KBB mi plastik cerrah mı?

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaşlar, burnumda iç eğrilik var dedi yıllar önce doktor. Nefes alma sorunları yaşıyorum. Aynı zamanda görüntüde rahatsız oluyorum,burnum büyük ve kemerli.
Alerjim var ve zarları inceldiği için ileride koku alamazsın diyerek doktorum estetiğe izin vermedi.
Ancak artık olmak istiyorum.
Fakülte hastanesinde olmayı düşünüyorum ücret konusunda nasıl olur bilginiz var mı ve hangi birine gitmeliyim?

canım çok sorunlu değilse estetik olma bin pişmanım eski burnumu mumla arıyorum şimdiki aklım olda bnde sadece iç sorunları halledin derdim iyi düşün yüzünün ortasında olan bir şey yapılacak değişiklik bütün simanı etkiliyor

canım çok sorunlu değilse estetik olma bin pişmanım eski burnumu mumla arıyorum şimdiki aklım olda bnde sadece iç sorunları halledin derdim iyi düşün yüzünün ortasında olan bir şey yapılacak değişiklik bütün simanı etkiliyor

Açıkçası uç kısmındaki kıkırdağın denge sorunu var bir de üzerine büyük ve kemerli baya rahatsız ediyor. Çok uzun yıllardır düşünüyorum eğer ameliyat olacaksam da ikisini aynı anda olayım istiyorum

Back
X