KBB mi ? Genel cerrahmi? Estetik dr'u mu

serap bende olucam burnumdan ama estetik düşünmüyorum sadece sağ tarafım tıkalı ve sürekli faranjit oluyorum şu an oturduğum şehirde hava kuru ve bana hiç iyi gelmedi şu an bile fena hastayım dayanamıyorum artık faranjite burun tıkalı olunca mecbur ağzımı açıyorum bu sefer de sabah boğazım feci şekilde uyanıyorum. genel cerrahta burun yapar mı bençe kbb daha iyidir bi ara plastik cerrah daha iyi gibi geliyordu ama kesinlikle burnumun dış görünüşünün değişmesini istemiyorum muhakkak ellerler. abim in olduğu dr a olmak istiyorum sinizüt te var hepsi burun yüzündenmiş

Ay bilmezmiyim o faranjiti bide benim extra polen alerjim oluyor baharda
Sinuzit de cok fena bisey kaslarima dogru bir agri oluyor kafam cok agir oluyor basimi eysem dusecek gibi oluyor cok kotu bisey bu ya
Sana da gecmis olsun bende sabahlari bogazimin kurumasindan biktim hasta oldugum zaman dahada beter surekli burun nezle gibi geziyorum insallah bu sorunlardan kurtuluruz
Ama sen dis gorunusunde degisiklik istemiyosan ellemekeri yasak aslinda canim ne bilim senden izinsiz bisey yapmalari dogru olmaz ..
Agbin memmun kaldiysa ona yaptir canim..

sağ ol sanada geçmiş olsun şu an varya beynim ağrıyor sanki gözlerim ağrıyor başım beynim
estetikçiler muhakkak eller eskiden bi dr bana burun ucun etli küçültelim demişti bende buruna takmıştım sonra hasan beye dedim o vazgeçirdi :)
ama bu nefes işi öldürüyor abim çok memnun bi yılı geçti onunda şükür bi sorun olmadı araştırıyorum bu ay olayım bi kış daha yaşamak istemiyorum böyle
yüzüme bir şey düşünmüyorum

Hayirlisi olsun insallah sende bende bizim gibi nefes sorunu yasayanlarda kurtulur..

Ne yalan söyliyim önce fransada olmayı düşündüm yakındır diye ama yorumları okuduktan sonra vazgeçtim, Türkiyede olma fikriniz yerinde hem daha ucuz hem doktorlar daha iyi, insan niye parasıyla rezil olsun ki.

Siz ne istediğinizi bildikten sonra sorun olmaz gerisi doktora emanet :)

Siz nerde yasiyorsunuz ki? Ay yok ben burnumu fransada yaptirmak istemem yakin bir akrabam oldu nefes sorunu duzelmedi tabi herkes oyle olacak diye bisey yok ama ne bilim tuekiyedede bunlar yasaniyor tabi ama en azindan bu site gozumuzu aciyor biraz :)

Isviçredeyim :) Paris'te bir kbb'nin ismi geçiyordu hep ismi lionel bir şeydi galiba ama tabi fiyatı baya tuzluydu. En güzeli Türkiye'de yaptırmak hem de tatil olur.

Isviçredeyim :) Paris'te bir kbb'nin ismi geçiyordu hep ismi lionel bir şeydi galiba ama tabi fiyatı baya tuzluydu. En güzeli Türkiye'de yaptırmak hem de tatil olur.
Bende isvicreye yakinim aslinda
Hic duymamistim lionel'i :)) tabi tuzludur o fiyata bir suru operasiyon gecirirsin ben tuekiyemi seviyorum dedigin gibi gezmesi restaurantlari kiyafetleri hosuma gidiyor bide deniz havasi var oh daha ne olsun

Ben önce KBB diye düşünüyordum. Arkadaşlarım KBB ameliyat oldu. Herkesin olmadı. Ya nefes bozuldu , ya burunları çöktü. Herkes artık plastik cerrah diye düşünüyor. Ben KBB uzmanlarla görüştüm ( burda övme şampiyonları ). Burnumu yapamayacaklarını anladım. Artık plastik cerrahları araştırıyorum.

