Konu sahibi selam,
Konu yemek olunca dikkatimi çekti

Sence sen guzel yemek yapiyor musun?
Eşin,çocuklar,evine gelen bir misafir immmmh cok guzel olmus diyor mu?
Sakın yanlış anlama beni ,bazi insanlar guzel yemek yapamaz. Evet dogru teknikle yapar ama bu ne ya tuzsuz imhh yağlı falan diye düşünebilirler
Yani sen kendinden emin misin yemek konusunda.
Eger sen guzel yemek yapiyorsan ve yemiyorlarsa cok ayıp yaptıkları bence sende onlarin evinde yemek yeme
Bir kiz vardi,esimin arkadasinin karısı. Bizden önce evlenmisler.1 bucuk senelik evlilerdi ve kiz ev hanimi
Biz nişanlıyken,yemege davet etti. Aşırı beceriksizdi. Mutfağa birlikte girdik. Bazi seyleri yanlış yaptı ama ben ukalalik etmemek icin canim o oyle yapilmaz diyemedim :/
Eşim aç kaldı.
Bende doydum sayılmaz..
Hatta ordan çıktık yemek yedik ;/
Tabi kizda begenmediniz dimi falan dedi
Bak hepsi biticek kizarim haa espiriler yapti.
Biz de olurmu cok guzel olmus ellerine saglik. Esim de diyor yenge cok guzel eline saglik
Sonra esime dedim ben karismak istemedim ama boyle yapti bana diyor ki e söyleseydin ya ben söyleyemem belki alınır
Telefonda cok basit bir tarif vermistim illaha dedi ki sen gel bana yap bende goreyim seni.
Bende gittim yaptim. Bir tatlıydı. Su cikolatali toplar var ya. Misafiri gelcekti .herkes cok begendi vs dedi (sair burada kendini ovdu)
2. Ihtimal ise ,seni kiskaniyor olmalari. Esin belki senden habersiz karim cok guzel yemek yapiyor vs demistie ya da onlara gittiginse tokum valla benim hatun bugun dokturmustu falan demistir catlamistir o kaynanan da