tamamdır resimleri anca bilgisayara atabildim.çıktı burnuşum ortaya.ama nasıl atıcam bilemedim:44:
bende bilmiyorum resim koymaya çalışmadım hiç ama çok merak ediyorum burnunu öğren yap bir an önceee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır resimleri anca bilgisayara atabildim.çıktı burnuşum ortaya.ama nasıl atıcam bilemedim:44:
canıııım çok özür dilerm nete giremedim.ekledim albüm bakabilirsiniz :)
geçmiş olsunnn..keşke bende cesaret edebilsem:)))))resimler nerde görmek istiyorummmmmm.:)![]()
canım çok teşekkür ederim zaten alçılar ilk alındığında komaya girdim bu halim ne diye zenci burnu gbydi :) ama ilk haline oranla baya indi.en yeni resmlerimi bayramda çekip yine paylaşırım.bu sefer karamalde oldum![]()
rica ederim canım zaten zenci burnu gibi olmayan yoktur ameliyattan sonra ama daha cokkk değişcekk benim ne hallerim var ay ay cekmişim komedi yaa takma burun gibi resmen ondan ben inanıyorum aslaa ilk yapıldığı gibi kalmıyor bana yaptığın yorumlar içinde ayrıca tşk ederim güzellik:)
bgn bi iki foto çektim arkadaşlar son haline bakablrsnz.4 gn snra iki ayım dolacak :)
geçmiş olsun cnm bende 2007 de oldum ameliyat ama doktorum pek bişey değiştirmemişyine olmayı düşünüyorum kısmet olursa inşallah ... resimlerini de çok merak ettim
çok güzel olmş burnun sağlıkla kullan :)