gerçekten burun çok önemli hem yüzün ortasında hemde kamufle edemiyorsun bir sorun olduğunda bu yüzden ben çok tedirginim plastik cerrahlarında hep fabrika çıkışlı gibi bazılarını artık direkt anlıyorum şu dr yapmış diye tamamen doğal yapan yok gibi napıcaz biz böyle kbb olarak kimleri araştırdınız

Muhammet bey ve emre bey alaninda en iyilerden bence ama tabi ameliat falan olmadim sadece arastrmalarma gore,bende cokk korkuyorum,pismankiktan vs ki olursa olsun

Araştırmadığım doktor kalmadı. Burnumu KBBciler yapamıyor. Plastik doktorlarla görüşecem. Bide arkadaşlarım SAKİN KBBcilere gitme diyorlar. Herkes mutsuz. İstanbulda en başarılı plastik cerrahlar kim bilginiz var mı

Ay kafam karisti bak simdi yani kbb da kotu yapabilir plastik cerrahta sonucta ikiside insan hata yapabilir diye dusunuyorum
Muhammet beyin iki uc senelik jastalari gelip de yazsa keske burnumdan memmunum diye
Kime inanacagimi sasirdim o kadar cok kisi varki reklam yapan ayirt edemiyorum artik kim dogru kim yanlis diye uf ne zor biseymis

Neden burnunuzu yapamiyor diyosunuz ki size ne dediler muanede ? Arkadaslarin hangi drlara ameliyat oldular bilmek isterim hemen elerim onlari aklimdan
Plastik cerrah olarak hasan findiga olan arzum77 var ve iki kere kotu sonuc almisti daha onceki drlardan ve hasan bey nefes sorununu ve cokmeyi duzeltti ve memmun .. Arastirmak lazim ama nasil aklim karisiyor

Muhammet bey ve emre bey alaninda en iyilerden bence ama tabi ameliat falan olmadim sadece arastrmalarma gore,bende cokk korkuyorum,pismankiktan vs ki olursa olsun
Kimse pisman olmak istemiyor iste bunun revizyonu da sorun tam yuzun ortasinda saklanmazda ve nefes sorunlari da eklenirse cok kotu olur
Muhammet bey ve emre bey en iyiler saniyoruz aslinda sadece isimleri cok duyulmus vardir daha cok iyi dr elbet ama guvenmek lazim

estetik düşünmüyorsan (ben düşünmüyorum ) plastik cerrahlar yapmıyo bana üni hastanesinde öyle demişti doc. düzeltilecek bir yeri olmadığı için kbb cilerin alanı benim değil demişlerdi bende bilmiyorumki ben iki opr oldum hasan fındık a ama burun için bir şey diyemem emre ilhan var tabi bunlar çok isim yapmış kişiler bu yüzden fiyatları çok fazla

dr ların ismini çok duyuyoruz çünkü çok reklamı oluyor burdakilerin de bi çoğu reklam bence çünkü bazıları profesyonel manken gibi bana öyle gleiyor yani ..
..

aldulkadir göksel mi tam bilmiyorum vardı ben bu sitede sonuçlarını gördüm çok doğaldı ama bugün aile hekimine gittim oda burun ameliyatğ olmam şart önce boğaz etkileniyor sonra ciger dedi hatta kalbi bile etkiliyormuş nefes problemi napıcaz biz bilmiyorum

Son düzenleme:
Ayy bu kadar sagligi etkiledigini bilmiyordum acikcasi baya bir kotu etkisi varmis evet gordum abdulkadir gorselkn burunlarini hosuma gidiyor ..

Gercekten de manken gibiler ameliyat olanlar tesadufmu yoksa kk daki kadinlar hepsi manken gibimi masallah lari var

gizem Hatipoğlu var insta da denk gelmişti gayet normal bi burnu vardı barış çakıra ameliyat olmuş bu tanınmış insanların ameliyat olma nedeni reklam diye düşünüyorum ünlü getirmekte öyle biz mi foto çekmeyi bilmiyoruz bilmiyorum ki maşallah diyelim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…