Kazzy'nin Diyet Listesi

kazzy

Ufurukten teyyare selam söylen o yare
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
1.732
1.896
133
İstanbul
sabahları uyanır uyanmaz iki bardak su içerim ve bundan başkada gün içerisine yayarak ikibuçuk üç litre su içerim ki suyu çoook severim herzaman yemek masamda suyum yanımdadır bir yudum su bir lokma yemek ama bu suyu çok sevdiğim için yoksa ne zaman içmek istediğiniz size kalmış gün içerisinde iki buçuk üç litre
neyse kahvaltım iki dilim esmer ekmek cinsi fark etmez arpa buğday v.s hatta isteyen beyaz ekmekde yiyebilir ama benim beyaz una karşı zaaafım var beyaz ekmek yiyince çok abarttığım için esmer ekmeğe döndüm bundan başka evde hangi tür çiğ sebze varsa ondan salata,marul,maydanoz,domates,roka fark etmez.yanına biraz beyaz peynir,köy peyniri ve yağsız lorda olabilir hatta yağsız çökelekde oda keyfime göre üç dört tanede zeytin.peynir yemediğim günlerde haftanın üç günü falan haşlanmış yumurta.
ara öğünüm yok çok acıkırsam öğle yemeğinin ekmek dilimlerinden birini iki zeytin yada biraz peynirle geçiştiririm yada çok nadiren meyve yerim çünkü meyve ve yoğurdu pek sevmem
öğle ve akşam yemeğim yani ana öğünlerim ev halkı için ne pişerse ondan porsiyonu küçültülmüş ekmekler günde 6 dilimi geçmez ve saat altıbuçuktan sonra asla birşey yemem paso sıvı tüketirim su olabilir açık çay soda beşi bir yerde çayım olmazsssa olmazım günde üç bardak içerim işte çok basit ne cebi yoruyor ne miğdeyi ne diyeti tam ev hanımları için diyetim :) ve gün be gün zayıflıyorum hedefim 73,5-15=58 çünkü her nediyeti yapılırsa yapılsın mutlaka iki kilo geri alınır mutlaka deneyimlerim var diyetisyene gitmiş arkadaşlarımdanda mahalledeki hanımlardanda v.b :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…