Kbb mi Plastik Cerrah mı

Çok zor bir durum,çok üzücü. Ne diyim Allah iyi kapılar açtırsın.. Bende çok ümitsizdim iki ameliyat sonrası,tamam herşey bitti artık demiştim. Allah bir kapı açtı,şükürler olsun. Sanada açar inşallah... Zamanın ne getireceği hiiçç belli olmuyor,Allah büyük.
hangi doktordan memnun kaldiniz?

Burun fonksiyonları açısından sorun varsa KBB nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Fonksiyon açısından çok sorunu yok ise plastik cerrah tercih edilebilir

Ben doktor arayisina girmeden once estetikciye olacagin kesinlikle diyordum. Bursa'da cok ovulen bir estetik cerraha muayene olduktan sonra nasil kacacagimi bilemedim oradan. Kendi doktorum kbbci. Ama burun estetigi konusunda uzun yillar calismis cok tecrubeli bir doktor. Bence doktora guven cok onemli. Burnu mahveden estetikci de cok kbbci de. Benim gittigim estetik cerrah kbbcilere laf atmisti biz bir sey demeden daha. Eminim cok iyi estetik cerrrahlar da vardir ama demek istedigim doktor iyi olduktan sonra alani fark etmiyor.
Doktorum hem psikolojik olarak cok rahatlatiyor beni hem de guven veriyor. 1 ay oldu ameliyat olali burun seklim surekli degisiyor. 6 ay bekle bana guven dedi burnumun gunden gune degistigini gorunce guvenim artiyor.
merhaba bursa da hangi doktora burnunuzu yaptırdınız

Ben doktor arayisina girmeden once estetikciye olacagin kesinlikle diyordum. Bursa'da cok ovulen bir estetik cerraha muayene olduktan sonra nasil kacacagimi bilemedim oradan. Kendi doktorum kbbci. Ama burun estetigi konusunda uzun yillar calismis cok tecrubeli bir doktor. Bence doktora guven cok onemli. Burnu mahveden estetikci de cok kbbci de. Benim gittigim estetik cerrah kbbcilere laf atmisti biz bir sey demeden daha. Eminim cok iyi estetik cerrrahlar da vardir ama demek istedigim doktor iyi olduktan sonra alani fark etmiyor.
Doktorum hem psikolojik olarak cok rahatlatiyor beni hem de guven veriyor. 1 ay oldu ameliyat olali burun seklim surekli degisiyor. 6 ay bekle bana guven dedi burnumun gunden gune degistigini gorunce guvenim artiyor.
Merhaba Bursada ki doktorunuzun adını verir misiniz ? Bende ameliyat olmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirm

Benimki ünlü bir estetik cerrahtı, burnumun eğriliğini düzeltmedi. Tabii hepsi böyle değil. Çok başarılı olan estetik doktorları da var. Burnunuz yamuk ve eğriyse doktor konusunda 100 defa düşünün.

Bugüne kadar kbb uzmanlarının bekir bey muhammet bey alparslan bey gibi çok başarılı ameliyatlarını gördük. Bunların yanında barış bey mahmut bey gibi plastik cerrahlarında başarılı ameliyatlarını gördük. Sizce burun estetiği için kbb mi yoksa plastik cerrahmı daha başarılıdır. Örneğin yamuk , etli yada çok ince bir burunu kbb mi yoksa plastik cerrahmı daha iyi opere eder. Deniyim yada görüşünüz nedir.
Her ikiside olabilir kbb de başarlı burun estetiği yapan doktorlar var nefes sorunu varsa mutlaka kbb doktoru yapmali bence.

bende nefes ve hırıltı sorunu olduğundan kbb tercih ediyorum plastik cerrahi ile yaptığım görüşmelerde burnun içinden çok dış görüntüsüne önem verdiğini anladım hatta bir ifadesinde ben nefes problemine takıntılı sorunlar sorarken o kısım bizim uzmanlığımızdan çkıyor demesi kbb nin doğru seçim olduğunu düşündürdü ama ameliyata hem kbb hem estetik cerrah girecekse tadından yenmez

Back
X