Kbb mi Plastik Cerrah mı

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Bugüne kadar kbb uzmanlarının bekir bey muhammet bey alparslan bey gibi çok başarılı ameliyatlarını gördük. Bunların yanında barış bey mahmut bey gibi plastik cerrahlarında başarılı ameliyatlarını gördük. Sizce burun estetiği için kbb mi yoksa plastik cerrahmı daha başarılıdır. Örneğin yamuk , etli yada çok ince bir burunu kbb mi yoksa plastik cerrahmı daha iyi opere eder. Deniyim yada görüşünüz nedir.

Bence kbb mi plastik mi diye düşünme doktorun yaptığı Burunlara bak sana hitap ediyor mu, beklentini karşılar mı? Ona göre hareket et

Burnun içindeki et vb. durumları kbb. Fakat burun estetiği ve diğer işlemler ile ilgili kesinlikle iyi bir plastik cerrah. Aynı branş olmamakla birlikte. Mantıken bakıldığında da özel dal gerektiren bir operasyon ölçüm, doğallık sadece burunla değil yüzün geride kalan kısımlarıylada alakalı bir süreç.

Tabiki plastik cerrah, Ankara'da reviyozyon ikinci ameliyatları sömüren çok, özellikle bir kbb var isim vermiyeceğim, 10 binlirasını alıp alınıp milletin kulağından kaburgasından alıyor. Buralarda da kendi hakkında çok yazdırdı bir ara. Bir sürü plastik cerrah var kendini kanıtlamış bademcik ameliyatı değilki bu adı üstünde estetik.

Ben doktor arayisina girmeden once estetikciye olacagin kesinlikle diyordum. Bursa'da cok ovulen bir estetik cerraha muayene olduktan sonra nasil kacacagimi bilemedim oradan. Kendi doktorum kbbci. Ama burun estetigi konusunda uzun yillar calismis cok tecrubeli bir doktor. Bence doktora guven cok onemli. Burnu mahveden estetikci de cok kbbci de. Benim gittigim estetik cerrah kbbcilere laf atmisti biz bir sey demeden daha. Eminim cok iyi estetik cerrrahlar da vardir ama demek istedigim doktor iyi olduktan sonra alani fark etmiyor.
Doktorum hem psikolojik olarak cok rahatlatiyor beni hem de guven veriyor. 1 ay oldu ameliyat olali burun seklim surekli degisiyor. 6 ay bekle bana guven dedi burnumun gunden gune degistigini gorunce guvenim artiyor.

Canım eğer estetik açısındansa sorunun sadece kesinlikle estetik cerrahı derim. Eğer solunum yoluyla alakalı bır problem olup ama aynı zamanda estetık yaptırmak ıstersen hem estetık cerrahı hemde kbb uzmanları aynı anda amelıyata gırebılme sansları var... bunu doktorunla bır konuş deriö. Kbb magduru ben! Estetik açıdan pek fazla cesaretleri yok seni bildigin alıp deneme tahtası yapıyorlar bilgine

Kesinlikle plastik cerraha ameliyat olmalısınız. Ben iki kez kbb ci tanınmış bi doktora ameliyat oldum ama burnum hâlâ kötü durumda. Olmasını istediğim burunla hiç bir alakası yok. :( Siz siz olun iyi araştırın buradaki birkaç güzel burun fotoğrafına sakın kanmayın!!

Bende daha önce iki kez KBB doktoruna ameliyat oldum. Ama ne görüntü olarak nede sağlık olarak olumlu sonuç alamadım. Ayrıca burunla öyle ugraşmışki kıkırdak bile bırakmamıştı ..
Üçüncü ameliyatımı plastik cerraha oldum,çok şükür olabildiğince düzeltildi. Bence plastik cerrahi en iyi seçim ;)

Kesinlikle plastik cerraha ameliyat olmalısınız. Ben iki kez kbb ci tanınmış bi doktora ameliyat oldum ama burnum hâlâ kötü durumda. Olmasını istediğim burunla hiç bir alakası yok. :KK43: Siz siz olun iyi araştırın buradaki birkaç güzel burun fotoğrafına sakın kanmayın!!
Tatlım,nasılsın görüşemiyoruz ;)

Bende daha önce iki kez KBB doktoruna ameliyat oldum. Ama ne görüntü olarak nede sağlık olarak olumlu sonuç alamadım. Ayrıca burunla öyle ugraşmışki kıkırdak bile bırakmamıştı ..
Üçüncü ameliyatımı plastik cerraha oldum,çok şükür olabildiğince düzeltildi. Bence plastik cerrahi en iyi seçim :KK66:
Gecmis olsun merak ettim kikirdak dokuyu nasil almis hepsini siz ameliyattan ne kadar sonra bir seylerin ters gittigini anladiniz?

