazılmış bir yazıydı dikkate alırsınız yada almazsınız sizin tercihiniz saygım sonsuz tekrar iyi günler
Bayan bakın özellikle dedim aynı şartlar da iki mağaza nin daha ucuz sattığı dedim. İkiside elden takst . Hatta peşinat bile istemedi iki mağaza da. Ben aldığım mağaza ya 200 tl peşinat verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?