Keçi boynuzu kürü deneyip başarılı olan varmı?

ahter09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
64
13
13
Bende çikolata kisti var soğan kürü denedim midem alt üst oldu ama bi işe yaramadı o yüzden kür felan bidaha asla diyodum. bu ay nasipse aşılama yaptırcam doktor eşinin sperm sayısı iyi ama biraz sayısı az dedi bende keçi boynuzukürüne başladım bu sabah ama zaten 7.30 da serviste oluyoruz iş için başında bekle soğut içir derken oyalıyo baya sizce uğraşmaya değermi gerçekten faytasını gören varmı

Son düzenleme:
Bende çikolata kisti var soğan kürü denedim midem alt üst oldu ama bi işe yaramadı o yüzden kür felan bidaha asla diyodum. bu ay nasipse aşılama yaptırcam doktor eşinin sperm sayısı iyi ama biraz sayısı az dedi bende keçi kürüne başladım bu sabah ama zaten 7.30 da serviste oluyoruz iş için başında bekle soğut içir derken oyalıyo baya sizce uğraşmaya değermi gerçekten faytasını gören varmı

Keci kurunu bilemiyorum ama sogan suyu kadinsal tum durumlar icin sifadir. O sayede bebek sahibi olmus arkadasim var benim.

Duzenli olarak kullanmaya devam edip pes etmeyin derim.

Sogan suyunu sicak icerseniz kokar. Ilimasini bekleyip icine bol limon sikarsaniz kokusu ve mide bulandirici etkisi kaybolacaktir.

Allah yardimciniz olsun.

Bana Allah yeter...

ben soğan suyunu varsa rahmimde yumurtalıklarımda idrar yollarımda pislik varsa atsın diye 4 gündür içiyorum belimde minik sancılar başladı bilmem işe mi yarıyor..ama 15 güne tamamlıyacağım..çocuk için keçiboynuzunu bilmemde bal çörek otu diyor burdaki bacılar bide ona bak istersen..birde soğan suyu içerken nasıl oldun anlatırmısın bende gastrit ve reflü var korkarak içiyom valla..

keci kuru derken? keci boynuzu kuru demek istiyorsunuz herhalde???

bir cok kisiden duydum ise yaradigini...

Sağolasın canım ama bi senede birden fazla denerseniz rahimi inceltiyor diyolar ondan pek cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

evet canım keçi boynuzu kürü demek istedim gerçi farkedip düzelttip ama görünmedimi acaba:44:

Canım bendende biraz akıntı geldi ama bana mide bulantısından başka bi zararı dokunmadı gastrite zararı olacağınıda sanmıyorum. Sadece çok içersen üst üste rahimi inceltiyor diye duydum.

keçiboynuzu kürünü bir çok kişiden duydum . bence kesinlikle denemeye değer . sperm sayısı azlığı yüzünden bebek sahibi olamayıp bu yöntemle hamile kalan yakın tanıdığımda var ve i.saraçoğluda her programıda söylüyor bunu

• Beğen
Reactions: gve
yok duzeltme gozukuyor suanda, yazdigimda eski halindeydi demekki.. (:

bence ise yariyor bende esime keci boynuzu pekmezi icirmistim her gun sabah 1 yemek kasigi...ise yaramistir diye dusunuyorum.
ama en az 3 ay kullanmis olmak gerekiyor..cunku kadinlarda ayda bir yumurtlama oluyor erkeklerin spermlerindeki degisiklik ise 3 ay sonrasinda gozlemlenebiliyormus.

Canım bendende biraz akıntı geldi ama bana mide bulantısından başka bi zararı dokunmadı gastrite zararı olacağınıda sanmıyorum. Sadece çok içersen üst üste rahimi inceltiyor diye duydum.
ya son ultrasonda 4,2 mm idi zaten bana fazla ince gibi geldi rahmim ama zaten 15 gün kullanıp ara vericem her ay 15 gün yapayım 4 ay içimi temizlesin bu arada korunayım zaten ikinci adetim kürtajdan sonra..belimde karnımda sızlanma çok oluyor birde göbek deliğimde kokulu elekelenme..iltihap olduğundan eminim yani..soğanıda sabah akşam yapmıyorum sadece sabah yapıyorum nasıl yapmamı önerirsin birde dediğim çörek otu balı dene..hazırlamakta sıkıntı yaşıyosan enişteye sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yedir yolla bir de öyle dene..

Solunumda bende ise yaradi, cigerde gecmeyen oksurugu iyilestiriyor.

Kist konusunda bilgim yok maalesef.
Ama bende adet duzensizligi var, icerken etkisini gorurdum herhalde.

Solunumda bende ise yaradi, cigerde gecmeyen oksurugu iyilestiriyor.

Kist konusunda bilgim yok maalesef.
Ama bende adet duzensizligi var, icerken etkisini gorurdum herhalde.

Aktarda keçiboynuzu özü var pekmez gibi tadı ve görüntüsü ben esime hersabah bi kaşık ondan verdim sende bi dene istersen öteki dediğin gibi zahmetli bu arada kavonoz yarılanmadan hamile kaldım artık ondanmı bilemem darısı başına inşallah

• Beğen
Reactions: gve
soğan kürünü sadece senede bir kere kullanman gerekiyomuş çok acilse bile en az altı ay ara verilmeliymiş o yüzden yılda sadece bir 15 gün olarak kullan derim ben riske atma. soğanı kaynamakta olan suyun içine atıyosun kısık ateşte 5 dakika kaynatıp kapatıyosun.20 dakika demlentikten sonra süzüp ılıdıktan sonra sabah ve öğlen aç karnına içiyosun.umarım sana faydası olur ama fazla abartma

Amin inşallah ,senin içinde çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Back
X