Erkek İnfertilitesi Keçi boynuzu kürü yapıp faydasını gören varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Eşinin değerlerinde düzelme olan varmı ?

Benim eşim asla içemiyo onu . o yuzden keçiboynuzu soğuk pres veriyorum

Eşinin değerlerinde düzelme olan varmı ?
Benim eşimin değeri biraz düşüktü ilaç yazdı dr almadık keçi boynuzu pekmezi aldık onu sabah akşam 1 yemek kaşığı yedi 10 haftalık hamileyim önce Allahın izniyle oldu pekmezle oldumu bilmiyorum ama işe yaradı galiba😊

Benim eşimin değeri biraz düşüktü ilaç yazdı dr almadık keçi boynuzu pekmezi aldık onu sabah akşam 1 yemek kaşığı yedi 10 haftalık hamileyim önce Allahın izniyle oldu pekmezle oldumu bilmiyorum ama işe yaradı galiba😊
Ay ne güzel darısı bizlere inşallah ♥️

Ay ne güzel darısı bizlere inşallah ♥
Amin inşallah canım gönlündeki nasibin olsun inşallah 🥰 keçi boynuzu pekmezini bırakmayın hemen hep kullansın

Amin inşallah canım gönlündeki nasibin olsun inşallah 🥰 keçi boynuzu pekmezini bırakmayın hemen hep kullansın
Biz hem kürünü hemde pekmezini kullanıyoruz bi sakıncası olmaz inşallah rabbim hayırlısını versin

Eşimde şu an soğuk sıkım özünü içiyor .Acaba kürünü de yapsak mı , yetersiz gelir mi sadece pekmezi ?

Bizim sayı ve hızı artrdi morofolji sfr kaldı ama faydası var elbette
Canım morfolojiyi sanırım anti oksidan tedavilerle düzeltiliyor genetik bir faktör var mı benim esimde de morfoloji bozuk şayi zaten çok az ne yaptıysak düzelmedi kürler vs denedik ama şu anti oksidan tedavilerinde ne uygulanıyor neler var bilmiyorum fikri var mı?

Canım morfolojiyi sanırım anti oksidan tedavilerle düzeltiliyor genetik bir faktör var mı benim esimde de morfoloji bozuk şayi zaten çok az ne yaptıysak düzelmedi kürler vs denedik ama şu anti oksidan tedavilerinde ne uygulanıyor neler var bilmiyorum fikri var mı?

L-Carnitine L-Tartrate, L-Arginine hydrochloride içeriği olan ilaçlar var kuzum E vitamini var

Yok canm hiç-bir fikrim yok sebebini bulamyorlar doktorlar. Bizim sayı yüksek hız da normal ama bu morfoloji illeti bi türlü yükselmedi şimdi bitkisel macunlara basladk

Hangi vitaminin içinde var canım biliyor muşun
kuzum vitamin bunlar zaten takviyeleri.. ilacın içeriğinde bunlar var
ama muhakkak doktor kontrolünde kullanılmalı
mesela E vitaminin fazlası dna hasarına yol açarmış
bizde ros testi yapıldı yüksek çıktı DNA hasarı olabilir dendi
bu yüzden bu tedaviye başladık 3 ay
sayıyı hızı morfolojiyi ve dnayı düzeltecekmiş sözde

Back
X