Keçbiyonuzu özü

kaktus06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
215
69
18
Kızlar merhaba keçiboynuzu kürü ve yA özü erkeklerde sperm için destekleyici ama kadınlarda yese özünü pekmezini yumurtlamaya vs destek olır mu acaba

Esinizde sperm hareketliligini artirmak istiyorsan benim onerdigim guzel bir karışım var fakat biraz sen zararli cikabilirsin cok istekli oluyorlar yediklerinde keçiboynuzu özü çörek otu çakşır otu suyu zencefil zerdeçal tarçın ve gerçek dut pekmezi veyada organik el yapimi pekmez karıştır yesin sen adetliyken faydasi var ben ilk hamileligimde denedim gebe kalamiyordum baya faydasi oldu

Kızlar merhaba keçiboynuzu kürü ve yA özü erkeklerde sperm için destekleyici ama kadınlarda yese özünü pekmezini yumurtlamaya vs destek olır mu acaba
Yumurtlamayada adetliyken karanfil suyu iç ben ikinci ayimda yumurtlamistim halende içiyorum yumurtlamak icin iki ay döllenme olmayinca hemen yine eşime onceki yaptığım karışımı yapmistim bilgin olsun

Buda karanfil cayi canim adetliyken 2 bardak iciyosun sonra 14. Gun olmadan yumurtluyorsun
IMG20220529173402.webp

Teşekkür ederimm bilgiler için canım keçiboynuzu özü sabah 1 kaşık içiyor akşamda keçiboynuzu kürü yapıyorum onu içiyor varikosel dedi doktor ama ameliyata gerek yok şu anlık vitamin verdi
İnşallah hayirli haberler alırsınız

Yumurtlamayada adetliyken karanfil suyu iç ben ikinci ayimda yumurtlamistim halende içiyorum yumurtlamak icin iki ay döllenme olmayinca hemen yine eşime onceki yaptığım karışımı yapmistim bilgin olsun
Karanfil suyu yapılışını söyleyebilir misiniz?

Back
X