Üçüncü ameliyatımı plastik cerraha oldum,çok şükür olabildiğince düzeltildi. Bence plastik cerrahi en iyi seçim :KK66:
Merhaba kime oldunuz?

Gecmis olsun merak ettim kikirdak dokuyu nasil almis hepsini siz ameliyattan ne kadar sonra bir seylerin ters gittigini anladiniz?
Zor bir burundu benimkisi. Nefes almamda sorun vardı,ayrıca eğrilik vardı. İşte nasıl yapmışsa yapmış,çok almış kıkırdaktan. Burnuda ufaltmaya çalışmış. Revizyonda kıkırdak fazla kalmadığı için iki kulaktanda kıkırdak alınarak şekil verildi telrar burunda..
Yani ilk altı ayda bile burunun duruşunda görünüşünde gariplik vardı,ayrıca nefes almamda hiçbir iyi giden durum yoktu. Birinci seneye doğru burun düştü zaten.. Çok doktorla görüştüm,devlet hastaneler özel doktorlar. Ama kimse ellemek istemedi zor bir burun oldugu için. Çok şükür,sonunda bana yardım elini uzatan bir doktor buldum ve ameliyat oldum. Şimdi doya doya nefes alabiliyorum. Şekil olarak ben estetik oldugu belli olan burunları seçerim aslında ama benimkisi doğal bir sonuç oldu. Şükrediyorum... Çok zor ameliyatlardı..

Zor bir burundu benimkisi. Nefes almamda sorun vardı,ayrıca eğrilik vardı. İşte nasıl yapmışsa yapmış,çok almış kıkırdaktan. Burnuda ufaltmaya çalışmış. Revizyonda kıkırdak fazla kalmadığı için iki kulaktanda kıkırdak alınarak şekil verildi telrar burunda..
Yani ilk altı ayda bile burunun duruşunda görünüşünde gariplik vardı,ayrıca nefes almamda hiçbir iyi giden durum yoktu. Birinci seneye doğru burun düştü zaten.. Çok doktorla görüştüm,devlet hastaneler özel doktorlar. Ama kimse ellemek istemedi zor bir burun oldugu için. Çok şükür,sonunda bana yardım elini uzatan bir doktor buldum ve ameliyat oldum. Şimdi doya doya nefes alabiliyorum. Şekil olarak ben estetik oldugu belli olan burunları seçerim aslında ama benimkisi doğal bir sonuç oldu. Şükrediyorum... Çok zor ameliyatlardı..
Cok gecmis olsun. Ben kbbciye oldum da siz boyle soyleyince cok tirstim. Suan birinci ayimdayim odem disinda bir problemim yok umarim olmaz da. Bence burnunzuun dogal olmasi da daha iyi olmus:)

Cok gecmis olsun. Ben kbbciye oldum da siz boyle soyleyince cok tirstim. Suan birinci ayimdayim odem disinda bir problemim yok umarim olmaz da. Bence burnunzuun dogal olmasi da daha iyi olmus:)
Herkesin başına aynı şey gelecek diye birşey Yok tabi. Çok başarılı bulduğum KBB içlerde var ama birazda şans işi diyelim. Çünkü o çok başarılı gördüğümüz KBB cilerin yada plastik cerrahlarında revizyona götürecek sonuçları olabiliyor sonuçta. Kusursuz doktor yada sonuç yok. Mükemmeliyetçi olmamak gerekir aslında :))
Benim ilk beklentim burundan rahat nefes alabilmekti tabi. Sonrasında şeklinin normal bir burun gibi olması. Ama insan istediklerini elde edince bu seferde şöylede olsaydı böylede olsaydı diyebiliyor :P
Birçoğuna göre doğal sonuç en iyi sonuçtur haklısınız. Doktorumda öyle söyler,bir burun ilk bakışta bile bu estetik olmuş dedirtiyorsa başarısız bir sonuçtur der :)) Zevkler ve renkler işte :)) Allahım herkesin gönlüne göre sonuçlar versin..

