Ben Emre İlhanın sonuçlarını çok beğeniyorum ama fiyat olarak pahalı evet..Merhaba ben bu yaz yada gelecek kis burun ameliyati olmak istiyorum ilk once nefes sorunumu duzeltmek icin ve olmusken guzel buruna sahip olmak icin.. Aklimda muhammet dilber var ! Emre ilhanda vardi ama mail olarak donusu soguk ve ilgisiz gecti ve bence asiri pahali..
Sizce kbb doktorumu secmeliyim yoksa genel cerrah yada estetik doktor mu secmeliyim ?
Yardimci olursaniz sevinirim sonucta tam yuzun ortasinda olan bir ameliyat ve yurt disindan gelecegim icin reviziyona girmek istemiyorum simdiden cunku benim meme ameliyatim iki sefer kotu oldu malesef surekli narkoz alip cocuklarimdan ayri kalmam cok zor oluyor..
yeni ameliyat olmuştu dedi :)) demek ki pazarlık falan yapmışlarbelki pazarlık yapmıştı hasta yada eski fiyattır
yeni ameliyat olmuştu dedi :)) demek ki pazarlık falan yapmışlar
Canim bidaha sordum yanlis hatirlamiyorsam oyle demisti bana atasehir acibadem de oldu ekim ayinda3500 mi ne zaman oldu ki o fiyata.
Amin canim cok zor evet bide benip sansima yine revizyon duser bak gor sen :) insallah gerekmez canim dedigin gibi burun iyi olmazsa kikirdak sorunu cokme vs.. Ve drlar revizyon icin bir suru para istiyorlar birak oarayi dedigin gibi kabul etmiyorlar allah kimseye yasatmasin oyle sorunu guzellesim derken nefes sorunuyla ortada kalmak uffBen Emre İlhanın sonuçlarını çok beğeniyorum ama fiyat olarak pahalı evet..
Ben iki kez KBB doktoruna ameliyat olmuştum. İlk ameliyatından altı ay sonra burun yamuldu. İkinci kez ameliyat oldum düzelteceğim Dedi. Düzeltti evet ama bu seferde orta kısımda çökme oldu. Burun mahvoldu. Hem görüntüde hem nefes almak imkansızdı.. Burnumda hiç estetik bir duruş yoktu
Birçok doktor burnumu artık ellemek istemiyordu üçüncü kez revizyon olacağı için. Hatta Hasan beyi bile zor ikna ettim. Oda gerçekten nefes alamadığımı anladığı için kabul etti..
Çok zor bir ameliyat oldu. Önceki doktor burumda kıkırdak bırakmamıştı. Ameliyattan sonra Hasan bey Nasıl yaşamış nefes almış hayret ettim demiş eşime..
İki kulaktanda kıkırdak aldı,yağ dolgusu ile beslediği burunu.. Yan yeniden bir burun yaptı :)
Benim ağzım yandıgı için KBB diyemiyorum. Ama mesela Muhammet bey ve Emre beyde KBB ci . Fakat uzmanlaşmışlar artık hem şekil hemde sıkıntılar açısından.. Bu yüzden estetik plastik yada KBB olarak değerlendirme. Yapılan sonuçlara bak,maddi durumuda bak öyle karar ver.. Burun işi çok zor bence. Hele revizyon olmak dahada zor
Allah yardımcın olsun,hayırlı kararlar verirsin inşallah canım..
bi daha sordum canim yanliz hatirlamiyorsam ya 3500 yada 5300 aklimi karistirnizhıımm onu atlamışım:))) belki serap yanlış anladı fiyatı:) bilemiyorum
hic sorma canim ya yurt disinda olmak daha zor bu durumda ben fransiz cerrahlarina guvenmiyorum nedense zaten hepsi baska ulkeden gelme gibi fransizcalari bile bozukAynı durumdayım, insan yurtdışından gidince daha çok düşünüyor, korkuyor, merak ediyor her şeyi, en ufak detaya bile kafa yorabiliyor...
Estetik ya da kbb doktorunun pek bir önemi yok önemli olan size güven veren, sorularınıza cevap veren, ne istediğinize anlayan bir doktorun olması. Tasarım yaptırmadan ve görmeden randevu alıp gitmeyin böyle riskleri almayın.
Kalin derili olup olmadigimizi nasil anlariz ? Bana guzel olacak dedi resimlerde gordu sadece sanki benimde derim kalin gibi ne bilimBende muhammet bey e olmayo dusunuyrum insallah tek korkm kalin deri de sonucun husran olmasi
Aynen beni de resimlerde gordu ama bana derim kalin gibi geliyor yagli cildm var siyah noktali falanKalin derili olup olmadigimizi nasil anlariz ? Bana guzel olacak dedi resimlerde gordu sadece sanki benimde derim kalin gibi ne bilim
Benim kbb ye yaptıran arkadaşlarım ameliyat sonrası burnumuz kalkıktı ve bir kaç ay sonra burnumuz düştü dediler. Tabi ki doktordan kaynaklı da olabilir. Daha önce o doktorlara yaptıranları bulun araştırın benceMerhaba ben bu yaz yada gelecek kis burun ameliyati olmak istiyorum ilk once nefes sorunumu duzeltmek icin ve olmusken guzel buruna sahip olmak icin.. Aklimda muhammet dilber var ! Emre ilhanda vardi ama mail olarak donusu soguk ve ilgisiz gecti ve bence asiri pahali..
