Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sayı ve hızı artrdi morofolji sfr kaldı ama faydası var elbetteEşinin değerlerinde düzelme olan varmı ?
Neden içmiyo?Benim eşim asla içemiyo onu . o yuzden keçiboynuzu soğuk pres veriyorum
tadı kötü gelıyo öğürüyo sürekli içemiyo kötü diyeNeden içmiyo?
Benim eşimin değeri biraz düşüktü ilaç yazdı dr almadık keçi boynuzu pekmezi aldık onu sabah akşam 1 yemek kaşığı yedi 10 haftalık hamileyim önce Allahın izniyle oldu pekmezle oldumu bilmiyorum ama işe yaradı galibaEşinin değerlerinde düzelme olan varmı ?
Benim eşimde burun kırın ediyo ama mecbur içmek zorunda başka çaresi yoktadı kötü gelıyo öğürüyo sürekli içemiyo kötü diye
Ay ne güzel darısı bizlere inşallahBenim eşimin değeri biraz düşüktü ilaç yazdı dr almadık keçi boynuzu pekmezi aldık onu sabah akşam 1 yemek kaşığı yedi 10 haftalık hamileyim önce Allahın izniyle oldu pekmezle oldumu bilmiyorum ama işe yaradı galiba![]()
Amin inşallah canım gönlündeki nasibin olsun inşallahAy ne güzel darısı bizlere inşallah ♥
Biz hem kürünü hemde pekmezini kullanıyoruz bi sakıncası olmaz inşallah rabbim hayırlısını versinAmin inşallah canım gönlündeki nasibin olsun inşallahkeçi boynuzu pekmezini bırakmayın hemen hep kullansın
İnşallah olmaz canımBiz hem kürünü hemde pekmezini kullanıyoruz bi sakıncası olmaz inşallah rabbim hayırlısını versin
Canım morfolojiyi sanırım anti oksidan tedavilerle düzeltiliyor genetik bir faktör var mı benim esimde de morfoloji bozuk şayi zaten çok az ne yaptıysak düzelmedi kürler vs denedik ama şu anti oksidan tedavilerinde ne uygulanıyor neler var bilmiyorum fikri var mı?Bizim sayı ve hızı artrdi morofolji sfr kaldı ama faydası var elbette
Canım morfolojiyi sanırım anti oksidan tedavilerle düzeltiliyor genetik bir faktör var mı benim esimde de morfoloji bozuk şayi zaten çok az ne yaptıysak düzelmedi kürler vs denedik ama şu anti oksidan tedavilerinde ne uygulanıyor neler var bilmiyorum fikri var mı?
|
Yok canm hiç-bir fikrim yok sebebini bulamyorlar doktorlar. Bizim sayı yüksek hız da normal ama bu morfoloji illeti bi türlü yükselmedi şimdi bitkisel macunlara basladkCanım morfolojiyi sanırım anti oksidan tedavilerle düzeltiliyor genetik bir faktör var mı benim esimde de morfoloji bozuk şayi zaten çok az ne yaptıysak düzelmedi kürler vs denedik ama şu anti oksidan tedavilerinde ne uygulanıyor neler var bilmiyorum fikri var mı?
Hangi vitaminin içinde var canım biliyor muşun
L-Carnitine L-Tartrate, L-Arginine hydrochloride içeriği olan ilaçlar var kuzum E vitamini var
Genetiğinize baktirdiniz miYok canm hiç-bir fikrim yok sebebini bulamyorlar doktorlar. Bizim sayı yüksek hız da normal ama bu morfoloji illeti bi türlü yükselmedi şimdi bitkisel macunlara basladk
kuzum vitamin bunlar zaten takviyeleri.. ilacın içeriğinde bunlar varHangi vitaminin içinde var canım biliyor muşun
Ona nasl baklyo canm. Ben eşime dna hasarı baktralm dedm benm dna.da bişey yok sen git baktr dedi adam gurur yaptı test yaptrmyoGenetiğinize baktirdiniz mi
Ona nasl baklyo canm. Ben eşime dna hasarı baktralm dedm benm dna.da bişey yok sen git baktr dedi adam gurur yaptı test yaptrmyo![]()