kbb mi ? estetik cerrah mı? Yardım lütfen !

Al_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
23
4
86
33
Kızlar merhaba,benim burnum hafif yamuk,ucu etli ve kemerli büyük bir burun yani ne kadar sorunlu bilmiyorum ama nefesle ilgili problemim yok fakat şu burun ucunda ortada hafif kıkırdak cıkıklığıda var,sanırım septum deviasyonu deniyor,doktor olarak emre ilhan veya barış çakır düşünüyorum biri estyetisyen biri KBB ci hangisini tercih etmeliyim veya önerimiz nedir ?

Kesinlikle plastik cerrah ben o hataya düştüm şimdi yeniden plastik cerraha ameliyat Olacağım

Evet aynen öyle ben Ali Mezdeği ye çift Çene ameliyat-ı oldum şimdide ona burun ameliyat-ı Olacağım Ali bey mükemmel bir plastik cerrah

canım araştırmalarımın başında ben de bu ikilemde çok kaldım ama hem buradan hem yüzyüze görüşme ve araştırmalarım dışında bu işin kesinlikle bir estetik cerrah tarafından yapılması gerektiğine emin oldum. ve ameliyatımın 1,5 ayında iyiki öyle karar vermişim diyorum şuanda,çok şükür

A Al_mira ameliyat oldunuz mu?

guzel bi konu, ben de bi turlu karar veremiyorum, benimde burnumda deviayon ve et buyumesi var, o yzuden isi burun olan bi KBB ci daha iyi yapar diye dusunuyorum ama estetik bakisi olan biride onemli.. hangisi olmali karar vermek zor gercekten. benzer durumda olanlar tecrubelrini paylasirsaniz sevinirim.?

Bugüne kadar başarılı ameliyatlara imza atmış meşhur doktorların özgeçmişlerine bakın, hepsinin kbb uzmanı olduğunu görürsünüz. İşinin ehli plastik cerrahlar elbet de vardır ama uzmanlık alanı sadece burun olan bir doktora ameliyat olmak en mantıklısı bence. Bazı plastik cerrahlar meme,burun,karın germe vs. hepsini yapıyor. Benim aklıma yatmıyo o doktorlar pek

kesinlikle estetisten. ben kbb doktoruna 2 yıl önce ameliyat oldum, sonuç hüsran, estetikten yoksun, burnumu lüçültmediği gibi yamulttu da, şimdi estetisyene ameliyat olucam

valla ben estetisyene oldum bi halt da artırmadım berbat oldu kişinin becerisine bağlı bir durum bence estetiği beceren kbb de var kendini geliştirenler oluyor ama tabiki başarılı bir estetisyen ön plandadır...

Merhabalar evet tabiki beceri yorumuna tamamen katılıyorum Ali Mezdeği nin müthiş bir el becerisi var ben burnumun asla düzelemeyeceğini düşünürdüm ALİ Bey ile tanışana kadar ve burnum çok güzel oldu

Dr ismi de verseydiniz keşke. İnceleyip uzmanlık, aldığı kurslara göre eleştirinizi değerlendirirdik. Benim de develüasyon+estetik (Septorinoplasti) olmam gerek.Bu kadar göz önünde, minicik hatanın bile belli olacağı bir bölgede estetik daha önemli. Sonradan kısa kurslarla estetik eğitim alıp bu tarz ameliyatları yapan KBB'cileri tercih etmeli mi bilemiyorum. Aslında Develüasyon ve sinüssel sorunlara da hakim olabildikleri için de KBB'ciler tercih edilebilir diye düşünüyorum. Ama estetik bakış açısı da eğitimle gelişen birşey. Kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…