Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararı olmaz yararlıKızlar merhaba keçiboynuzu kürü ve yA özü erkeklerde sperm için destekleyici ama kadınlarda yese özünü pekmezini yumurtlamaya vs destek olır mu acaba
Bende deneyeyim diyorum içeyimZararı olmaz yararlı
Yumurtlamayada adetliyken karanfil suyu iç ben ikinci ayimda yumurtlamistim halende içiyorum yumurtlamak icin iki ay döllenme olmayinca hemen yine eşime onceki yaptığım karışımı yapmistim bilgin olsunKızlar merhaba keçiboynuzu kürü ve yA özü erkeklerde sperm için destekleyici ama kadınlarda yese özünü pekmezini yumurtlamaya vs destek olır mu acaba
Teşekkür ederimm bilgiler için canım keçiboynuzu özü sabah 1 kaşık içiyor akşamda keçiboynuzu kürü yapıyorum onu içiyor varikosel dedi doktor ama ameliyata gerek yok şu anlık vitamin verdiBuda karanfil cayi canim adetliyken 2 bardak iciyosun sonra 14. Gun olmadan yumurtluyorsun
Eki Görüntüle 3076188
İnşallah hayirli haberler alırsınızTeşekkür ederimm bilgiler için canım keçiboynuzu özü sabah 1 kaşık içiyor akşamda keçiboynuzu kürü yapıyorum onu içiyor varikosel dedi doktor ama ameliyata gerek yok şu anlık vitamin verdi
Onuda yiyor ama bakalım 1 ay sonra test verecek doktor varikosel demiş bugün ama ameliyata gerek yok şu anniçin demişgeçenlerde bir yerde okumuştum hiçbirşey yapmadan sadece çig kabak çekirdeği tüketerek sperm sayısını ciddi artırmışlar aklında olsun
İnşallah canımmİnşallah hayirli haberler alırsınız
umarım sorun kalmaz canımOnuda yiyor ama bakalım 1 ay sonra test verecek doktor varikosel demiş bugün ama ameliyata gerek yok şu anniçin demiş
Karanfil suyu yapılışını söyleyebilir misiniz?Yumurtlamayada adetliyken karanfil suyu iç ben ikinci ayimda yumurtlamistim halende içiyorum yumurtlamak icin iki ay döllenme olmayinca hemen yine eşime onceki yaptığım karışımı yapmistim bilgin olsun
Nasıl oluyor tarifini yazarmısn kaç gün içeceğizBuda karanfil cayi canim adetliyken 2 bardak iciyosun sonra 14. Gun olmadan yumurtluyorsun
Eki Görüntüle 3076188