Herkesin başına aynı şey gelecek diye birşey Yok tabi. Çok başarılı bulduğum KBB içlerde var ama birazda şans işi diyelim. Çünkü o çok başarılı gördüğümüz KBB cilerin yada plastik cerrahlarında revizyona götürecek sonuçları olabiliyor sonuçta. Kusursuz doktor yada sonuç yok. Mükemmeliyetçi olmamak gerekir aslında :))
Benim ilk beklentim burundan rahat nefes alabilmekti tabi. Sonrasında şeklinin normal bir burun gibi olması. Ama insan istediklerini elde edince bu seferde şöylede olsaydı böylede olsaydı diyebiliyor :p
Birçoğuna göre doğal sonuç en iyi sonuçtur haklısınız. Doktorumda öyle söyler,bir burun ilk bakışta bile bu estetik olmuş dedirtiyorsa başarısız bir sonuçtur der :)) Zevkler ve renkler işte :)) Allahım herkesin gönlüne göre sonuçlar versin..
aminn... doktorunuz çok doğru söylemiş. çok teşekkür ederim çok haklısınız tekrardan geçmiş olsun :)

Tatlım,nasılsın görüşemiyoruz :KK66:
Canımmm iyiyim çok şükür.. Cocuklar iş falan derken pek uğrayamaz oldum buralara. Benim revizyondan sonra nerdeyse bir yıl geçti burnum yine kötü durumda iyice araştırmadan ameliyat oldugum için çok pişmanım :KK43:

Canımmm iyiyim çok şükür.. Cocuklar iş falan derken pek uğrayamaz oldum buralara. Benim revizyondan sonra nerdeyse bir yıl geçti burnum yine kötü durumda iyice araştırmadan ameliyat oldugum için çok pişmanım :KK43:
Çok zor bir durum,çok üzücü. Ne diyim Allah iyi kapılar açtırsın.. Bende çok ümitsizdim iki ameliyat sonrası,tamam herşey bitti artık demiştim. Allah bir kapı açtı,şükürler olsun. Sanada açar inşallah... Zamanın ne getireceği hiiçç belli olmuyor,Allah büyük.

Çok güzel burun yapan KBB ci var ama bir elin parmaklarını geçmez. Bu burun rus ruleti değil ya kötüsüne denk gelirde kıkırdaklarımı tamamen alırsa? Plastik cerrah adı üstünde estetikçi, estetik yaptıracaksam plastik cerrah nefes alamıyorsam KBB hem şekil hem nefes istiyorsam yine plastik cerrah derim.

Kesinlikle plastik cerrahlar ı tercih edin hem güzel görünüm veriyolar hemde nefes problemini hallediyolarr

herkez plastik cerrah demis ama ameliyat oncesi bende bu soruyo cok sordum kendime ve arastirdim ...nefes problemimdw vardi estetik de istiyordum tanisiimin beni alip kbb ciye goturmesiyle o yola devam etmek zorunda kaldim..cok korktum kotu yapar ne anlar kbb estetikten falan diye mutsuz girecektim ameliyata..cunku doktoruma nssil bir burun istedigimi bile anlatamamistim neyse eskisinden iyi olur deyip kendimi avutiyodum kocaman kemerli ucu yamuk bir burundu...yatisim yapildi doktorum geldi bende sasirdim beni muayene odasina aldi..gayet profesyonelce burnumun resinlerini cekti:) kemeride alin nolurrrr dedim * cunku gidis amacim nefes problemiydi* tabiki duzelticem kemeri hedefimiz o zaten dedi azcikda ucu nu kaldirin lutfennn dedim tamam ucu da kalkicak dedi ve ben bu gorusme olunca ameliyata oyle mutlu girdim ki vee yeni birnum hafif kalkik kemersiz hoş ve harika nefes alabilen birburun:)) hem burun ici sikintilar gitti hem estetok oldum...ben kbb diyorum..burnumun resimlerine bakabilirsiniz konu acmistim

Back
X