Sizce kbb doktorumu secmeliyim yoksa genel cerrah yada estetik doktor mu secmeliyim ?
Yardimci olursaniz sevinirim sonucta tam yuzun ortasinda olan bir ameliyat ve yurt disindan gelecegim icin reviziyona girmek istemiyorum simdiden cunku benim meme ameliyatim iki sefer kotu oldu malesef surekli narkoz alip cocuklarimdan ayri kalmam cok zor oluyor..
bu deri olayını nasıl anlıyoruz ben burnuma dokundugumda burnum incecik geliyor ince derili mi oluyor o zamanAynen beni de resimlerde gordu ama bana derim kalin gibi geliyor yagli cildm var siyah noktali falan
Onu bende tam bilmiyorm ama cilt tipi yagli olanlar genelde kalin derili oluyormus sanirim,mesela bilek derimiz incecik sizin burnunuz da mi olebu deri olayını nasıl anlıyoruz ben burnuma dokundugumda burnum incecik geliyor ince derili mi oluyor o zaman
Benım burnumda yaglı bilek derimde incecik.. ama burnuma dokununca da pek kalın gelmıyor anlayamadımOnu bende tam bilmiyorm ama cilt tipi yagli olanlar genelde kalin derili oluyormus sanirim,mesela bilek derimiz incecik sizin burnunuz da mi ole
Keske ist da olsaydim da once su deri meselesi olayini cozebilseydim muhammet beyle gorusup;(Benım burnumda yaglı bilek derimde incecik.. ama burnuma dokununca da pek kalın gelmıyor anlayamadım
Cnm bekar sivri bey ne kadar istedi ameliyat için ?Emre ilhan'ın yaptığı burunları cok begeniyorum ben..Ama ameliyat tarihi almak inanılmaz zor. Bende bu sene Bekir Sivriye olacağım. Kendisi kbb doktoru ve sadece burun estetiği üzerine yoğunlaşmış..Duyduğuma göre ünlü doktorların bile mahvettiği burunlar gelip ona revizyon oluyormuş. Instagram da da bolca fotoğraf var yurt dışından falan hastası baya çok. İsterseniz onu da bi araştırın:)
Benimde oyle canim burun uzeri yaglanir siyah nokta cok az ama var ay bende kalin deriliyim o zaman :/Aynen beni de resimlerde gordu ama bana derim kalin gibi geliyor yagli cildm var siyah noktali falan
Gecmis olsun arkadaslarinaBenim kbb ye yaptıran arkadaşlarım ameliyat sonrası burnumuz kalkıktı ve bir kaç ay sonra burnumuz düştü dediler. Tabi ki doktordan kaynaklı da olabilir. Daha önce o doktorlara yaptıranları bulun araştırın bence
Ben plastik cerraha oldum soldan nefes oranım 0 sağda da %50 falandı artık.. Şu anda alerjimi devre dışı bırakırsak %100 nefes problemim kalmadı.. Ayrıca burnum da uzun zamandır tanıdığım insanların bile gördüğünde anlamayacağı kadar doğal bi estetik oldu.. Ama tabi biraz da şans meselesi bunlar sanırım.. Doktoru seçmeden önce yapmış olduğu burunları mutlaka görün.. Beni ameliyat eden doktor eşimi 10 yıl önce ameliyat etmişti ona güvendim. Geçmiş olsun..Merhaba ben bu yaz yada gelecek kis burun ameliyati olmak istiyorum ilk once nefes sorunumu duzeltmek icin ve olmusken guzel buruna sahip olmak icin.. Aklimda muhammet dilber var ! Emre ilhanda vardi ama mail olarak donusu soguk ve ilgisiz gecti ve bence asiri pahali..
canım ben kendisiyle daha fiyatı konuşmadım ama 5300 acıbadem hastanesınde diye biliyorum, 5000 e de başka hastanede yapıyor.Cnm bekar sivri bey ne kadar istedi ameliyat için ?
Sizde gecmis olsun tabiki haklisiniz amzliyattan bir kac sene sonrasi da cok onemli benil icinBen plastik cerraha oldum soldan nefes oranım 0 sağda da %50 falandı artık.. Şu anda alerjimi devre dışı bırakırsak %100 nefes problemim kalmadı.. Ayrıca burnum da uzun zamandır tanıdığım insanların bile gördüğünde anlamayacağı kadar doğal bi estetik oldu.. Ama tabi biraz da şans meselesi bunlar sanırım.. Doktoru seçmeden önce yapmış olduğu burunları mutlaka görün.. Beni ameliyat eden doktor eşimi 10 yıl önce ameliyat etmişti ona güvendim. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?