KBB DR HADİ NURAL ANTALYA acil yardım?

kitty_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
168
0
46
Antalya
arkadaslar merhaba ben yeni uyeyım sizlerin arasında olmaktan cok mutluyum burnumu yaptırıyorum ancak korkularım var dr. hadi nurala daha önce burnunu yaptıran varmı yada onun hakında bilgi sahibi olan varmı acaba ilgilenirseniz cok sevinirim sevgiler...

ilgin icin tesekür ederim kime yaptırdın acaba bide resimlerine nası bakıcam ben yeni uyeyımde bilemedim

canım benhüseyin yıldırım a ameliyat oldum..1 ay 10 gün önce beni ele istersen albümde görürsün.. üzerimde mor bişi var..öylee okka bi buurun olmasada cevremden olumlu tepkiler gördüm hep

yokmu arkadaslar hic dr.Hadi Nurala burun yaptıran:18:

Merhaba Kitty,

Hadi Nural'a ameliyat oldun mu acaba? Yaptırdıysan aldığın sonuçtan memnun musun? herhangi bir sıkıntı yaşadıysan paylaşır mısın?
benim annem ameliyat olmak istiyor, yıllardır burnundan şikayet ederdi, şu anda Hadi Bey ile ilk görüşmeyi yapmış durumda...ama ben referans olabilecek birilerini arıyordum açıkcası...

cevap yazarsan çooook mutlu olurum...

merhaba Lidyamm,

özelden msj atamıyorum henüz...
ve de bir türlü ekleyemedim seni listeme :(

annem hadi beyden vazgeçti son anda, istanbul'dan Akın Demiralay diye bir doktora ameliyat oldu.(arkadaşı da bu dr.a ameliyat olmuş da)
bu doktor, her hafta 1-2 gün antalyaya geliyor ve Anadolu hastanesinde ameliyat yapıyormuş. 1 hafta sonra da yine kontrol ediyor ameliyat ettiklerini...
annemin burnu çok güzel oldu...
bir de yüzüne yağ enjekte ettirtmişti onu beğenmedik...yapay bir görüntü bnce yüze...

arkadaşlar hadi beye burun estetiği olan başka arkadaşlarımız yokmu goncameser adlı arkadaşımızdan başka u arada goncameserin burnunu gördüm gayet güzel ve inanılmaz doğaldı hadi nural kafama yattı ama dahada görmek istiyorum yaptığı burunları lütfen HADİ NURALA ameliayt olan iyi yad kötü birşeyler desin arkadaşlarr neredesinz....

kimse yokmu koskoca antalyada :( dr tavsiye etcek foto paylaşcak

Biraz araştırma yaptım ve hadi beye karar verdim ve fazla uzatmadan hadi beyle ameliyat gününü belirledik ameliyatı Antalya Memorial de yapıyor.Fiyat 5000 dedi ilk ve pazarlıkla herşey dahil 3500 tl ye anlaştık.Şuan çok heycanlıyım sadece 2 gün.kaldı ameliyata.

Ben ameliyat oldum Hadi Nurala cumartesi gunu arkadaslar.bilgi almak isteyen varsa.

Memorial Hastanesi. Evet çok memnunum.

Bende görüşmeye gittim ve sanırım ameliyat olucam.. çok heyecanlıyım 2. Ameliyatım olucak ama ilk defa olucakmışım gibi farklı bu defa.. umarım herşey olması gerektiği gibi olur.. haftaya pazartesi salı bende gün alıcam ameliyat için

Back
X